מחפש המלצה ל סטרימר עד 200$
עד היום השתמשתי במחשב HTPC אבל החלטתי להחליף אותו בגלל הגודל שלו והרעש שהוא עושה.
אני מחפש סטרימר בתקציב של עד 200$ שיהיה מסוגל לנגן פלאש ו תכני 1080P.
יצא לי לראות לא מזמן מכשירי MINI PC של ANDROID שנראים מעניינים במיוחד, מישהו מכיר או השתמש בהם?
תודה.
אני מחפש סטרימר בתקציב של עד 200$ שיהיה מסוגל לנגן פלאש ו תכני 1080P.
יצא לי לראות לא מזמן מכשירי MINI PC של ANDROID שנראים מעניינים במיוחד, מישהו מכיר או השתמש בהם?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
רוב האנשים אשר קונים מחשבים\סטיקים כאלו מתאכזבים בשל יכולות נמוכות אשר אינן תואמות את הציפיות אשר משווקות בעמודי המוצר.
למה שלא תקנה HTPC חדש או תטפל ברעש של הקיים? בכל אופן, לקנות HTPC חדש הינה הרפתאה מעניינת בשל ה- NUC-ים החדשים.
למה שלא תקנה HTPC חדש או תטפל ברעש של הקיים? בכל אופן, לקנות HTPC חדש הינה הרפתאה מעניינת בשל ה- NUC-ים החדשים.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אחד היותר מומלצים הוא ה MINIX neo X7.
אני לא ממש מכיר מניסיון כי אין לי, אך לא תמיד הם מריצים טוב סרטים ב FHD מהרשת או מריצים סאונד 5.1 כמו שצריך.
אם אתה רגיל למחשב, אתה יכול ללכת על מיני-PC אמיתי אשר קטן כמו סטרימר ויחסית שקט. לדוגמה ה ZOTEC ID18 שהומלץ רבות בפורום ומתאים לתקציב שלך +/-.
אני לא ממש מכיר מניסיון כי אין לי, אך לא תמיד הם מריצים טוב סרטים ב FHD מהרשת או מריצים סאונד 5.1 כמו שצריך.
אם אתה רגיל למחשב, אתה יכול ללכת על מיני-PC אמיתי אשר קטן כמו סטרימר ויחסית שקט. לדוגמה ה ZOTEC ID18 שהומלץ רבות בפורום ומתאים לתקציב שלך +/-.
הבעיה בhtpc שהוא פשוט מחשב חחחח , אני מחפש מכשיר שאני פשוט אדליק אותו והתוכנה תיפתח ישר , בלי מיקלדות , עכברים והורדה של סרטים למחשב...
אני מתעניין ב popcorn hour a400 ויש לי כמה שאלות לבעלי המכשיר.
עד היום השתמשתי ב xbmc שהוריד לי תקצירים , רקעים ותירגומים אוטומטית למחשב .
האופציה הזאת קיימת במכשיר הזה?
מבחינתי יכולות המכשיר בצפיה בתכני Fhd , המכשיר מיתמודד איתם בצורה טובה? כי הנתונים הטכניים שלו לא כאלה מרשימים.
תודה על העזרה .
אני מתעניין ב popcorn hour a400 ויש לי כמה שאלות לבעלי המכשיר.
עד היום השתמשתי ב xbmc שהוריד לי תקצירים , רקעים ותירגומים אוטומטית למחשב .
האופציה הזאת קיימת במכשיר הזה?
מבחינתי יכולות המכשיר בצפיה בתכני Fhd , המכשיר מיתמודד איתם בצורה טובה? כי הנתונים הטכניים שלו לא כאלה מרשימים.
תודה על העזרה .
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
XBMC פועל בצורה קצת מוגבלת על המכשירים האלה. כדאי שתחפש קצת בפורום. יש דיונים על כך ע"י חבר'ה שמבינים יותר ממני, כי אין לי אנדרואיד בוקס.
אם אתה מתעניין בסטרימר (לא אנדרואיד בוקס) זה סיפור אחר לגמרי. יש כאן ביקורת של זיו על ה A400.
אם אתה מתעניין בסטרימר (לא אנדרואיד בוקס) זה סיפור אחר לגמרי. יש כאן ביקורת של זיו על ה A400.