מקרן לשימוש חיצוני
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו פרויקט מעניין...קונטלון כתב:ויש לי קיר ענק שנועד אך ורק להקרנה...
שימש בעבר הרחוק כקולנוע מאולתר של המושב, עם מסרטה וכו'.....
רצוי להעזר באיש מקצוע על מנת לבחור מקרן נכון בחישוב תאורה, מרחק וגודל תמונה... ועוד'.
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אתה צריך מקרן אמין בעל עוצמה חזקה. לגבי גודל התמונה - מול מאות אנשים צריך "לפתוח" תמונה מאוד גדולה. הגודל תלוי במרחק ובסוג העדשה של המקרן.
אתה צריך להחליט איפה אתה הולך למקם את המקרן וכן להחליט איזה גודל תמונה אתה רוצה לקבל, בהתאמה לבחור את סוג המקרן/עדשה. במידה ואתה רוצה להקרין סרטים באיכות גבוהה , אתה צריך מקרן שהרזולוציה הטבעית שלו תהיה FULL HD . מבחינת המלצות - ל SONY, PANASONIC, MITSUBISHI ו CHRISTIE יש מקרנים מעולים שיכולים להתאים לצרכים שלך. כמובן שאתה צריך להגדיר גם תקציב.
אתה צריך להחליט איפה אתה הולך למקם את המקרן וכן להחליט איזה גודל תמונה אתה רוצה לקבל, בהתאמה לבחור את סוג המקרן/עדשה. במידה ואתה רוצה להקרין סרטים באיכות גבוהה , אתה צריך מקרן שהרזולוציה הטבעית שלו תהיה FULL HD . מבחינת המלצות - ל SONY, PANASONIC, MITSUBISHI ו CHRISTIE יש מקרנים מעולים שיכולים להתאים לצרכים שלך. כמובן שאתה צריך להגדיר גם תקציב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קונטלון,
אני מצטרף לדעתו של יבגני (Jexy) - אתה צריך לבדוק עם איש מקצוע, שיראה את המקום (לשיקולו אם בתנאי אור יום, חושך / דמדומים כדי להבין מה תאורת הסביבה וכו'), ויוכל להמליץ לך טוב יותר.
ייתכן וגם יהיה לך כדאי לשקול לשפר את "מסך ההקרנה" (צביעה וכו').
כהרגלי במקרים דומים, אני מציע לדבר עם יבגני עצמו... הוא בעל מקצוע מצוין בתחום הזה (נסה לעשות חיפוש על שמו בפורום... תראה שיש רבים שיעידו).
אורי
אני מצטרף לדעתו של יבגני (Jexy) - אתה צריך לבדוק עם איש מקצוע, שיראה את המקום (לשיקולו אם בתנאי אור יום, חושך / דמדומים כדי להבין מה תאורת הסביבה וכו'), ויוכל להמליץ לך טוב יותר.
ייתכן וגם יהיה לך כדאי לשקול לשפר את "מסך ההקרנה" (צביעה וכו').
כהרגלי במקרים דומים, אני מציע לדבר עם יבגני עצמו... הוא בעל מקצוע מצוין בתחום הזה (נסה לעשות חיפוש על שמו בפורום... תראה שיש רבים שיעידו).
אורי