http://mobile.mako.co.il/culture-movies ... 1898243326אוסקר 2014: "12 שנים של עבדות" הוא הזוכה הגדול
אחרי אחד המאבקים הצמודים בתולדות האקדמיה, העניק הגוף החשוב ביותר בתעשיית הבידור האמריקאית את הפרס הגדול לסרט המטלטל של סטיב מקווין. "כוח משיכה" זכה ב-7 פרסים, כולל הבמאי הטוב ביותר. קייט בלנשט זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר ומת'יו מקונוהיי הוא השחקן הטוב ביותר...
הזוכים של טקס האוסקר 2014
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כוח משיכה זוכה בכל הפרסים הטכניים, ומעבר לזה גם בפרס היוקרתי מאוד לבמאי אלפונסו קוארון (שהצחיק אותי מאוד בנאום שלו כשהוא אמר שהוא שמח שה-3 שנים עבודה על הסרט לא היו לשווא..!)
מקונוהיי וליטו בהחלט היו ראויים לפרסי השחקן ושחקן במשנה בהתאמה, ועל השאר (12 שנים של עבדות, פרסי הנשים) קשה לי להגיב כי טרם ראיתי את הסרטים הרלוונטיים.
היה טקס חביב, כרגיל עצוב ומזעזע לראות כמה מאושיות הקולנוע משתלקות מעולמנו בכל שנה, ורוב השירים היו קצת מיותרים יותר מהרגיל הפעם (הסאונד היה פשוט זוועה!) - הקטע עם הפיצה הצחיק אותי, והסלפי המצוייץ ביותר בהיסטוריה של האינטרנטים לא הרגיש מאולץ ושיעשע אותי למדי. בקיצור, כיף חיים, ועכשיו צריך לחכות עוד חצי שנה עד פרסי האמי הבאים...
מקונוהיי וליטו בהחלט היו ראויים לפרסי השחקן ושחקן במשנה בהתאמה, ועל השאר (12 שנים של עבדות, פרסי הנשים) קשה לי להגיב כי טרם ראיתי את הסרטים הרלוונטיים.
היה טקס חביב, כרגיל עצוב ומזעזע לראות כמה מאושיות הקולנוע משתלקות מעולמנו בכל שנה, ורוב השירים היו קצת מיותרים יותר מהרגיל הפעם (הסאונד היה פשוט זוועה!) - הקטע עם הפיצה הצחיק אותי, והסלפי המצוייץ ביותר בהיסטוריה של האינטרנטים לא הרגיש מאולץ ושיעשע אותי למדי. בקיצור, כיף חיים, ועכשיו צריך לחכות עוד חצי שנה עד פרסי האמי הבאים...