חוות דעת למפרט HTPC
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
הלכת על אוברקיל, לדעתי תשקיע יותר ב HDD הבלו של WD יקרע לך אחרי שנה
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

אין צורך בכרטיס מסך אם אתה לא מתכוון להריץ 3D
המובנה של אינטל יותר ממספיק לך וזה די בזבוז כסף ועוד מאוורר שבעתיד יכול לעשות רעש
סיסוניק ב6 חודשים האחרונים נתקלו במחלה ששורפת אותם בהפעלה ראשונה/שניה 50/50 אומנם יש אחריות אבל חבל להתעסק עם זה לך על ANTEC
הזכרונות הזולים של קרוסאייר לא אמינים במיוחד אם אתה הולך על 4 לך על טרנסנד או ג'יסקיל
בלוח הייתי הולך דווקא על מיני (asus H81I plus) שעולה 300 שקל פחות ישאיר לך את המארז יותר מרווח והוא מעל ומעבר למה שאתה צריך פלוס הוא תואם 4K שזה הדור הבא.
המובנה של אינטל יותר ממספיק לך וזה די בזבוז כסף ועוד מאוורר שבעתיד יכול לעשות רעש
סיסוניק ב6 חודשים האחרונים נתקלו במחלה ששורפת אותם בהפעלה ראשונה/שניה 50/50 אומנם יש אחריות אבל חבל להתעסק עם זה לך על ANTEC
הזכרונות הזולים של קרוסאייר לא אמינים במיוחד אם אתה הולך על 4 לך על טרנסנד או ג'יסקיל
בלוח הייתי הולך דווקא על מיני (asus H81I plus) שעולה 300 שקל פחות ישאיר לך את המארז יותר מרווח והוא מעל ומעבר למה שאתה צריך פלוס הוא תואם 4K שזה הדור הבא.
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom”…..Isaac Asimov
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אם כן צריך 3D אין צורך בכרטיס מסך. ה-Core i3 תומך ב-3D מלא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דבר ראשון תודה על התגובה המפורטת,masterdigital כתב:אין צורך בכרטיס מסך אם אתה לא מתכוון להריץ 3D
בלוח הייתי הולך דווקא על מיני (asus H81I plus) שעולה 300 שקל פחות ישאיר לך את המארז יותר מרווח והוא מעל ומעבר למה שאתה צריך פלוס הוא תואם 4K שזה הדור הבא....
מספר שאלות:
1. אם אני הולך על כרטיס מסך OnBoard אז גם הדרישה לספק כוח יורדת, איזה הספק ואם יש איזושהי פירמה מומלצת?
2. מבחינת סאונד אני עובד עם רמקולים שמחוברים ל2 יציאות (rear/front), ממה שראיתי בלוח אם שהמלצת יש 3 יציאות מהכרטיס קול וצריך מודול סאונד לחיבור 8 ערוצים שבא בחלק מהמארזים כחיבורים קדמיים,אבל לא בזה שאני מעוניין בו.
יש הצעות לעניין? אולי אפשר לשנות את ייעוד הכניסות וכך להשתמש באחת היציאות כאחורית דרך ההגדרות?
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

הצריכת כוח שלך תהיה אולי ובאמת בהגזמה 200W אם אין כרטיס מסך
לך על כיוון של antec
לגבי זוטאקים, אין ולא יהיו דגמים חדשים ו/או מלאי עד יוני 2014 כיוון שהם כרגע בתהליך מעבר לדגמים חדשים והם לא ציפו למכירה כזאת סוחפת ברחבי העולם.
חיפשתי מתחת לבלטות והדגמי סלרון/I3 למינהם שנשארו באיביי אמזון וכו הם בודדים בכמויות.
ביקשתי מחבר שעובד ב KSP שיברר והם מול זוטאק הבינו שיש עכשיו ריק בשוק של כמה חודשים.
הלוואי והייתי מצליח לשים את הידיים שלי על ה ID18 מחר אני קונה 50
לך על כיוון של antec
לגבי זוטאקים, אין ולא יהיו דגמים חדשים ו/או מלאי עד יוני 2014 כיוון שהם כרגע בתהליך מעבר לדגמים חדשים והם לא ציפו למכירה כזאת סוחפת ברחבי העולם.
חיפשתי מתחת לבלטות והדגמי סלרון/I3 למינהם שנשארו באיביי אמזון וכו הם בודדים בכמויות.
ביקשתי מחבר שעובד ב KSP שיברר והם מול זוטאק הבינו שיש עכשיו ריק בשוק של כמה חודשים.
הלוואי והייתי מצליח לשים את הידיים שלי על ה ID18 מחר אני קונה 50
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

תיקון למקרה שלא היה מובן ספק 200W הוא מעל ומעבר
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

הדגמים הקיימים הם עם MSATA בלבד
רק השבוע מתחילים להגיע מחיון ואיסטרוניקס דגמי ה Sata 2.5 והם יקרים
חוץ מזה קראתי ביקורות על הדגמים החדשים וכתוב שם שאפשר להכין אומלטים על הדיסקים הקשיחים אחרי רבע שעה
רק השבוע מתחילים להגיע מחיון ואיסטרוניקס דגמי ה Sata 2.5 והם יקרים
חוץ מזה קראתי ביקורות על הדגמים החדשים וכתוב שם שאפשר להכין אומלטים על הדיסקים הקשיחים אחרי רבע שעה
אני דוגל בגישה לפיה מכניסים את האוכל לסלון כשהוא מוכן ולא מכינים אותו שם
בכל מקרה אני הולך על הכיוון של הרכבת המחשב בכוחות עצמי ולא קניה של אחד מוכן,
האם מבחינת קירור לדעתכם יש צורך במאוורר נוסף או שזה יכול להמתין לשלב ב' לפי נתונים בזמן עבודה?
אני אעשה כמה שינויים במפרט לפי מה שהומלץ כאן ואשמח לחוות דעת נוספת...
בכל מקרה תודה רבה, עזרתם לי מאוד עד כה..
בכל מקרה אני הולך על הכיוון של הרכבת המחשב בכוחות עצמי ולא קניה של אחד מוכן,
האם מבחינת קירור לדעתכם יש צורך במאוורר נוסף או שזה יכול להמתין לשלב ב' לפי נתונים בזמן עבודה?
אני אעשה כמה שינויים במפרט לפי מה שהומלץ כאן ואשמח לחוות דעת נוספת...
בכל מקרה תודה רבה, עזרתם לי מאוד עד כה..
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

יש לך גם אוברקיל בקירור אם אין כרטיס מסך
ממש אין צורך בעוד מאוורר
ממש אין צורך בעוד מאוורר