כמה שאלות, מקווה שיש לכם סבלנות לסיפור ארוך :)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
sarita פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

:mrgreen:

היי,
כרגע יש לי ממיר של הוט המתחבר למסך מחשב שיש לו חיבור HDMI אחד בלבד.
אני מעוניינת לקנות סטרימר, וששני המכשירים יהיו מחוברים בו זמנית למסך.

א. מצרפת צילומים של מחברי מסך הטלוויזיה והממיר. אודה לכם אן תוכלו לרמוז לי איזה כבל לקנות כדי לחבר את הממיר עם חיבור כלשהו אחר שאינו HDMI.

ב. אני מעוניינת לקנות סטרימר עד 200$ פלוס מינוס - אני ממש לא כמוכם ואין לי דרישות ספציפיות ברמת איכות או סאונד.
מה שחשוב לי זה להיות מסוגלת להזרים למכשיר משני מחשבים עם Win8 קבצי מוזיקה \ וידאו בגדלים די סטנדרטיים, לכל היותר עד ג'יגה-ג'יגה וחצי (אני לא מורידה סרטי HD באיכות מלאה ששוקלים כמה ג'יגות)..
ראיתי את הסטרימר הבא (Dvico TViX HD N1) בזאפ, הוא בטווח המחירים שלי (www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765018), ולדעתי הוא עומד בדרישות שלי. האם יש לכם המלצות או ידועה לכם סיבה להמנע מלקנות אותו?

ג. לפני כשנה הייתה לי חוויה ממש לא נעימה עם סטרימר אנדרואידי שקניתי ואיכזב קשות, הגעתי אז למסקנה שהמכשירים האנדרואידיים לא ברמה. מאז עברה שנה ורציתי לדעת האם אלו עדיין מכשירים לא אמינים? האם יש היום סטרימרים עם חומרה נורמלית של חברות מוכרות מבוססי אנדרואד? האם יש כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ עליהם?

תודה :mrgreen: :mrgreen: ,

moshebe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

לגבי שאלה א. ניתן לקנות כבל scart ל rgb (מה שחשוב שיהיה מ scart ל rgb שמחולק ל 3 audio L+R ו Video.
קיימת אפשרות נוספות לקנות מפצל hdmi שניתן לחבר אליו מספר התקנים עם יציאת hdmi ואותו לחבר למסך ב hdmi.

במידה ויעניין אותך אשמח לתת עוד פרטים.

לגבי שאלות ב ו ג - אני באופן אישי לא השתמשתי במכשירים האלה וניזון רק מביקורות של אנשים, אז כנראה עדיף שמישהו אחר יתן חוות דעת מקצועית כדי שלא אטעה.

sarita פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי משה תודה.
לגבי מפצל HDMI, קניתי אחד כזה בעבר וזה לא עבד. למיטב זכרוני, מה שקרה הוא שניסיתי לעבור מ-HDMI1 ל-HDMI2 במסך ולא הייתה שום תגובה משני הפורטים המפוצלים. כנראה שהמסך הזה לא יודע להתמודד עם פיצול.
scart ל-RGB כמו שתיארת זה משהו סטנדרטי? אם אגש לחנות כמו KSP ואבקש מהם, הם ידעו על מה מדובר לדעתך?

לגבי שאר השאלות, תודה, אמתין להמלצות.
moshebe כתב:לגבי שאלה א. ניתן לקנות כבל scart ל rgb (מה שחשוב שיהיה מ scart ל rgb שמחולק ל 3 audio L+R ו Video.
קיימת אפשרות נוספות לקנות מפצל hdmi שניתן לחבר אליו מספר התקנים עם יציאת hdmi ואותו לחבר למסך ב hdmi.

במידה ויעניין אותך אשמח לתת עוד פרטים.

לגבי שאלות ב ו ג - אני באופן אישי לא השתמשתי במכשירים האלה וניזון רק מביקורות של אנשים, אז כנראה עדיף שמישהו אחר יתן חוות דעת מקצועית כדי שלא אטעה.
...

moshebe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

שרית דווקא יש לי מפצל hdmi בבית שאפילו מספיק חכם כדי לעבור לבד ברגע שהוא מזהה input, ומניסיון עבד טוב.
אם תרצי דברי איתי בפרטי ואולי אוכל לעזור לך עם המפצל.

לגבי הכבל זה משהו סטנדרטי, רק שימי לב כמובן שזה לא יפיק את אותה איכות כמו חיבור HDMI.
לגבי ksp את יכולה להגיד להם בשפה יותר עממית 21 פינים ל 3 בננות :wink:

sarita פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

היי, לאף אחד אין המלצות?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”