USENET
בוקר טוב
חזרתי לעבוד עם usenet אחרי הפסקה של שנה משום מה כל קובץ שאני מנסה להוריד מראה לי שמדובר בrar בתוך rar ואז יש סיסמה .... כמובן שההפניה לסיסמה מעבירה לאיזה אתר עם חידון מיקרופיימנט כזה או אחר
תופעה מוכרת ? יש פתרון ?
חזרתי לעבוד עם usenet אחרי הפסקה של שנה משום מה כל קובץ שאני מנסה להוריד מראה לי שמדובר בrar בתוך rar ואז יש סיסמה .... כמובן שההפניה לסיסמה מעבירה לאיזה אתר עם חידון מיקרופיימנט כזה או אחר
תופעה מוכרת ? יש פתרון ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
היוזנטים הללו זמנם עבר.
Rar par סיסמאות
חפש טורנט איכותי ולא תבין מה התקשקשת עם היוזנטים.
Rar par סיסמאות
חפש טורנט איכותי ולא תבין מה התקשקשת עם היוזנטים.
יואב צודק
עדיף כבר לעבור לטורנטים וגם יש אתרים חנמים שלא צריך הרשמה
עדיף כבר לעבור לטורנטים וגם יש אתרים חנמים שלא צריך הרשמה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה הוא שואל ומה עונים...
הבחור קנה רכב שעושה לו בעיות וכולם אומרים לו שעדיף לו לקנות אופנוע...
idanr23 -
תופעה מוכרת למי שמוריד NZB ממנועי חיפוש כלליים...
1. שים לב בפרטי ההורדה האם מצוין שהקבצים מוצפנים בסיסמה, ב-90% מהפעמים מציינים את זה, כך תוכל לחסוך את ההורדה.
2. תנסה למצוא אתר פרטי שמספק קבצי NZB בצורה טובה, שם לרוב אין סיסמאות וגם אם יש מציינים מה הסיסמה.
בהצלחה.
הבחור קנה רכב שעושה לו בעיות וכולם אומרים לו שעדיף לו לקנות אופנוע...
idanr23 -
תופעה מוכרת למי שמוריד NZB ממנועי חיפוש כלליים...
1. שים לב בפרטי ההורדה האם מצוין שהקבצים מוצפנים בסיסמה, ב-90% מהפעמים מציינים את זה, כך תוכל לחסוך את ההורדה.
2. תנסה למצוא אתר פרטי שמספק קבצי NZB בצורה טובה, שם לרוב אין סיסמאות וגם אם יש מציינים מה הסיסמה.
בהצלחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הוא שואל ומהשאלה אנחנו מבינים שהוא ״סובל״ ולכן ממליצים לו לשנות כיוון במקום ״לסבול״,מה לא בסדר בזה ?
אפילו כשאין בעיות עם סיסמאות ענין היוזנטים הוא ״סבל״ למי שמוריד הרבה.
אפילו כשאין בעיות עם סיסמאות ענין היוזנטים הוא ״סבל״ למי שמוריד הרבה.
תודה
חברים
תודה על העצות
לגבי הטורנטים אני מוריד בטורנטליצ אבל משך הזמן שלוקח לי לפתוח את הRAR ארוך יותר מהזמן שלוקח לי להוריד אותו וזה מייאש
אני אשמח לקבל המלצה למנוע חיפוש נורמלי usenet כי בינתיים כל מה שמצאתי לוקה בחסר
שוב תודה
תודה על העצות
לגבי הטורנטים אני מוריד בטורנטליצ אבל משך הזמן שלוקח לי לפתוח את הRAR ארוך יותר מהזמן שלוקח לי להוריד אותו וזה מייאש
שוב תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: תודה
לא הבנתיidanr23 כתב:חברים
תודה על העצות
שוב תודה...
אתה מוריד מטורנט קבצי rar ??
כל הרעיון בטורנט שאתה מוריד סרט מוכן לצפיה בלי rar ובלי par
כמה אתה משלם לשרתי היוזנט ?
דבר איתי בפרטי אולי נעזור לך להתחיל לחגוג
רוב הטורנטים שמורידים (כך לפחות באתרי הטורנט הציבוריים/חינמיים, אין לי מושג לגבי הפרטיים בתשלום) יורדים כבר כקובץ ווידאו ללא שום צורך בפריסת RAR (לפעמים בתיקייה הרגילה המכילה את קובץ הוידאו, ישנם גם קובץ Info, קובץ "פנקס רשימות" אחד או יותר, קבצי כתוביות, ולפעמים גם קובץ וידאו Sample בן כמה עשרות מגה. עדיין, לא נדרש שום חילוץ RAR).idanr23 כתב:משלם 9 דולר לחודש
נראה לי שאני מפספס משהו![]()
בטורנט יורד לי RAR ואני מחלץ את הסרט עם WINRAR פעולת החילוץ נמשכת זמן רב
יש דרך להוריד ישירות קובץ MKV?...
מנוע חיפוש מומלץ nzbindex.com
יש את הפורום usenet-4all.info שמעלה ליוזנט סרטי בלוריי מלאים, ואת הסיסמה שם בפורום. הרישום לפורום הוא חינם. קצת מציק אבל לא נורא.
אגב, אני משתמש ביוזנט ב-5$ לחודש - frugalusenet.com. הקאצ' הוא שהרטנשן הוא 300 יום בלבד, אבל 99% מהמקרים זה מספיק, ובשביל ה-1% יש שרת גיבוי בתשלום לפי נפח (block account).
יש את הפורום usenet-4all.info שמעלה ליוזנט סרטי בלוריי מלאים, ואת הסיסמה שם בפורום. הרישום לפורום הוא חינם. קצת מציק אבל לא נורא.
אגב, אני משתמש ביוזנט ב-5$ לחודש - frugalusenet.com. הקאצ' הוא שהרטנשן הוא 300 יום בלבד, אבל 99% מהמקרים זה מספיק, ובשביל ה-1% יש שרת גיבוי בתשלום לפי נפח (block account).
חברה גם אני לצערי באותה סירה סובל מסיסמאות המציקות ובזבוז הזמן המשווע בהורדה שבסוף מתקבל כ ל ו ם
אני יותר מאשמח לקבל הפניות/ הזמנות לאתרי טורנטים. עד היום משום מה נמנעתי מלנסות להשתמש באתרי טורנט אבל כנראה כפי שאתם אומרים כל עניין ה NZB עבר מהעולם, חבל הייתה תקופת פריחה נפלאה....
אני יותר מאשמח לקבל הפניות/ הזמנות לאתרי טורנטים. עד היום משום מה נמנעתי מלנסות להשתמש באתרי טורנט אבל כנראה כפי שאתם אומרים כל עניין ה NZB עבר מהעולם, חבל הייתה תקופת פריחה נפלאה....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

די נו ......................Nemesis כתב:עבר מהעולם?
משתמש ב-nzb.su ואין שום בעיה.
יש לי גם מנוי בטורנטליץ' עם באפר של מעל 4 טרה, אבל אני משתמש בו לעיתים נורא רחוקות, רק כאשר אני לא מוצא משהו (וגם אז לא בטוח שנמצא בטורנט).
מעדיף usenet.....
אתה כנראה לא מחובר לטורנטים הטובים.
מי צריך PAR ו RAR וסיסמאות ???
מה יותר פשוט מלקבל הכל מוכן ללחוץ PLAY ולהנות .
"החסרון" היחידי שמדובר באתרי שיתוף ,שדורשים ממך לתת ולא רק לקחת.
טורנטליץ זה סבבה כזה אבל לא רציני מספיק.
שנים השתמשתי ב USENET וחשבתי כמוך.
ברגע שסגרו את ה NZBMATRIX קפצתי לבקר את הטורנטים ואז הבנתי כמה צדקו אלה שאמרו לי שאני משוגע.
אני מנוי לשירות Newsleecher (חבילת ready to go) הכוללת את המנוי החודשי+ תוכנת ההורדה+ מנוע חיפוש פנימי ״המעולה״ יש להגיד. על הכל אני משלם 12$ חודשי.
בנוסף אני מנוי לאתר אינדקס NZBCAVE.com, כאשר הוא מין פורום מחולק לקטיגוריות רבות. הוא מתמקד בסרטי בלו ריי למיניהם bd25 בכל גירסואתיו, bd50 כנ״ל, mkv rips וכל מה שעולה על הדעת.
כל התכנים מתעדכנים מדי שעה ושעה, תמצא סרט בכל גירסאותי, אפילו כאלה שלא נגעו בהם (וזה המועדף עליי).
עלות השירות הינו 15 ליש״ט לשנה.
99% מהסרטים מוצפנים בסיסמאות, אותה אתה מקבל במידה שאתה בעל מנוי, את הטרחה של ההורדה, חילוץ הקבצים, ופיצוח הסיסמאות התוכנה מבצעת לבד. אני יכול לומר שאני רק מוריד את קובץ ההורדה, ומזין את הסיסמה במאגר של התוכנה (בטאב של החילוצי קבצים) והכל נעשה אוטומטי.
אני מרוצה עד הגג, ושווה כל שקל, במחיוד שמדובר בסרטי 40-50gb.
אני מנוי בהוט בחיבור 100 מגה, והקבצים יורדים במהירות של בין 10.5 עד 12.5 מגהבייט בשנייה.
בנוסף אני מנוי לאתר אינדקס NZBCAVE.com, כאשר הוא מין פורום מחולק לקטיגוריות רבות. הוא מתמקד בסרטי בלו ריי למיניהם bd25 בכל גירסואתיו, bd50 כנ״ל, mkv rips וכל מה שעולה על הדעת.
כל התכנים מתעדכנים מדי שעה ושעה, תמצא סרט בכל גירסאותי, אפילו כאלה שלא נגעו בהם (וזה המועדף עליי).
עלות השירות הינו 15 ליש״ט לשנה.
99% מהסרטים מוצפנים בסיסמאות, אותה אתה מקבל במידה שאתה בעל מנוי, את הטרחה של ההורדה, חילוץ הקבצים, ופיצוח הסיסמאות התוכנה מבצעת לבד. אני יכול לומר שאני רק מוריד את קובץ ההורדה, ומזין את הסיסמה במאגר של התוכנה (בטאב של החילוצי קבצים) והכל נעשה אוטומטי.
אני מרוצה עד הגג, ושווה כל שקל, במחיוד שמדובר בסרטי 40-50gb.
אני מנוי בהוט בחיבור 100 מגה, והקבצים יורדים במהירות של בין 10.5 עד 12.5 מגהבייט בשנייה.
rar, par סיסמאות? על מה אתה מדבר?istarmini כתב:די נו ............................
אתה כנראה לא מחובר לטורנטים הטובים.
מי צריך PAR ו RAR וסיסמאות ???
מה יותר פשוט מלקבל הכל מוכן ללחוץ PLAY ולהנות .
"החסרון" היחידי שמדובר באתרי שיתוף ,שדורשים ממך לתת ולא רק לקחת.
טורנטליץ זה סבבה כזה אבל לא רציני מספיק.
שנים השתמשתי ב USENET וחשבתי כמוך.
ברגע שסגרו את ה NZBMATRIX קפצתי לבקר את הטורנטים ואז הבנתי כמה צדקו אלה שאמרו לי שאני משוגע....
תוכניות טלוויזיה שאני עוקב אחריהן יורדות אוטומטית ללא מגע יד אדם ברגע שיצא פרק.
סרטים יורדים בקליק אחד בדיוק, התוכנה מורידה במלוא מהירות הקו, מתקנת / מחלצת והכל מוכן במהירות שיא.
לא רואה סיבה להתעסק בטורנטים, כן שיתפת, לא שיתפת, לשים לב לא לעשות hit n run בטעות וכו'.
ביוזנט הרבה יותר קל עבורי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה שאתה לא מחלץ ולא מתקן זה עדין לא אומר שזה לא מבוצע ושזה לא טוחן לך את ההרד דיסק. נחמד שעשית את זה אוטומטי ,הייתי בסרט האוטומטי הזה.סרטים יורדים בקליק אחד בדיוק, התוכנה מורידה במלוא מהירות הקו, מתקנת / מחלצת והכל מוכן במהירות שיא.
לא רואה סיבה להתעסק בטורנטים, כן שיתפת, לא שיתפת, לשים לב לא לעשות hit n run בטעות וכו'.
ביוזנט הרבה יותר קל עבורי....
מה שחשוב שאתה מרוצה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מאחר ואני משתמש בסייד כל ההרכבות/בדיקות/חתימות /אישורים........ לא מבוצעות אצלי אז לא ממש מענין אותי.Nemesis כתב:גם בטורנט יש לך בדיקות כאלו ואחרות, הורדה ממספר מקורות, הרכבה וכו'.
מה זה משנה בפועל כל עוד זה מתבצע ברקע?...
עזוב ,חבל על הויכוח ,הייתי בסרט הזה ויחסית לסרט שאני עכשיו אני יכול להגיד שהסרט הקודם היה כולו שחור.
אבל ,כמו שציינתי, מה שחשוב שאתה מרוצה.