צריך את עזרתכם באוזניות עד 800 ש"ח
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום חברים, אני מעוניין להתחדש באזניות. אני מאזין לכל מיני סגנונות אבל בעיקר למוזיקה אלקטרונית ורוק. מה שכן, אני לא אוהב יותר מדי באס בגלל המוזיקה אלקטרונית או משהו כזה.
חובה שיהיו מעור אמיתי כי יש לי נטייה לשים אותן על שיער רטוב.
לגבי הזמנה מebay היא אולי עדיפה?
גם השאלה האם בסכום כזה כבר יש צורך רציני במגבר אזניות?
תודה רבה רבה, שבת שלום!
חובה שיהיו מעור אמיתי כי יש לי נטייה לשים אותן על שיער רטוב.
לגבי הזמנה מebay היא אולי עדיפה?
גם השאלה האם בסכום כזה כבר יש צורך רציני במגבר אזניות?
תודה רבה רבה, שבת שלום!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
צורך רציני במגבר אוזניות יש רק למי שמשתמש באוזניות בעלות עכבה גדולה מ-50 אוהם. אתה בהחלט יכול לקנות אוזניות בתקציב הנתון עם נתון עכבה נמוך מכך שלא יידרשו מגבר אוזניות. מצד שני, בסכום הזה אפשר כבר לשקול השקעה גם ב-DAC סולידי, עם או בלי מגבר אוזניות. יש כמה אופציות די זולות באיזור ה-$50 כמו ה-Stoner Acoustics UD110 וה-HiFiMediy. 
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

מה בעצם הDAC עושה?
ועדיף בסוף לרכוש מebay?
תודה.
ועדיף בסוף לרכוש מebay?
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

הדאק ממיר את הסיגנל הדיגיטלי כפי שהוא מאוחסן על המחשב, לסיגנל אנלוגי שאפשר לדחוף לאוזניות. הוא עושה זאת טוב יותר עקרונית מהמחשב שלך, מכיוון שזה כל מה שהוא נועד לעשות, ומכיוון שהוא לא סובל מה-"רעש" החשמלי שנוצר ע"י כל הרכיבים האחרים במחשב.
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי קיבלתי תודה רבה 
אשמח להמלצות לאזניות...
שבוע טוב!
אשמח להמלצות לאזניות...
שבוע טוב!
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה מחפש אוזניות בסדר גודל של $150-180 בחו"ל. בתקציב הזה הייתי שוקל ברצינות את הדגמים הבאים:
- Audio Technica ATH-M50 (נוטות לכיוון הבאסי יותר)
- Shure SRH440 או SRH840 (הרבה יותר נייטרליות מבחינת הבאס)
- KRK KNS8400 (נייטרליות מבחינת באס)
- Beyerdynamic Tesla DT 1350 (אוזניות on-ear ברמה מאוד גבוהה!)
- Koss PRODJ200
- MartinLogan Mikros 90 (אוזניות on-ear נייטרליות למדי - נמכרו עד לפני כמה חודשים ב-$300, ועכשיו מתומחרות ב-$100 מאוד תחרותיים..!)
הרגת אותנו עם השיער הרטוב שלך
זה שאמרת שאתה לא אוהב יותר מדי באס - אני לא בטוח שהעברת מסר נכון.
קיבלת אוזניות עם באס מאוד נייטרלי (SRH840 למשל) ואני חושב שזה לא מה שיתאים לך לרוק, ובטח לא לאלקטרוני.
אני דווקא חושב שכן תאהב באס, ההימור שלי הוא שאתה מחפש באס מדויק ולא מרוח - אבל כן בעל נוכחות.
הייתי הולך על ה Philips Fidelio X1 או על ה NAD VISO HP50
זה שאמרת שאתה לא אוהב יותר מדי באס - אני לא בטוח שהעברת מסר נכון.
קיבלת אוזניות עם באס מאוד נייטרלי (SRH840 למשל) ואני חושב שזה לא מה שיתאים לך לרוק, ובטח לא לאלקטרוני.
אני דווקא חושב שכן תאהב באס, ההימור שלי הוא שאתה מחפש באס מדויק ולא מרוח - אבל כן בעל נוכחות.
הייתי הולך על ה Philips Fidelio X1 או על ה NAD VISO HP50
- epony
- חבר במועדון 10K

אבל למה אתה ממליץ למישהו עם תקציב של 800 ש"ח על ה-NAD שעולות כפול מכך..?LQDForce כתב:הייתי הולך על ה Philips Fidelio X1 או על ה NAD VISO HP50...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
עם קצת סבלנות בטח אפשר להשיג פיליפס X1 גם בפחות. אני רכשתי במבצע שהיה לפני כחודשיים ב 150$. הכל כולל משלוח ומס יצא בערך 680 ש"ח.epony כתב:אבל למה אתה ממליץ למישהו עם תקציב של 800 ש"ח על ה-NAD שעולות כפול מכך..?.........
עם מגבר/DAC מתאים אלו אזניות מדהימות. צריך משהו מדוייק ומאוזן כי עם משהו באסי (חם) או מרוח זה לא הולך טוב.
גם למוסיקה אלקטרונית על ה X1 לא הייתי ממליץ לשימוש ישירות מיציאת האזניות של לוח אם (יותר מידי באס שמצריך התערבות די רצינית באקולייזר). מאייפד איר ובטח גם ממכשירי אפל אחרים מהדור האחרון הסאונד מצויין.
עריכה: ראיתי שכתבת על ה NAD שעולות כפול ולא על הפיליפס. בכל מקרה, מה שכתבתי עדיין רלוונטי
חוץ מזה יש את ה Q701 שלא שמעתי אבל שמעתי עליהם דברים ממש טובים ב 900 ש"ח מאמזון (כולל מס ומשלוח) אבל הן קצת חלשות יותר בבאס.
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

בעיקר שומע House. הקטע הוא שאני שומע די הרבה בגלל זה אני מחפש אוזניות פחות או יותר מאוזנות. בעניין הבאס, כמו ש-LQDForce אמר יכול להיות שאני מחפש אוזניות עם באס מדוייק פשוט.
אני די טבעתי בכל הדגמים שהמלצתם לי... אשמח להמלצה ספציפית.
תודה רבה אנשים!
אני די טבעתי בכל הדגמים שהמלצתם לי... אשמח להמלצה ספציפית.
תודה רבה אנשים!
- epony
- חבר במועדון 10K

לעניות דעתי להאוס הכי טוב יהיה לך ללכת על ה-ATH-M50. אמנם הבאסים מעט מודגשים, אבל הם בטח לא מנופחים או בומיים יותר מדי, ונראה לי שזה דווקא סוג של הדגשה בתדרים הנמוכים שמאוד תחמיא למוזיקה שאתה שומע. 
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי קיבלתי את דעותיכם... איך הולכת ההזמנה מאמזון? אפשרי פשוט להזמין ויש משלוח לארץ?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

הבעיה שלי עם ה M50 היא שהם פשוט לא נוחות בצורה די מטרידה. יש עכשיו M50x, נראה לי שאמורות לשפר את זה.Streamlight כתב:אוקיי קיבלתי את דעותיכם... איך הולכת ההזמנה מאמזון? אפשרי פשוט להזמין ויש משלוח לארץ?...
גם תצפה טרבל/מידים גבוהים לא ב front ובמה לא גדולה אבל סה"כ בסדר (בשניהם).
ההזמנה מאמזון מאוד קלה. פשוט מזמינים והמוצר נשלח ישירות לישראל. אמזון מחשבים את המשלוח והמס מראש ואתה לא צריך לשלם לאף אחד אחר. מגיע תוך שבועיים.
ראיתי שכתבת על השיער הרטוב אבל באותו סדר גודל של מחיר של ה M50x, יש את ה Philips X1 (כשיש מבצע). אם לא מפריע לך אזניות פתוחות ואתה יכול להתפשר על זה שהפדים מבד ולא מעור, הפיליפס הרבה הרבה יותר טובה בכל פרמטר.
אם אתה סגור על עור/דמוי עור אז בכלל הייתי מנסה להתגמש בתקציב וללכת לכיוון Audio-Technica ATH-WS99. הם משפרות את ה M50 גם בכל פרמטר ורק בגלל הנוחות, המשקל הנמוך יותר והעובדה שהפדים מעור ולא דמוי הייתי מתאמץ בשבילן. אבל - יש להן יותר באס.
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

נראה לי שאלך סופית על הQ701 מאמזון.ראיתי בביקורות שהבאס שלהן לא מוגזם כ"כ, הן די טובות וגם מרופדות בעור. השאלה היא אם יש צורך במגבר DAC איתן?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אזניות מצויינות, אני התלבטתי ביניהן לבין הפיליפס X1 ובסוף הלכתי על הפיליפס בגלל שהיה מבצע (ואני לא מצטער, הייתי מתבאס מפחות באס).Streamlight כתב:נראה לי שאלך סופית על הQ701 מאמזון.ראיתי בביקורות שהבאס שלהן לא מוגזם כ"כ, הן די טובות וגם מרופדות בעור. השאלה היא אם יש צורך במגבר DAC איתן?...
הבאס של ה Q701 רגוע מאוד ואפילו קצת חלש.
אני חושב שאלו בין האזניות שרגישות מאוד למגברים. מיכאל בטח יספר לך על המסע שלו למציאת המגבר המתאים לאזניות
מבחינת עוצמה נטו, יש מצב שמחשב יוכל להגביר אותן טוב מיציאת האזניות אבל לא הייתי בונה על טלפון (למרות שלחלק מהמכשירים יש די הרבה כוח). בכל מקרה מגבר טוב יכול לתת להן שיפור גדול באיכות כמו לרוב האזניות הפתוחות אבל אומרים של Q701 יותר.
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

א
אז חובה מגבר?? זאת תהיה חריגה ממש גדולה מהתקציב אם כך...
הפיליפס X1 יסתפקו ביציאה של האוזניות מהלוח אם?
הפיליפס X1 יסתפקו ביציאה של האוזניות מהלוח אם?
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
freedom_il , הבאס של הQ701 מעולה, אבל באמת לפעמים הייתי באמת שמח להגביר קצת את הבאס,
יש ל701 bass-mod מאוד פשוט שאמור להגביר את הבאס בלי לפגוע בבמה, פירוט, וכל שאר מה שבאס יכול לעשות...
לא עשיתי את המוד הזה כי עדיין אין לי אומץ
(וגם לא בטוח שאני בכלל רוצה יותר באס)
אני יעדכן לגבי הדבר הזה...
Streamlight, שלחתי לך בפרטי מודעה, כנראה שלא שמת לב, אני מוכר מגבר שיכול להיות שיתאים לתקציב שלך...
והאמת, עדיין נשמעות לא רע דרך מחשב בלי מגבר (וגם דרך הנגן colorfly C3 שלי), ואם תחליט יום אחד לקנות מגבר, רק תרוויח מזה...
יש ל701 bass-mod מאוד פשוט שאמור להגביר את הבאס בלי לפגוע בבמה, פירוט, וכל שאר מה שבאס יכול לעשות...
לא עשיתי את המוד הזה כי עדיין אין לי אומץ
אני יעדכן לגבי הדבר הזה...
Streamlight, שלחתי לך בפרטי מודעה, כנראה שלא שמת לב, אני מוכר מגבר שיכול להיות שיתאים לתקציב שלך...
והאמת, עדיין נשמעות לא רע דרך מחשב בלי מגבר (וגם דרך הנגן colorfly C3 שלי), ואם תחליט יום אחד לקנות מגבר, רק תרוויח מזה...