האם את/ה יכולים להאזין למוזיקה באוזניות ולקרוא ספר במקביל ?
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ברכבת ראיתי חיילת (יפה) , מאזינה למוזיקה באוזניות וקוראת ספר (קריאה , לא לימודים) ,
היה לי ספר איתי ...ואוזניות ...
אמרתי יאללה ..ננסה ...
לא הצלחתי להתרכז אפילו בשתי שורות (ולא רק כי הסתכלתי על החיילת ) ,
איך עושים את זה ?
זה אפשרי בכלל ? או רק בחורות מסוגלות....
אמרתי יאללה ..ננסה ...
איך עושים את זה ?
זה אפשרי בכלל ? או רק בחורות מסוגלות....
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לגמרי! עוד כשהייתי ילד הייתי שומע מוזיקה בווקמן עם הראש המתהפך תוך כדי קריאה. שירים זה בעיה - אני יכול שירים בשפה שאני ממש לא מבין, כי אז באמת זה פחות מפריע לריכוז, או מוזיקה קלאסית/אלקטרונית כשאין מילים שמסיחות את הדעת.
כשלמדתי לGMAT זה היה תמיד עם בהטהובן או Astral Projection
כשלמדתי לGMAT זה היה תמיד עם בהטהובן או Astral Projection
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
לפעמים אני יכול להתרכז ולפעמים לא, אבל בכל מקרה 80% מהזמן שאני שומע אני פשוט יושב על הספה\מיטה ולא עושה
שום דבר אחר (אלא אם כן להעביר שירים זה נחשב
) ,אחרת אני לא באמת נהנה מהמוזיקה...
יש כאן עוד מישהו שפשוט יכול לשבת ולשמוע מוזיקה בלי לעשות שום דבר אחר תוך כדי במשך לפחות שעה ויותר? (כי החברים שלי לא מסוגלים לעשות את זה יותר מחצי שעה ארבעים דקות)
שום דבר אחר (אלא אם כן להעביר שירים זה נחשב
יש כאן עוד מישהו שפשוט יכול לשבת ולשמוע מוזיקה בלי לעשות שום דבר אחר תוך כדי במשך לפחות שעה ויותר? (כי החברים שלי לא מסוגלים לעשות את זה יותר מחצי שעה ארבעים דקות)
-
uris
- מורעל האתר

אין שום בעיה להאזין למוזיקה יותר משעה (כשיש את האפשרות וזה לא קורה הרבה ..) ,mikel1999 כתב:לפעמים אני יכול להתרכז ולפעמים לא, אבל בכל מקרה 80% מהזמן שאני שומע אני פשוט יושב על הספה\מיטה ולא עושה
שום דבר אחר (אלא אם כן להעביר שירים זה נחשב) ,אחרת אני לא באמת נהנה מהמוזיקה...
יש כאן עוד מישהו שפשוט יכול לשבת ולשמוע מוזיקה בלי לעשות שום דבר אחר תוך כדי במשך לפחות שעה ויותר? (כי החברים שלי לא מסוגלים לעשות את זה יותר מחצי שעה ארבעים דקות)...
מפליא אותי שיש אנשים שמצליחים באמת לקרוא ספר מעניין ולהנות ממנו ובמקביל לשמוע מוזיקה/שירים ולהנות ממנה .
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
וואלה, כתבת שזה היה ספר קריאה ולא לימוד.uris כתב:אין שום בעיה להאזין למוזיקה יותר משעה (כשיש את האפשרות וזה לא קורה הרבה ..) ,......
מפליא אותי שיש אנשים שמצליחים באמת לקרוא ספר מעניין ולהנות ממנו ובמקביל לשמוע מוזיקה/שירים ולהנות ממנה ....
זה כבר משהו אחר מאשר להצליח להתרכז ולקרוא אותו,
בכל מקרה, אני אישית לא נהנה לשמוע ולקרוא ספר תוך כדי:)
אגב, אתה בטוח שהיא שמעה מוזיקה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אצלי זה בדיוק ההיפך! לא מבין איך אפשר לקרוא בלי שיהיה משהו ברקע שעוזר לך להתנתק ממה שקורה מסביב. לי זה ממש עדיף על שקט טוטאלי או רעשי סביבה.uris כתב:אין שום בעיה להאזין למוזיקה יותר משעה (כשיש את האפשרות וזה לא קורה הרבה ..) ,......
מפליא אותי שיש אנשים שמצליחים באמת לקרוא ספר מעניין ולהנות ממנו ובמקביל לשמוע מוזיקה/שירים ולהנות ממנה ....
-
uris
- מורעל האתר

כן , זה אפילו היה בווליום דיי גבוה (לירן דנינו ) ...mikel1999 כתב:וואלה, כתבת שזה היה ספר קריאה ולא לימוד.......
זה כבר משהו אחר מאשר להצליח להתרכז ולקרוא אותו,
בכל מקרה, אני אישית לא נהנה לשמוע ולקרוא ספר תוך כדי:)
אגב, אתה בטוח שהיא שמעה מוזיקה?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כן, אבל תלוי במוזיקה ותלוי בספר. 
קריאה מחייבת אצלי רמת ריכוז גבוהה מאוד, כל פיפס קטן מוציא אותי מריכוז ומחזיר אותי כמה שורות אחורה או לתחילת הפסקה
באשר למוזיקה, אם אני לא מתרכז בה, אז מה הטעם להאזין? סתם לשמוע צלילים ברקע? ...
כמובן שזה תלוי בסוג הפעילות, מה שבטוח שקריאת ספר/מאמר/שרשור בפורום לא נמנה עם פעילויות אלה
באשר למוזיקה, אם אני לא מתרכז בה, אז מה הטעם להאזין? סתם לשמוע צלילים ברקע? ...
כמובן שזה תלוי בסוג הפעילות, מה שבטוח שקריאת ספר/מאמר/שרשור בפורום לא נמנה עם פעילויות אלה
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
היא לא שומעת שם כלום. זה בשביל שלא יתחילו איתהuris כתב:ברכבת ראיתי חיילת (יפה) , מאזינה למוזיקה באוזניות וקוראת ספר (קריאה , לא לימודים) ,
אמרתי יאללה ..ננסה ...
איך עושים את זה ?
זה אפשרי בכלל ? או רק בחורות מסוגלות.......
אלי חבוש
קשה לענות בכן ולא לשאלת הסקר, מכמה סיבות והעיקרית היא שזה תלוי בכמה ריכוז נדרש לכל אחת מהמשימות, אם יש ספר שמצריך ריכוז גבוהה אז המוסיקה צריכה להיות כזאת שלא ממש תפריע ולהיפך. אצל כל אחד המינונים שונים וכמובן יכולת פיצול הקשב שונה. בסופו של דבר גם לא ממש כיף להיות בריכוז גבוהה בשתי משימות גם אם זה אפשרי , זה מעייף מאוד לאורך זמן....