הוט הולכת להשיק בקרוב ממיר מג'יק מקליט ללא יכולת hd
הוא יהיה דומה לממיר מג'יק hd ויהיה אפשר להתקין אותו עצמאית ללא צורך בטכנאי, בניגוד לממיר מג'יק הישן.
תמונה בקרוב
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 03/03/2014 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
Hertz33 כתב:nerya40 אתה כל הזמן שולף מידע כזה או אחר על הוט. זה מתבסס על משהו? או שיש לך מידע פנימי?
...
זה מתחיל להזכיר את המידע שהוא שלף לגבי עדכון הגירסה של הmagic hd.
ראינו מה יצא מזה בסוף.... גורנישט!
ואם הוט באמת משקיעה בממירים חדשים ללא יכולת hd אז באמת שכבר אין מילים בלקסיקון על החברה הזאת.
ואם הוט באמת משקיעה בממירים חדשים ללא יכולת hd אז באמת שכבר אין מילים בלקסיקון על החברה הזאת.
...
לגבי העדכון אני התבלבלתי. העדכון היה לעובדי החברה ואני חשבתי שזה לכל הלקוחות. אני לא נוהג סתם לדווח דברים רק אחרי שאני באמת יודע. הפעם פישלתי כי לא בדקתי לעומק, מצטער
ולגבי הממיר, תתפלאו אבל עדיין יש ביקוש לממירים האלה. והממיר החדש יותר זול ויותר קטן.
נריה, אתה יודע מה יהיה גודל הדיסק הקשיח במג'יק החדש, האם גם שם יכניסו את הדיסק של 500 ג'יגה ולכן בעצם יהיה ניתן להכניס בו אפילו יותר תכנים מבמג'יק HD (כי תכני HD תופסים יותר מקום)?
...
שמתי לב שזה טרול אבל אני חייב להדגיש - בתור אחד שנמצא בפורום כבר שנה+ אני יכול להגיד שנריה הביא מידע נכון כל הזמן. יש עדכון, פשוט התאריך שזה ייצא לא היה (וזה תמיד יכול להדחות..)
יכול להיות שהוא יתמוך ב- HD פשוט ממה שהספקתי לראות לא ראיתי מאחורה חיבור HDMI, אלא רק הכנה לחיבור כזה.
אז כנראה הממיר עצמו תומך ב- HD רק חסר לו מחבר ה- HDMI שאני לא יודע אם ישווקו אותו עם או בלי.
ככה זה היה נראה:
ואממ שמתי לב שלא רק אני דיווחתי על זה. גם אתר Pocket רשם את זה:
"אך בהוט צפויים להשיק ממיר נוסף, דומה ל-FiberBox, אשר יציע את מרבית השירותים שלו, במחיר נמוך יותר ועם מפרט חומרתי בסיסי יותר."
מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7