סוני 32V2000E
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תסלחו לי
תסלחו לי אבל , לאחר שקראתי את הכתבה על הטלויזיה באתר האנגלי שכולל תמונות , לא רואה ממש שום הבדל , חוץ מהעיצוב , בשהשוואה ל-32U2000 שלי .
הכל אותו דבר , מהשלט ועד היציאות האחוריות ודרך התפריטים הפנימיים וקוי הרזולוציה .
זה שזו טלויזיה מצויינת אני כבר אמרתי לכם אבל לא רציתם לשמוע לי . ושוב , תראו איך הם (האנגלים) בודקים טלויזיות - לא דרך HOT או YES אלא ישירות ב-HD .
ואני מסכים איתם לגבי איכות התמונה - SUPERB !!!!
תפסיקו לשפוט טלויזיות LCD על סמך הצפיה ב-HOT או YES שחוץ מלקחת מאנשים תמימים 300 שח לחודש ללא שום תמורה , לא עושים כלום !
לא רק שאין מה לראות ב-HOT או YES , גם הזבל שהם משדרים הוא באיכות ירודה להחריד .
הכל אותו דבר , מהשלט ועד היציאות האחוריות ודרך התפריטים הפנימיים וקוי הרזולוציה .
זה שזו טלויזיה מצויינת אני כבר אמרתי לכם אבל לא רציתם לשמוע לי . ושוב , תראו איך הם (האנגלים) בודקים טלויזיות - לא דרך HOT או YES אלא ישירות ב-HD .
ואני מסכים איתם לגבי איכות התמונה - SUPERB !!!!
תפסיקו לשפוט טלויזיות LCD על סמך הצפיה ב-HOT או YES שחוץ מלקחת מאנשים תמימים 300 שח לחודש ללא שום תמורה , לא עושים כלום !
לא רק שאין מה לראות ב-HOT או YES , גם הזבל שהם משדרים הוא באיכות ירודה להחריד .
josef ,
אני יכול להעריך מה קרה : האם אתה ראית שעל הטלויזיה רשון "V" ? האם ראית שהטלויזה כביכול "V" שראית ניראת כמו בתמונה של ה-REVIEW האנגלי ?
כנראה שהתשובה היא "לא" בשתי השאלות האלה .
אם זה כך , אז סביר מאוד להניח שעל הפתק שליד הטלויזיה פשוט המוכר רשם "V", בכוונה או לא , במקום "U" . הרי "V" ו -"U" הן שתי אותיות דיי זהות .
ושוב אני מדגיש , לפי ה-REVIEW האנגלי , אני לא רואה בכלל מה ההבדל בין U - ל,V" חוץ מהעיצוב שלטעמי דוקא יפה יותר ב-"U" .
אני יכול להעריך מה קרה : האם אתה ראית שעל הטלויזיה רשון "V" ? האם ראית שהטלויזה כביכול "V" שראית ניראת כמו בתמונה של ה-REVIEW האנגלי ?
כנראה שהתשובה היא "לא" בשתי השאלות האלה .
אם זה כך , אז סביר מאוד להניח שעל הפתק שליד הטלויזיה פשוט המוכר רשם "V", בכוונה או לא , במקום "U" . הרי "V" ו -"U" הן שתי אותיות דיי זהות .
ושוב אני מדגיש , לפי ה-REVIEW האנגלי , אני לא רואה בכלל מה ההבדל בין U - ל,V" חוץ מהעיצוב שלטעמי דוקא יפה יותר ב-"U" .
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
דגם U = ארכיטקטורה "בראביה"
דגם S = ארכיטקטורה "בראביה" + מנוע "בראביה"
דגם V = ארכיטקטורה "בראביה"" + מנוע "בראביה" Backlight + Live Colour Creation
http://www.sony.co.uk
דגם S = ארכיטקטורה "בראביה" + מנוע "בראביה"
דגם V = ארכיטקטורה "בראביה"" + מנוע "בראביה" Backlight + Live Colour Creation
http://www.sony.co.uk
starre ,
דרך אגב - אופציית ה-BACKLIGHT קיימת גם בדגם "U" שיש לי .
לגבי LIVE COLLOR CREATION אני לא יודע אם זה אותו הדבר , אבל יש 3 מצבי תמונה ב"U " והם VIVID , STANDARD ו - CUSTOM ... אבל כנראה שזה לא אותו דבר עם מה שאתה מציין .
בכל מקרה , עד שמישהו לא יגיד כאן בפה מלא שיש הבדל באיכות התמונה בין שלושת הגרסאות USV במצב HD בלבד , להערכתי הכי זול זה הכי טוב .
דרך אגב - אופציית ה-BACKLIGHT קיימת גם בדגם "U" שיש לי .
לגבי LIVE COLLOR CREATION אני לא יודע אם זה אותו הדבר , אבל יש 3 מצבי תמונה ב"U " והם VIVID , STANDARD ו - CUSTOM ... אבל כנראה שזה לא אותו דבר עם מה שאתה מציין .
בכל מקרה , עד שמישהו לא יגיד כאן בפה מלא שיש הבדל באיכות התמונה בין שלושת הגרסאות USV במצב HD בלבד , להערכתי הכי זול זה הכי טוב .