מדריך בבלוג: XBMC ל-chromecast
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נראה חזק.
יש לי את כל המרכיבים כולל avia
אני אשב על זה ואדווח.
ניסית את זה?
תודה.
יש לי את כל המרכיבים כולל avia
אני אשב על זה ואדווח.
ניסית את זה?
תודה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
כתבתי רק אחרי שבדקתי כמובן,
עובד פצצה עם avia,
אמנם אין אפשרות לשלב את הכתוביות של xbmc אבל עדיין שווה יותר מהעלים שהצמיח הכרומקאסט עד היום
עובד פצצה עם avia,
אמנם אין אפשרות לשלב את הכתוביות של xbmc אבל עדיין שווה יותר מהעלים שהצמיח הכרומקאסט עד היום
לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שה-Chromecast תומך ברוב הפורמטים, המוצר די עלוב מהבחינה הזו.
ממליץ לבעלי Chromecast שמעוניינים להימנע מרכישת אפליקציות מיותרות להמתין מעט, Yatse אמורה לתמוך בקרוב ב-Chromecast.
מי שכן רוצה לצפות בכל המדיה שלו דרך ה-Chromecast אז הפתרון זה רק שרת מדיה תומך Transcodding כמו Plex (בתשלום) או MediaBrowser.
ממליץ לבעלי Chromecast שמעוניינים להימנע מרכישת אפליקציות מיותרות להמתין מעט, Yatse אמורה לתמוך בקרוב ב-Chromecast.
מי שכן רוצה לצפות בכל המדיה שלו דרך ה-Chromecast אז הפתרון זה רק שרת מדיה תומך Transcodding כמו Plex (בתשלום) או MediaBrowser.
א. רוב הקבצים באתרי הסטרימינג מקודדים כavi או mp4 ושניהם נתמכיםdhead2009 כתב:לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שה-Chromecast תומך ברוב הפורמטים, המוצר די עלוב מהבחינה הזו.
מי שכן רוצה לצפות בכל המדיה שלו דרך ה-Chromecast אז הפתרון זה רק שרת מדיה תומך Transcodding כמו Plex (בתשלום) או MediaBrowser....
ב. Yatse כבר תומך בכרומקאסט בגרסאות הבטא, זה אכן עובד אבל רציתי לנסות גם עם עוד אפליקציה שמישהו כבר הגדיר בxbmc, אז מי שכבר מנוי לyatse אכן יכול לחסוך 10 שח ולהגדיר את yatse ב-xbmc בעצמו.
ג. Plex עדיין לא תומך אלא רק למנויי plexpass, ובכל אופן הפוסט היה על xbmc ומדיה מהרשת ופלקס הא לא שניהם
ציטוט מהמדריך שלךחסמבה כתב:א. רוב הקבצים באתרי הסטרימינג מקודדים כavi או mp4 ושניהם נתמכים......
ב. Yatse כבר תומך בכרומקאסט בגרסאות הבטא, זה אכן עובד אבל רציתי לנסות גם עם עוד אפליקציה שמישהו כבר הגדיר בxbmc, אז מי שכבר מנוי לyatse אכן יכול לחסוך 10 שח ולהגדיר את yatse ב-xbmc בעצמו.
ג. Plex עדיין לא תומך אלא רק למנויי plexpass, ובכל אופן הפוסט היה על xbmc ומדיה מהרשת ופלקס הא לא שניהם...
ממליץ לך לקרוא את Supported Media for Google Castכעת אפשר גם לצפות בכל תוכן שנרצה מ-XBMC...
תראה לי איפה מוזכר MKV או AVI מה עם AC3, DTS, כתוביות SUB, SRT וכו' ...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ההזרמה של הוידאו עובדת טוב.
הבעיה שרוב קבצי הסרטים שמורדים מהאינטרנט 720 או 1080 הכרומקסט לא תומך בסאונד ולכן לרוב זה מזרים ללא סאונד.
בנוסף לא ניתן להזרים כתוביות ככה שזה לא באמת פתרון.
יש להם הרבה עבודה בגוגל, יש לכרומקסט פוטנציאל אדיר.
תודה על המדריך.
הבעיה שרוב קבצי הסרטים שמורדים מהאינטרנט 720 או 1080 הכרומקסט לא תומך בסאונד ולכן לרוב זה מזרים ללא סאונד.
בנוסף לא ניתן להזרים כתוביות ככה שזה לא באמת פתרון.
יש להם הרבה עבודה בגוגל, יש לכרומקסט פוטנציאל אדיר.
תודה על המדריך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |