המלצת לרסיבר עד 3,500 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
proolam123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, החלטתי לשדרג את האודיו בבית מה שרציתי לעשות המון זמן אבל לא היה תקציב (הכל התבזבז על הרכב)

אני כרגע כמו המון רבים אוהב מאוד סאונד , ובעיקר אוהב לשמוע חזק אבל איכותי ונקי גם בווליום גבוהה
ונמצא עם מערכת קולנוע מסריחה של LG 5.1 סאב 6" ואיזה DVD משולב רסיבר בלוריי כמו כל השטויות שמוכרים היום.. נפלתי בזה גם בגיל יותר קטן

אני רוצה להתחיל בלקנות רסיבר חדש , התקציב כמו שרשמתי הוא 3,500 ש"ח ללא שום חריגות , ורמקולים יבואו בהמשך שהתקציב שלהם גם יעמוד כנראה בין 3-4 אלף ש"ח.

אני מעוניין לקנות רסיבר שיהיו לו יציאות וכניסות HDMI, כניסה לכבל אופטי, וכמה שיותר יציאות וכניסות יותר טוב, שלא יהיה חסר לי כלום באיזשהו מצב בקיצור, רסיבר איכותי לא מעניין אותי כל הפיצ'רים לא מעניין איך יראה בלוריי או לא בלוריי,
אני רוצה שיהיה חזק ויוכל להרעיד לי את כל הבית ובו זמנית להנות מאיכות סאונד נקייה ללא עיוותים, מקווה שזה לא יותר מידי לבקש עם התקציב שלי,

לרסיבר אני מתכנן לחבר 2 רמקולים וסאב, כי השימושים שלי הם נטו מוסיקה ולפי מה שאני יודע לא צריך 5.1/7.1 למוסיקה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל בשביל העתיד כמובן שאני רוצה שהמגבר יתמוך 5.1/7.1

אני רוצה 150 וואט לערוץ פלוס מינוס, ככה הבנתי שזה צריך להיות בשביל שאני אקבל עוצמה גבוהה, תודה רבה לעוזרים ושיהיה אחלה של שבוע !

שכחתי לציין את החלק הכי חשוב, הרסיבר + הרמקולים בעתיד יהיו מחוברים למחשב , רק למחשב, אז אם זה משנה משהו אני רוצה לציין את זה , אני לא הולך להשתמש בזה לטלוויזיה או למקרן או לסלון, אצלי בחדר מחוברים למחשב נטו למוסיקה.

morgan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

נמחק
צריך פיס בחיים :)

proolam123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

הקפצה

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1657 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #4 

רסיבר שמירעיד לך בבית בתקציב הזה זה קצת בעייתי אבלאני יכול להמליץ לך על משהוא אחר,תרכוש מגבר סטראו ב1000 שקל אפילו משומש ואז תקבל סאונד טוב וחזק בסטראו.
בעתיד כאשר תרצה להתחיל עם ה5.1 ומעלה אז תרכוש רסיבר.
מגבר סטראו ישמע חזק יותר ונקי יותר מרסיברים בתקציב הזה ,יש לי בבית אונקיו 809 שנותן בערך 150 ווט אבל ליד המגבר סטראו שלידו הוא נשמע כמו .....לא נקלל אותו אבל עולם אחר.
אם בכל זאת אתה רוצה רסיבר חזק אז היתי ממליץ על איזה פיונייר חמוד שיקרא לך את הרמקולים והיתי מזמין מחול כי המחירים בארץ של הפיוניר קצת חוצפה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”