מחיר משלוח הזוי מקארדה
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
היי לכולם
התעניינתי ברכישה של מסך 144" מקארדה.
נתחיל מזה שלקח להם 6 ימים לחזור אלי עם עלות המשלוח לארץ (הם טענו שלחברת השליחויות לקח מלא זמן לחזור אליהם עם התמחור)
הם רוצים 640$ משלוח בנוסף הם אומרים לי שהחברת שליחויות שלהם לא מוכנה לשלוח את המסך עד הבית שלי אלה רק עד תל אביב.
האם חוץ ממע"מ יש מיסים נוספים על מסכי הקרנה? (באתר המסך לא ראיתי וגם בחיפוש באתר לא קיבלתי תשובה חד משמעית).
התעניינתי ברכישה של מסך 144" מקארדה.
נתחיל מזה שלקח להם 6 ימים לחזור אלי עם עלות המשלוח לארץ (הם טענו שלחברת השליחויות לקח מלא זמן לחזור אליהם עם התמחור)
הם רוצים 640$ משלוח בנוסף הם אומרים לי שהחברת שליחויות שלהם לא מוכנה לשלוח את המסך עד הבית שלי אלה רק עד תל אביב.
האם חוץ ממע"מ יש מיסים נוספים על מסכי הקרנה? (באתר המסך לא ראיתי וגם בחיפוש באתר לא קיבלתי תשובה חד משמעית).
שחר
-
spacedude
- חבר מביא חבר

היטלים כמו שיחרור וכדמ'? אבל מה לגבי מיסים נוספים בנוסף ל 18% מע"מ?
לגבי המשלוח גם לי זה לא נראה הגיוני, ציפיתי לתשלום גג של 500$ (שגם היה נראה לי הזוי), ראיתי שחברים נוספים באתר שילמו באזור ה 300$ למסכים בגודל של 116" בערך.
לגבי המשלוח גם לי זה לא נראה הגיוני, ציפיתי לתשלום גג של 500$ (שגם היה נראה לי הזוי), ראיתי שחברים נוספים באתר שילמו באזור ה 300$ למסכים בגודל של 116" בערך.
שחר
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
באמת מוזר.
ב-5/2 בן משפחה שלי הזמין את המסך בלינק למטה ב-1,074.26 דולר ושילם הובלה של 295.55 דולר.
המסך התקבל ב-17/2.
http://www.carada.com/ProductInfo.aspx? ... REEN-H126C
אם אתה חושב שזה יעזור לך להשיג מחיר סביר יותר אני אשמח להעביר לך העתק של אישור ההזמנה.
ב-5/2 בן משפחה שלי הזמין את המסך בלינק למטה ב-1,074.26 דולר ושילם הובלה של 295.55 דולר.
המסך התקבל ב-17/2.
http://www.carada.com/ProductInfo.aspx? ... REEN-H126C
אם אתה חושב שזה יעזור לך להשיג מחיר סביר יותר אני אשמח להעביר לך העתק של אישור ההזמנה.
-
spacedude
- חבר מביא חבר

תודה עידן. בהחלט התאכזבתי עד כה ממהירות התגובה שלהם.
* גם 6 ימים לתת עלות משלוח
* גם הם לא מוכנים לשלוח את המסך ישירות לביתי
* וגם מחיר הזוי.
עכשיו הם בסופ״ש עד יום שני. נראה מה הם יגידו. ההבדל בין 126״ ל 144״ אמור להיות די זניח לדעתי.
אולי בגלל שהמסך שאני מעוניין בו הוא 1:2.35 אז הוא רחב יותר באופן משמעותי אז בגלל זה המחיר?
* גם 6 ימים לתת עלות משלוח
* גם הם לא מוכנים לשלוח את המסך ישירות לביתי
* וגם מחיר הזוי.
עכשיו הם בסופ״ש עד יום שני. נראה מה הם יגידו. ההבדל בין 126״ ל 144״ אמור להיות די זניח לדעתי.
אולי בגלל שהמסך שאני מעוניין בו הוא 1:2.35 אז הוא רחב יותר באופן משמעותי אז בגלל זה המחיר?
שחר
בשעתו בררתי עם חברה , נדמה לי סינית, על משלוח מסך 133 " 16:9 ועד כמה שזכור לי המשלוח היה משהו כמו 450 $.
כך שאולי מה שרשמת באמת גבוה, אבל נראה לי שככל שהמסך רחב יותר, זה קופץ לא באופן לינארי, אולי שיקולים של אחסון אורך אריזה בהובלה וכדו'.
כך שאולי מה שרשמת באמת גבוה, אבל נראה לי שככל שהמסך רחב יותר, זה קופץ לא באופן לינארי, אולי שיקולים של אחסון אורך אריזה בהובלה וכדו'.
סתם סקרנות.spacedude כתב:
אולי בגלל שהמסך שאני מעוניין בו הוא 1:2.35 אז הוא רחב יותר באופן משמעותי אז בגלל זה המחיר?...
יכול להבין את הרצון לראות 1:2.35 רחב ככל הניתן ( אצלי זה 3.05 מ' רוחב צפיה) אך לא יפריע לך 'לאבד' רוחב בצפיה ב 16:9 ?( ויש לא מעט מהם).
כי הרי עם גובה המסך ניתן לשחק, אך לא עם הרוחב.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
stive
יש שרשור בנושא הזה.
לדעתי (וכנראה גם לדעת spacedude) ברגע שיש רוחב פנוי למסך של כ-380 ס"מ (מה שאומר קיר של כ-4.5 מ') הבחירה הנכונה היא מסך סינמה סקופ.
הסיבה המרכזית היא די פשוטה.
החיסרון במקרה הזה הוא לא כזה חיסרון, גודל תמונת ה-16:9 המתקבלת הוא בהחלט מספק -115" (גם אם מרחק הצפייה הוא 5 מ').
מסך 16:9 ברוחב תמונה דומה אמנם גם יאפשר תמונה בתכנים בפורמט סינמסקופ בגודל של 144" אך עם פסים למטה ולמעלה אך ובתכני 16:9 תקבל תמונה שלדעתי לא מאשפרת צפייה בהנאה בגלל שתהיה גדולה מידי - 152".
מה שכן אני חושב שלא ייקח הרבה זמן עד שהוא יבין שהוא חייב לשדרג את המקרן למקרן עם זיכרון עדשה (להבנתי ה-X30 ביד שנייה יכול להתאים).
יש שרשור בנושא הזה.
לדעתי (וכנראה גם לדעת spacedude) ברגע שיש רוחב פנוי למסך של כ-380 ס"מ (מה שאומר קיר של כ-4.5 מ') הבחירה הנכונה היא מסך סינמה סקופ.
הסיבה המרכזית היא די פשוטה.
החיסרון במקרה הזה הוא לא כזה חיסרון, גודל תמונת ה-16:9 המתקבלת הוא בהחלט מספק -115" (גם אם מרחק הצפייה הוא 5 מ').
מסך 16:9 ברוחב תמונה דומה אמנם גם יאפשר תמונה בתכנים בפורמט סינמסקופ בגודל של 144" אך עם פסים למטה ולמעלה אך ובתכני 16:9 תקבל תמונה שלדעתי לא מאשפרת צפייה בהנאה בגלל שתהיה גדולה מידי - 152".
מה שכן אני חושב שלא ייקח הרבה זמן עד שהוא יבין שהוא חייב לשדרג את המקרן למקרן עם זיכרון עדשה (להבנתי ה-X30 ביד שנייה יכול להתאים).
יודע שיש שרשורים בנושא ומבין את דבריך, אך , לפחות כרגע, מעדיף אחרת.
כפי שאמרתי, לעניין הפסים השחורים למעלה ולמטה ניתן לשחק עם גובה המסך על מנת להביא את התמונה למצב מיטבי סביר, בסרטי סינמסקופ.
נכון, פס שחור אחד ( מתוך 4 )לא יהיה צמוד לתמונה ( למעלה או למטה), אבל מניסיוני, אם אתה מצמיד את התמונה לקצה המסך העליון, כאשר היא צמודה לפס השחור התחתון, התחושה שמתקבלת דומה להצמדה לכל 4 הפסים השחורים.
יש גם פתרונות נוספים שאנשים כאן עשו (כגון וילון שחור צמוד לחלק העליון של המסך - נכון לא תמיד הכי נוח).
יכול להיות שמה שאמרתי מתאים יותר למקרן שאינו תלוי גבוה, ואז קל יותר לכוון ידנית את גובה העדשה/מסך, בהתאם לסרט.
לעומת זאת , בעיני, הפסים בצדדים ( שיהיו די גדולים), בסרטי 16:9 , מעצבנים יותר ולא ניתנים לכיוון/הצמדה על ידי המסך.
אם פורמט ה16:9 היה זניח בכמות הסרטים מסוגו, אולי הייתי מסכים, אך הוא לא.
גם אל תשכח שרוחב 3.80מ (או כפי שכתוב כאן בשרשור 3.56 מ) הוא כאן לא נפוץ ביותר.
אני גם ברוחב הזה הייתי בוחר ב 16:9, אבל כמובן כל אחד והעדפותיו.
אגב, מה הכוונה ב- זיכרון עדשה? עדשה אנאמורפית ?
כפי שאמרתי, לעניין הפסים השחורים למעלה ולמטה ניתן לשחק עם גובה המסך על מנת להביא את התמונה למצב מיטבי סביר, בסרטי סינמסקופ.
נכון, פס שחור אחד ( מתוך 4 )לא יהיה צמוד לתמונה ( למעלה או למטה), אבל מניסיוני, אם אתה מצמיד את התמונה לקצה המסך העליון, כאשר היא צמודה לפס השחור התחתון, התחושה שמתקבלת דומה להצמדה לכל 4 הפסים השחורים.
יש גם פתרונות נוספים שאנשים כאן עשו (כגון וילון שחור צמוד לחלק העליון של המסך - נכון לא תמיד הכי נוח).
יכול להיות שמה שאמרתי מתאים יותר למקרן שאינו תלוי גבוה, ואז קל יותר לכוון ידנית את גובה העדשה/מסך, בהתאם לסרט.
לעומת זאת , בעיני, הפסים בצדדים ( שיהיו די גדולים), בסרטי 16:9 , מעצבנים יותר ולא ניתנים לכיוון/הצמדה על ידי המסך.
אם פורמט ה16:9 היה זניח בכמות הסרטים מסוגו, אולי הייתי מסכים, אך הוא לא.
גם אל תשכח שרוחב 3.80מ (או כפי שכתוב כאן בשרשור 3.56 מ) הוא כאן לא נפוץ ביותר.
אני גם ברוחב הזה הייתי בוחר ב 16:9, אבל כמובן כל אחד והעדפותיו.
אגב, מה הכוונה ב- זיכרון עדשה? עדשה אנאמורפית ?
נערך לאחרונה על ידי stive ב 01/03/2014 10:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
המסך שלך ענקק ולכן המחיר ההזוי.
כל המחירים שראית הם עבור מסכים קטנים יותר.
בזמנו על ה 106 לקחו לי 180.
לא מזמן בררתי על 130 דיברו כבר על 300 והסבירו שזה בגלל האורך החריג.
חוץ ממע״מ אין מיסים.
כל המחירים שראית הם עבור מסכים קטנים יותר.
בזמנו על ה 106 לקחו לי 180.
לא מזמן בררתי על 130 דיברו כבר על 300 והסבירו שזה בגלל האורך החריג.
חוץ ממע״מ אין מיסים.
-
spacedude
- חבר מביא חבר

יואב, יש לך אסמכתא? אני מפחד שפתאום יחליטו לקחת מיסים נוספים.
קיבלתי מקארדה תשובה מקארדה, גם לדעתם המחיר הוא הזוי (הם הודו שההפרש הוא בהחלט לא יחסי גודל/משלוח) אבל לטענתם אין להם מה לעשות החיר מצידם והם טענו שהם ישמחו אם אשתמש בחברת שילוח חיצונית ואחסוך לעצמי כסף.
עם הנתונים של המידות והמשקל של המסך לפי המחשבון של buy2usa מחיר המשלוח באוויר הוא 380$ ובים הוא 180$ (כל עוד buy2usa לא יחליטו להקפיץ את המחיר פתאום).
אני חושב שעדיף משלוח בים ולחסוך 200$....
קיבלתי מקארדה תשובה מקארדה, גם לדעתם המחיר הוא הזוי (הם הודו שההפרש הוא בהחלט לא יחסי גודל/משלוח) אבל לטענתם אין להם מה לעשות החיר מצידם והם טענו שהם ישמחו אם אשתמש בחברת שילוח חיצונית ואחסוך לעצמי כסף.
עם הנתונים של המידות והמשקל של המסך לפי המחשבון של buy2usa מחיר המשלוח באוויר הוא 380$ ובים הוא 180$ (כל עוד buy2usa לא יחליטו להקפיץ את המחיר פתאום).
אני חושב שעדיף משלוח בים ולחסוך 200$....
שחר
-
spacedude
- חבר מביא חבר

stive,
הרוב של הסרטים הם ביחס 1:2.35
והרוב המוחלט של התכנים שאצפה בהם הם ביחס הנ"ל.
זכרון עדשה זה לא עדשה אנאמורפית (עדשה אנאמורפית + מנגנון ממונע זה הפתרון המושלם אבל דורש הרבה $$$), זכרון עדשה זו מערכת זום ופוקוס ממונעים מובנים במקרן, וחוסכים לך כל פעם מחדש את המשחק בזום ובפוקוס.
עשיתי הקרנות ניסיון על קיר לבן, התמונה שמתקבלת ב 16:9 היא מאוד גבוהה ומרגישה גודלה מידי.
נקודה נוספת, מיסוך צדדי הרבה יותר קל לממש מאשר מיסוך עליון תחתון (באופן DIY גם ידני וגם חשמלי).
הרוב של הסרטים הם ביחס 1:2.35
והרוב המוחלט של התכנים שאצפה בהם הם ביחס הנ"ל.
זכרון עדשה זה לא עדשה אנאמורפית (עדשה אנאמורפית + מנגנון ממונע זה הפתרון המושלם אבל דורש הרבה $$$), זכרון עדשה זו מערכת זום ופוקוס ממונעים מובנים במקרן, וחוסכים לך כל פעם מחדש את המשחק בזום ובפוקוס.
עשיתי הקרנות ניסיון על קיר לבן, התמונה שמתקבלת ב 16:9 היא מאוד גבוהה ומרגישה גודלה מידי.
נקודה נוספת, מיסוך צדדי הרבה יותר קל לממש מאשר מיסוך עליון תחתון (באופן DIY גם ידני וגם חשמלי).
שחר
זה נכון שמרבית סרטי האקשון המודרניים הם ב 1:2.35, אך מז'אנרים אחרים קיים גם לא מעט 16:9, במיוחד כשאני רואה עם בתי בת ה- 12 הרבה סרטי teenage כאלו...
ושם כידוע הכל הוא 16:9.
אבל נכון, גם אצלי היום, ברוחב מסך 3.05 מ' , ה16:9 תופס די גובה וברוחב המסך שאתה מדבר עליו זה יהיה אולי באמת קצת יותר מדי.
ואולי אתה צודק בעניין המיסוך בצדדים.
עניין הזיכרון עדשה קשור איכשהו ל- iris ? שעד היום לא הבנתי ממש מה זה בדיוק עושה.
אגב, אם זה בסדר לשאול, איזה סוג מסך שאתה מתכוון להזמין?
מבין שלא מדובר על מסגרת קבועה. האם מדובר בגלילה ידני/חשמלי, או חשמלי מתיחה?
אבל נכון, גם אצלי היום, ברוחב מסך 3.05 מ' , ה16:9 תופס די גובה וברוחב המסך שאתה מדבר עליו זה יהיה אולי באמת קצת יותר מדי.
ואולי אתה צודק בעניין המיסוך בצדדים.
עניין הזיכרון עדשה קשור איכשהו ל- iris ? שעד היום לא הבנתי ממש מה זה בדיוק עושה.
אגב, אם זה בסדר לשאול, איזה סוג מסך שאתה מתכוון להזמין?
מבין שלא מדובר על מסגרת קבועה. האם מדובר בגלילה ידני/חשמלי, או חשמלי מתיחה?