סמסונג 60f8000 או פיליפס 60pfl8708
-
yanivsly
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: יניב סלומון
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
מבדיקות שערכתי הגעתי לשני המסכים האלה.
מי לדעתכם מציג תמונה טובה יותר ומטפל בסצנות מהירות טוב יותר ומציג שחור עמוק יותר?
ההבדל במחיר משמעותי. סמסונג עולה כ-7K יותר (סמסונג 23K ופיליפס 16K). השאלה האם פיליפס מסוגלת לייצר תמונה ברמה של סמסונג בדגמים שצוינו והאם ההבדל במחירים מצדיק את ההבדלים באיכות התמונה אם קיימים בכלל?
מי לדעתכם מציג תמונה טובה יותר ומטפל בסצנות מהירות טוב יותר ומציג שחור עמוק יותר?
ההבדל במחיר משמעותי. סמסונג עולה כ-7K יותר (סמסונג 23K ופיליפס 16K). השאלה האם פיליפס מסוגלת לייצר תמונה ברמה של סמסונג בדגמים שצוינו והאם ההבדל במחירים מצדיק את ההבדלים באיכות התמונה אם קיימים בכלל?
גם אני בהתחלה שמתי עין על שני המסכים אחד זה f8000 ו 8008pfl אם לא היה לי את החשש לקנות שוב פיליפס והסיפור עם אלקטרה הייתי הולך על 8708 הוא יותר מוצלח מה 8008 לפחות בעננות.yanivsly כתב:שלום לכולם,
ההבדל במחיר משמעותי. סמסונג עולה כ-7K יותר (סמסונג 23K ופיליפס 16K). השאלה האם פיליפס מסוגלת לייצר תמונה ברמה של סמסונג בדגמים שצוינו והאם ההבדל במחירים מצדיק את ההבדלים באיכות התמונה אם קיימים בכלל?...
בהצלחה בבחירה
האמת אולי תופתע אבל מבחינת התמונה הפיליפס לטעמי עדיפה במקצת על הסמסונג ,ה-8708 מסך מדהים וזה ש-F8000 מתומחרת במחיר כזה ,לא אומר שהמסך טוב יותר ,אבל !! תקרא קצת לגבי ההתנהלות של אלקטרע ,גם בנושא ה- 8708/8008 ותשקול אם את רוצה לקחת סיכון .
נערך לאחרונה על ידי NK ב 28/02/2014 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
קראתי גם על סמליין דברים לא טובים וגם על ישפאר וכו' בשורה התחתונה יהרבה מזה זה מזל ודגמים שמגיעים מחו"ל. מה שכן אלקטרה לא היו צריכים לייבא את הpfl8008 ברגע שראו שהמסכים מתחילים לחזור אליהם בקצב וגם משיטוט באינטרנט בחו"ל אתה לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין שהמסך הזה בעייתי.NK כתב:האמת אולי תופתע אבל מבחינת התמונה הפיליפס לטעמי עדיפה במקצת על הסמסונג ,ה-8708 מסך מדהים וזה ש-F8000 מתומחרת במחיר כזה ,לא אומר שהמסך טוב יותר ,אבל !! תקרא קצת לגבי ההתנהלות של אלקטרע ,גם בנושא ה- 8708/8008 ותשקול עם את רוצה לקחת סיכון ....
היום בדיעבד לאור הנסיון העגום הייתי מזמין מסך לא משנה סמסונג פיליפס וכו' בודק אותו טוב טוב ואם לא הייתי מרוצה הייתי מבטל את העסקה.
בעולם אוטופי יתנו לך לבדוק את המסך במחסן של היבואן אבל רק למקרה אחד פה נתנו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נכון להיום לדעתי לא זה ולא זה.
בפיליפס יש המון דיווחים על מסכים תקולים עם בעיות+ שירות גרוע. צריך המוןןןןן מזל.
בסמסונג התמחור בשמיים ולא מצדיק את המחיר. לדעתי ירידת מחירים צפוייה בחודש הבא מכוון שמתחילים להתכונן להגעת הסידרה החדשה H.
נכון לרגע זה הייתי הולך על sony W850 המאוד מוצלחת. ניתן להשיג את דגם a המוצלח בגודל 65 בסביבות 17k.
דגם b החדש מגיע חודש הבא בגודל 60 וצפוי לעלות כ 15k.
בהצלחה.
בפיליפס יש המון דיווחים על מסכים תקולים עם בעיות+ שירות גרוע. צריך המוןןןןן מזל.
בסמסונג התמחור בשמיים ולא מצדיק את המחיר. לדעתי ירידת מחירים צפוייה בחודש הבא מכוון שמתחילים להתכונן להגעת הסידרה החדשה H.
נכון לרגע זה הייתי הולך על sony W850 המאוד מוצלחת. ניתן להשיג את דגם a המוצלח בגודל 65 בסביבות 17k.
בהצלחה.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
טל אני מבין שהמחירים שכתבת הם מחירים בייבוא אישי?טלHD כתב:נכון להיום לדעתי לא זה ולא זה.
בהצלחה....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נכון מאוד.
יבוא מקביל... לא ממש אישי מכוון שמביאים למלאי.
אין צורך להמתין.
גם השיווק והאחריות דרך רשת מוצרי חשמל מוכרת בפריסה ארצית.
יבוא מקביל... לא ממש אישי מכוון שמביאים למלאי.
אין צורך להמתין.
גם השיווק והאחריות דרך רשת מוצרי חשמל מוכרת בפריסה ארצית.
שלום לכולם,
אשמח לדעת עוד פרטים על האפשרות להשיג את מסכי הסוני ביבוא מקביל במחירים שכאלו.
ראיתי את המסך ש shiki קנה (KDL-65W855a) והתלהבתי מאוד, ואין לי מושג למה יש הפרש של מעל 11K בינו לבין ה 55 (כמו ה KDL-55W905 שעולה כ 15-16K לפי מה שראיתי משיטוט ברשת).
כיוון שאני חדש בפורום איני יכול לשלוח (עדיין) הודעות פרטיות ולכן אני מתנצל מראש אם הודעתי אינה במקום
תודה מראש,
תומר
אשמח לדעת עוד פרטים על האפשרות להשיג את מסכי הסוני ביבוא מקביל במחירים שכאלו.
ראיתי את המסך ש shiki קנה (KDL-65W855a) והתלהבתי מאוד, ואין לי מושג למה יש הפרש של מעל 11K בינו לבין ה 55 (כמו ה KDL-55W905 שעולה כ 15-16K לפי מה שראיתי משיטוט ברשת).
כיוון שאני חדש בפורום איני יכול לשלוח (עדיין) הודעות פרטיות ולכן אני מתנצל מראש אם הודעתי אינה במקום
תודה מראש,
תומר
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHD כתב: נכון לרגע זה הייתי הולך על sony W850 המאוד מוצלחת. ניתן להשיג את דגם a המוצלח בגודל 65 בסביבות 17k.
בהצלחה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"