Vsonic - good news & bad news

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

זכור לי שכמה אנשים פה התעניינו ב - gr07 bass edition ולא מזמן גילינו שהייצור שלהם מופסק אז החדשות הטובות שהם חוזרות לייצור

החדשות הרעות mkII יוצאות מייצור לתמיד ויחולפו ע"י ה - gr07 classic

מקור מLMYE
Dear all,

We have good news and bad news.

Bad news: The GR07 Mk 2 rma is held up at the Vsonic factory. We hope to get it back to by next week so that we can send it back to the affected customer.

Good News: Due to popular response, the GR07 Bass will be back in production! The eta of the new batch should be in late March or early April. However, the GR07 Mk2 will be gone for good and will be replaced by the GR07 Classic.

As for the VSD3, if things goes as planned, it should arrive between mid march to early April.
...
מה שמוזר לי בכל הסיפור הוא שפורסם כי נגמר לVsonic החוזה עם סוני לגבי הbio-cellulose וגם המלאי בהתאם ..
מה השתנה עכשיו?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

הם בטח הצליחו לטעמם לשחזר את חתימת הקול של ה BE עם דרייבר אחר. מכיוון שגם ל BE היה את אותו דרייבר של סוני נראה לי שזה המצב.
הם צריכים לקרוא לדגם הזה GR07 Classic Bass Edition אבל זה בטח ארוך מידי... אם המחיר יהיה כמו של ה classic ועם חתימה ואיכות דומה ל BE המקוריים אז למה לא?

alkobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 371
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

למי שמאוד רוצה את GR07 Mk 2
אני מוכן למכור יש לי אותם תקופה מאוד קצרה יחסית ולא ממש התחברתי לסאונד שלהם במחיר זול

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #4 

קשה לי להאמין שהם השאירו את אותו השם אבל שינו את הדרייבר .. במקרה הזה כבר היו קוראים לקלאסיק MkII לא ?
וגם זו סוג של הטעייה, כנראה שהשאלה מה יהיה המחיר.. אם המחיר ישאר 180 $ זה חייב להיות אותו הדרייבר

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”