לא מצליח לתקשר עם מדפסת רשת מאז שדרוג לראוטר Asus AC68U
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
יש לי מדפסת HP OfficeJet Pro 8600 Plus שעבדה בחיבור Wireless לראוטר. מאז ששדרגתי את הראוטר לאסוס, אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת. היא מקבלת IP מהראוטר, אבל כשאני מנסה להוסיף אותה מהמחשבים ברשת הביתית הם לא מוצאים אותה, לא ב auto-detect ולא כשאני מנסה להכניס את ה IP שלה ישירות.
ב Admin panel של הראוטר אני רואה את ה IP של המדפסת בתור אחד הקליינטים שמחוברים אליו.
מה אפשר עוד לעשות?
תודה
ב Admin panel של הראוטר אני רואה את ה IP של המדפסת בתור אחד הקליינטים שמחוברים אליו.
מה אפשר עוד לעשות?
תודה
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מעולה, אשמח לדעת למ ה דווקא בחרת בנתב של Asus כאשר ישנם חברות אשר כל ההתמחות שלהן הוא בציוד תקשורת ואילו אסוס היא חברה אשר ההתמחות שלה היא בייצור לוחות אם וכרטיסי מסך?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
גם אני קניתי אסוס לפני כשבועיים, אבל דגם asus n66u. הבחירה באה מכמה סיקורים והשאאות כגון:
http://wireless-router-review.toptenrev ... s-routers/
בהשוואה של דגמים מקבילים לasus n66u הוא היה יותר טוב ממקבילו של לינקסיס, סה"כ בפרמטר אחד, שזה קצב עברה מ-wan ל-lan
http://wireless-router-review.toptenrev ... s-routers/
בהשוואה של דגמים מקבילים לasus n66u הוא היה יותר טוב ממקבילו של לינקסיס, סה"כ בפרמטר אחד, שזה קצב עברה מ-wan ל-lan
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הצלחת להביא מחו"ל בלי שיעשו לך צרות במכס?dima_vy כתב:אני גם קניתי באמאזון...
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

אגב, ראיתי באמזון כמה ביקורות מטרידות לגבי זה שהראוטר מצויין בהתחלה ובגלל זה כל הביקורות הטובות, אבל שתוך כמה שבועות/חודשים הוא מתחיל לזייף, הטווח של ה Wifi יורד וכולי.
מחזיק אצבעות שזה לא יקרה לי (ו/או שפתרו כבר את הבעיה בעידכון קושחה).
מחזיק אצבעות שזה לא יקרה לי (ו/או שפתרו כבר את הבעיה בעידכון קושחה).
אני הזמנתי את הראוטר הזה מארצות הברית, הראוטר הגיע עם בעיית קליטה ב-WIFI, אין קליטה בכלל ממרחק של 2 מטר, החזרתי את הראוטר חזרה, בהתחלה פניתי ל-ASUS אמרו לי להתקשר למוקד שלהם בארץ, ופה אמרו לי שהאחריות היא רק בארצות הברית, אפשר להזמין את הראוטר הזה גם מסין, אבל המחיר יקר (980 כולל משלוח)
יש הרבה שמוכרים את הראוטר מארצות הברית באיביי, אבל משתמשים בשירות החדש והדפוק של איביי, הם שולחים את החבילה למרכז של איביי, ושם הם שולחים את זה לארץ (בעצם כמו שירות USHOPS של איביי), מה שאומר שמשלמים להם מיסים לפני המשלוח, וזה גם אומר שהראוטר בטוח יעצור במכס, ולכן לא יקבל אישור
יש הרבה שמוכרים את הראוטר מארצות הברית באיביי, אבל משתמשים בשירות החדש והדפוק של איביי, הם שולחים את החבילה למרכז של איביי, ושם הם שולחים את זה לארץ (בעצם כמו שירות USHOPS של איביי), מה שאומר שמשלמים להם מיסים לפני המשלוח, וזה גם אומר שהראוטר בטוח יעצור במכס, ולכן לא יקבל אישור
psibeast כתב:אגב, ראיתי באמזון כמה ביקורות מטרידות לגבי זה שהראוטר מצויין בהתחלה ובגלל זה כל הביקורות הטובות, אבל שתוך כמה שבועות/חודשים הוא מתחיל לזייף, הטווח של ה Wifi יורד וכולי.
מחזיק אצבעות שזה לא יקרה לי (ו/או שפתרו כבר את הבעיה בעידכון קושחה)....
אף פעם לא שמעתי על בעיה כזאת. אול הקרנל מתבלה?...
Batnun
.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה נראה לי יהיה ממש בזבזני מבחינת צריכת חשמל, מקום ורעש. לשימוש הביתי הרגיל...MrYair כתב:לא צריך אסוס ולא נעליים
כל משצריך זה מחשב ישן אם שני כרטיסי רשת
להתקין עליו pfsense או routerOS ויש לך אחלה
ראוטר ביתי ... משנקרא ראוטר over kill...
עברו אצלי הרבה נתבים של רוב החברות שקיימות בארץ, עד שלא קניתי את ה- Asus RT-N56U (יש לי אותו כבר 3 שנים עכשיו), לא ידעתי באמת מה זו חומרה טובה ופונקציונליות רחבה. לפי ביקרות גם הממשיך שלו ה- N66U זוכה לשבחים בכל הביקורות. חבל באמת שלא מביאים אותם באופן סדיר לארץ, בזמנו קניתי את שלי בכ- $150.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

הנה הביקורת שהדאיגה אותיBatnun כתב:......
אף פעם לא שמעתי על בעיה כזאת. אול הקרנל מתבלה?...![]()
Batnun
....
http://www.amazon.com/review/RTKTCD0EE1 ... TCD0EE10BG
שים לב שהיו עוד ביקורות באמזון שטענו את אותו דבר, ולכן קצת דאגתי שהיה משהו בדבר. בכל מקרה, בינתיים הכל טוב אצלי, למרות שלא בדקתי טווח אלחוטי כל כך, כי הדירה שלי לא כל כך גדולה והראוטר נמצא במרכזה.