60LA 621 לסלון
-
Davidelmaa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי האם המחיר ששילמתי 9500 אלף סביר לדגם הזה?(24תש)
אם היה לי כרטיס חבר הייתי גם משלם פחות 5% כלומר 9025
האם זה מחיר סביר והאם הטלויזיה ברמה טובה?
תודה
תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
שאלה מיותרת. תהנה מהקניה. להבא תשאל לפני שאתה קונה.Davidelmaa כתב:היי האם המחיר ששילמתי 9500 אלף סביר לדגם הזה?(24תש)
תודה...
שתישן בשקט אז המסך בסדר והמחיר בסדר. העיקר שיכנס בנישה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היי שלום,
אני מתלבט בימים אלו לגבי החלפת מסך לגדול יותר (כרגע אני עם UA-50ES5600 שנרכש מסמליין לפני כשנה)
ה- 60LA621Y הוא אחד המסכים שאני כרגע שוקל. אבל מדוע אי אפשר למצוא שום מאמר/ביקורת מחו"ל על מסכים של LG הנמכרים ע"י ח.י בארץ? כל הדגמים שהוא מביא הם מקומיים לשוק שלנו בלבד? האם מישהו מכיר חנות כלשהי שעושה טרייד-אין על מסכים? יש דבר כזה?
אני מתלבט בימים אלו לגבי החלפת מסך לגדול יותר (כרגע אני עם UA-50ES5600 שנרכש מסמליין לפני כשנה)
ה- 60LA621Y הוא אחד המסכים שאני כרגע שוקל. אבל מדוע אי אפשר למצוא שום מאמר/ביקורת מחו"ל על מסכים של LG הנמכרים ע"י ח.י בארץ? כל הדגמים שהוא מביא הם מקומיים לשוק שלנו בלבד? האם מישהו מכיר חנות כלשהי שעושה טרייד-אין על מסכים? יש דבר כזה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אוקיי, כנראה שאפרסם באמת ביד2, נראה אם תהיה התעניינות, אחרת אין על מה לדבר בכלל..
לגבי ה 60LA621 - הדבר היחיד שלקחתי מחיפוש בפורום זה שיש למסך בעיה של קו כהה אנכי בפאנל
http://www.hometheater.co.il/vt190677.% ... la621.html
בהחלט הצלחתי להבחין בזה בוידאו ואני יודע בידיוק למה פותח הדיון מתכוון - יש לי משהו דומה גם במסך שלי וגם אני, בידיוק כמוהו, מבחין בזה בעיקר במשחקי כדורגל (ואני צופה בלא מעט) ובעיקר שיש תנועה מהירה של המצלמה לאורך המגרש. כמובן שזה תמיד שם, אך ככה שמים לזה יותר לב.
זה אכן קצת מציק, אבל אני בחרתי שלא לנסות בכלל לפנות לשירות של היבואן מפני שהכרתי בזה שהמסך שלי פשוט ולכן לא ציפיתי ליותר מידי מהפאנל שלו. אני משער שזה נובע מהאופן בו המסך מפזר את האור שמגיע מהלדים אל פאנל ה LCD.
בכל מקרה, אנסה לפרסם את המסך שלי ולראות בכמה אפשר למכור אותו. אחרי שהוא יימכר, אתחיל להסגר יותר על מסך מחליף ואפתח כבר דיון להתייעצות.
תודה בינתיים
לגבי ה 60LA621 - הדבר היחיד שלקחתי מחיפוש בפורום זה שיש למסך בעיה של קו כהה אנכי בפאנל
http://www.hometheater.co.il/vt190677.% ... la621.html
בהחלט הצלחתי להבחין בזה בוידאו ואני יודע בידיוק למה פותח הדיון מתכוון - יש לי משהו דומה גם במסך שלי וגם אני, בידיוק כמוהו, מבחין בזה בעיקר במשחקי כדורגל (ואני צופה בלא מעט) ובעיקר שיש תנועה מהירה של המצלמה לאורך המגרש. כמובן שזה תמיד שם, אך ככה שמים לזה יותר לב.
זה אכן קצת מציק, אבל אני בחרתי שלא לנסות בכלל לפנות לשירות של היבואן מפני שהכרתי בזה שהמסך שלי פשוט ולכן לא ציפיתי ליותר מידי מהפאנל שלו. אני משער שזה נובע מהאופן בו המסך מפזר את האור שמגיע מהלדים אל פאנל ה LCD.
בכל מקרה, אנסה לפרסם את המסך שלי ולראות בכמה אפשר למכור אותו. אחרי שהוא יימכר, אתחיל להסגר יותר על מסך מחליף ואפתח כבר דיון להתייעצות.
תודה בינתיים
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".