הזוכים של טקס האוסקר 2014

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
clubnet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #1 

אוסקר 2014: "12 שנים של עבדות" הוא הזוכה הגדול
אחרי אחד המאבקים הצמודים בתולדות האקדמיה, העניק הגוף החשוב ביותר בתעשיית הבידור האמריקאית את הפרס הגדול לסרט המטלטל של סטיב מקווין. "כוח משיכה" זכה ב-7 פרסים, כולל הבמאי הטוב ביותר. קייט בלנשט זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר ומת'יו מקונוהיי הוא השחקן הטוב ביותר
...
http://mobile.mako.co.il/culture-movies ... 1898243326

Puyol
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

שמח שמקונהיי זכה - הוא שחקן אדיר גם ב"מועדון הלקוחות של דאלאס" וגם בבלש אמיתי.

TalGolan
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

Puyol כתב:שמח שמקונהיי זכה - הוא שחקן אדיר גם ב"מועדון הלקוחות של דאלאס" וגם בבלש אמיתי.
...
נכון (Y)
שמח שGRAVITY לקח 7 אוסקרים למרות כל המקטרגים שטענו שזה סרט טיפשי ומשעמם...
אני מניח שהם קיבלו אתמול את התשובה. :wink:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

כוח משיכה זוכה בכל הפרסים הטכניים, ומעבר לזה גם בפרס היוקרתי מאוד לבמאי אלפונסו קוארון (שהצחיק אותי מאוד בנאום שלו כשהוא אמר שהוא שמח שה-3 שנים עבודה על הסרט לא היו לשווא..!) (Y) (Y)

מקונוהיי וליטו בהחלט היו ראויים לפרסי השחקן ושחקן במשנה בהתאמה, ועל השאר (12 שנים של עבדות, פרסי הנשים) קשה לי להגיב כי טרם ראיתי את הסרטים הרלוונטיים. :oops:

היה טקס חביב, כרגיל עצוב ומזעזע לראות כמה מאושיות הקולנוע משתלקות מעולמנו בכל שנה, ורוב השירים היו קצת מיותרים יותר מהרגיל הפעם (הסאונד היה פשוט זוועה!) - הקטע עם הפיצה הצחיק אותי, והסלפי המצוייץ ביותר בהיסטוריה של האינטרנטים לא הרגיש מאולץ ושיעשע אותי למדי. בקיצור, כיף חיים, ועכשיו צריך לחכות עוד חצי שנה עד פרסי האמי הבאים... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”