כבר שבוע, יש בעיה של קול בערוץ 1 דרך עידן פלוס
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם זה קורה רק בהקלטות אז הבעיה היא בממיר שלך.
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ערוץ 1 משדרים שידורים חיים ומוקלטים. השידורים החיים יוצאים מאולפן מסויים ומה שמוקלט מאולפן אחר. מה שהם משדרים מוקלט (בוא לאכול איתי וכדומה) יוצא בלי קול מאצלם, לא מאצלי. לא בהקלטות שלי יש את הבעיה כי אם בשידור אצלם. דיברתי עם מישהו שם ואמרו לי שהם מודעים לבעיה, אבל היא לא תתוקן בזמן הקרוב. זה אומר שאני משלם להם אגרה על מה? על שידור אילם?
אין עם מי לדבר לא אצלם ולא בעידן פלוס.
אין עם מי לדבר לא אצלם ולא בעידן פלוס.
דני בלר
אני בדקתי הרגע על המחשב שלי, גם בערוץ 1 וגם ב-23, בשניהם תוכניות מוקלטות, ושומעים בסדר. או שזה משהו רק אצלך, או שבאמת יש כאן בעיה במקור השידור, שספציפית הממיר שלך לא מסוגל להתמודד אתה. ייתכן גם שהבעיה קיימת ספציפית במערך השידורים באזור שלך (בדרום כמדומני, נכון? אצלי זה נבדק בצפון). או שהתקלה כבר תוקנה ולכן זה עבד אצלי...
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

ביררתי עם עידן פלוס. הממיר המסויים שלי, INNOVA 7002HD לא תומך כבר בשינוי. כמה אופייני לישראל. בגטר אמרו שיחזרו אליי בקרוב. בינתיים האגרה נגבית על שירות שלא פועל. ההסבר של עידן פלוס הוא שהחליפו בטעות בפסי הקול ומה שיוצא לאוויר בערוץ 1 הוא פס הקול של כבדי ראיה וזה לא יתוקן בקרוב. גם באנגליה משלמים אגרה, אבל דבר כזה היה מתוקן מיד.
בגלל זה אני כותב כל הזמן שבישראל חבל להשקיע בציוד. טוב שלא קניתי ממיר יקר יותר.
בגלל זה אני כותב כל הזמן שבישראל חבל להשקיע בציוד. טוב שלא קניתי ממיר יקר יותר.
דני בלר
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
למי אפשר לפעול בנוגע להטעייה צרכנית-
סמל ערוץ 1 HD (הידוע באפיק 511) מופיע גם באפיק הSD כבר תקופה ארוכה למרות שהוא משדר תכנים בSD?
סמל ערוץ 1 HD (הידוע באפיק 511) מופיע גם באפיק הSD כבר תקופה ארוכה למרות שהוא משדר תכנים בSD?
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

אחרית דבר: היום בערב חזר אליי נציג, מאוד אדיב יש לציין, של חברת גטר. מתברר שערוץ 1 החליפו בין פסי קול ובשל כך, ערוץ השמע שהוא ברירת מחדל הוא הערוץ לכבדי ראיה. על מנת לפתור את הבעיה יש להוריד קובץ עידכון תוכנה. הורדת הקובץ פותרת את הבעיה. זה לא קובץ שנמצא באתר ויש לבצע רישום של המקלט ומסירת פרטים של המחזיק בו ומספרו הסידורי. עכשיו גטר יודעים שאני סוטה שנוהג לצפות בגלובוס עם דודו ויצטום, בשאלת רב ובסרט הערבי של יום שישי.
דני בלר
- ArielAberjil
- חבר ותיק

איך עושים את זה?
אני ממש מחפש את האופציה לשמוע במשחקי ספורט את הקהל ולאו דווקא את השדרן ולא מוצא..
וזאת בעיה של שבוע,
מה עם הבעיה שכבר מתרחשת כחצי שנה- "למי אפשר לפעול בנוגע להטעייה צרכנית-
סמל ערוץ 1 HD (הידוע באפיק 511) מופיע גם באפיק הSD כבר תקופה ארוכה למרות שהוא משדר תכנים בSD?"
אני ממש מחפש את האופציה לשמוע במשחקי ספורט את הקהל ולאו דווקא את השדרן ולא מוצא..
וזאת בעיה של שבוע,
מה עם הבעיה שכבר מתרחשת כחצי שנה- "למי אפשר לפעול בנוגע להטעייה צרכנית-
סמל ערוץ 1 HD (הידוע באפיק 511) מופיע גם באפיק הSD כבר תקופה ארוכה למרות שהוא משדר תכנים בSD?"
- ArielAberjil
- חבר ותיק

מקפיץ..
שלחתי מייל לנציב התלונות בנושא הלוגו של הערוץ בפורמט SD אך לצערי לא קיבלתי כל מענה עד כה.
שלחתי מייל לנציב התלונות בנושא הלוגו של הערוץ בפורמט SD אך לצערי לא קיבלתי כל מענה עד כה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ArielAberjil אתה אמיתי?
על איזו הטעייה אתה מדבר? משנת 2010 הלוגו הוחלף ואיש לא הרים גבה ובטח לא התלונן.. אז עכשיו והיום אתה באמת רוצה תשובה אמיתית?
אני מחכה לשמוע על כך בקוצר רוח
הנה מידע נוסף על ה"רמאות" של הערוץ ה-1
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%95%D7%9F
על איזו הטעייה אתה מדבר? משנת 2010 הלוגו הוחלף ואיש לא הרים גבה ובטח לא התלונן.. אז עכשיו והיום אתה באמת רוצה תשובה אמיתית?
אני מחכה לשמוע על כך בקוצר רוח
הנה מידע נוסף על ה"רמאות" של הערוץ ה-1
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%95%D7%9F
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אני שמתי לב לזה רק לאחרונה ופניתי לכך בהתאם . מקווה לקבל תשובה ואם לא אפנה לגורמים האמונים על כך
ניתן להוריד את קובץ העידכון מהאתר. הוא עובד!beller כתב:אחרית דבר: היום בערב חזר אליי נציג, מאוד אדיב יש לציין, של חברת גטר. מתברר שערוץ 1 החליפו בין פסי קול ובשל כך, ערוץ השמע שהוא ברירת מחדל הוא הערוץ לכבדי ראיה. על מנת לפתור את הבעיה יש להוריד קובץ עידכון תוכנה. הורדת הקובץ פותרת את הבעיה. זה לא קובץ שנמצא באתר ויש לבצע רישום של המקלט ומסירת פרטים של המחזיק בו ומספרו הסידורי. עכשיו גטר יודעים שאני סוטה שנוהג לצפות בגלובוס עם דודו ויצטום, בשאלת רב ובסרט הערבי של יום שישי....
מוזר שיש לי INNOVA 7002HD כבר הרבה חודשים ולא נתקלתי בבעיה.beller כתב:ביררתי עם עידן פלוס. הממיר המסויים שלי, INNOVA 7002HD לא תומך כבר בשינוי. כמה אופייני לישראל. בגטר אמרו שיחזרו אליי בקרוב. בינתיים האגרה נגבית על שירות שלא פועל. ההסבר של עידן פלוס הוא שהחליפו בטעות בפסי הקול ומה שיוצא לאוויר בערוץ 1 הוא פס הקול של כבדי ראיה וזה לא יתוקן בקרוב. גם באנגליה משלמים אגרה, אבל דבר כזה היה מתוקן מיד.
בגלל זה אני כותב כל הזמן שבישראל חבל להשקיע בציוד. טוב שלא קניתי ממיר יקר יותר....
אומנם עדכנתי את ה firmware בזמנו, מייד כשקניתי את המכשיר אבל כאמור זה היה מזמן.
אצלנו צופים המון בערוצים 1 ו 23 כי יש שם תוכניות שמעניינות אותנו (ואין לי שום כוונה להתנצל על זה
אם הייתה איזו בעיה היינו שמים לב