בעיה בשיתוף של אחד המחשבים עם XTREAMER
מדובר ב XTREAMER דור ראשון.
אחד המחשבים ברשת (WINDOWS 8.1) שחבר בקבוצה הביתית, לא ניתן לגשת אליו דרך ה XTREAMER.
בתפריט ה"רשת" ב XTREAMER, המחשב מופיע תחת קבוצה העבודה, אך כשאני מנסה לגשת אליו נפתח חלון של שם משתמש וסיסמה.
באותו מחשב נתתי הרשאות everyone ו guest, ואני עדיין לא מצליח להיכנס עם משתמש guest. כמו כן ניסיתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב, ללא הצלחה.
יש לציין שלשאר המחשבים ברשת (WINDOWS 7) אני מצליח לגשת דרך האקסטרימר ללא כל בעיה וללא צורך בהרשאות everyone או guest. כמו כן, שאר המחשבים ברשת יכולים לגשת בלי בעיה לאותו מחשב בעייתי ללא כל צורך בהזנת סיסמה או הרשאות מיוחדות.
אחד המחשבים ברשת (WINDOWS 8.1) שחבר בקבוצה הביתית, לא ניתן לגשת אליו דרך ה XTREAMER.
בתפריט ה"רשת" ב XTREAMER, המחשב מופיע תחת קבוצה העבודה, אך כשאני מנסה לגשת אליו נפתח חלון של שם משתמש וסיסמה.
באותו מחשב נתתי הרשאות everyone ו guest, ואני עדיין לא מצליח להיכנס עם משתמש guest. כמו כן ניסיתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של אותו מחשב, ללא הצלחה.
יש לציין שלשאר המחשבים ברשת (WINDOWS 7) אני מצליח לגשת דרך האקסטרימר ללא כל בעיה וללא צורך בהרשאות everyone או guest. כמו כן, שאר המחשבים ברשת יכולים לגשת בלי בעיה לאותו מחשב בעייתי ללא כל צורך בהזנת סיסמה או הרשאות מיוחדות.
יש לציין שמדובר בבעיה נקודתית של ה- XTREAMER מול המחשב הספציפי הזה.
יש ברשותי סטרימרים נוספים , למשל POPCORN A-300, והשיתוף עם אותו מחשב עובד מעולה.
יש ברשותי סטרימרים נוספים , למשל POPCORN A-300, והשיתוף עם אותו מחשב עובד מעולה.
נכון, אבל מה שמוזר הוא שאני יכול באקסטרימר להתחבר לשני מחשבים אחרים ברשת, וזאת מבלי שהגדרתי בהם שום הרשאות guest או everyone, אלא פשוט הפעלתי שיתוף. השוני היחיד בין המחשבים הוא המערכת הפעלה (WIN 7 מול WIN 8.1), ומבחינת הגדרות שיתוף לא מצאתי שוני.kingikra כתב:אוקיי, אז צריך להתמקד בסטרימר. אני לא מכיר את האקסטרימר אבל אני בטוח שמישהו פה יוכל לעזור לך
בהצלחה...
כמובן, לא מצאתי דבר.kingikra כתב:אז הפרדת את הבעיה עוד יותר. ניסית לקרוא ברשת על xtreamer and win 8.1?...
הבעיה היא ש XTREAMER דור ראשון הוא סטרימר די ישן, וכנראה משתמשי WIN 8.1 כמו התקדמו לסטרימרים חדשים יותר...