Pioneer KURO PDP-LX5090 **נמכרה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
פיוניר קורו PDP LX-5090, מסך שנחשב לרפרנס עד עצם היום הזה, 50 אינץ' FULL HD,
מסך בעל עומק שחור של מסכי ה KURO.
שמורה מאוד!! ללא כל שריטה, ללא צריבות, עשתה מעט מאוד שעות ישנם שבועות שלמים שכלל לא עבדה כי לא הייתי בבית (אם ישנו קוד טכנאים שמראה שעות פעולה אוכל להוכיח זאת, לא בשימוש אצל משפחה), לא עברה תיקון מעולם, שלט עטוף בניילון, מכוסה בבד כאשר אינה בשימוש (למניעת אבק),
כוללת את כל הניירת המקורית וחשבונית קניה, כוללת את האריזה המקורית (כן, שמרתי על הקרטון עד היום),
כוללת מתקן קיר מקורי, ומתקן שולחני (רגל) מקורית.
ניתן לבוא ולהתרשם.
נמכרת עקב החלטה לעבור למסך חדיש יותר, ועדיין לא החלטתי למה, עקב מבצעי המתנות לפסח שיש לי דרך העבודה.
מחיר ופרטים נוספים אשמח לתת בהודעה פרטית.
שלומי,
גר בראשון לציון.
מסך בעל עומק שחור של מסכי ה KURO.
שמורה מאוד!! ללא כל שריטה, ללא צריבות, עשתה מעט מאוד שעות ישנם שבועות שלמים שכלל לא עבדה כי לא הייתי בבית (אם ישנו קוד טכנאים שמראה שעות פעולה אוכל להוכיח זאת, לא בשימוש אצל משפחה), לא עברה תיקון מעולם, שלט עטוף בניילון, מכוסה בבד כאשר אינה בשימוש (למניעת אבק),
כוללת את כל הניירת המקורית וחשבונית קניה, כוללת את האריזה המקורית (כן, שמרתי על הקרטון עד היום),
כוללת מתקן קיר מקורי, ומתקן שולחני (רגל) מקורית.
ניתן לבוא ולהתרשם.
נמכרת עקב החלטה לעבור למסך חדיש יותר, ועדיין לא החלטתי למה, עקב מבצעי המתנות לפסח שיש לי דרך העבודה.
מחיר ופרטים נוספים אשמח לתת בהודעה פרטית.
שלומי,
גר בראשון לציון.
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 13/01/2015 20:11, נערך 8 פעמים בסך הכל.
-
gechts
- חבר ותיק

בעקבות כל הפניות והשאלות שקיבלתי אני מרכז כמה תשובות ואני מראש מקווה שזה לא יישמע שחצני או מתנסה
כי זאת ממש לא הכוונה אבל בכנות כדי לעשות סדר:
1. המסך נקנה מהחנות פיוז בתאריך 13/09/09, עם אחריות מקורית ל 3 שנים (יש לי את כל הניירת, יש
תעודת אחריות מקורית ל 3 שנים ויש כמות של 3 חוברות שנראות כמו חוברות הבגרויות בפיזיקה שהגיעו איתה).
2. המסך נטול צריבות לחלוטין, ואני מתחייב על כך, מה עוד שלעולם לא צפיתי במשהו עם CONTRAST של מעל 50%
ותמיד הקפדתי לבצע פעם בשבוע שטיפה בעזרת ה VIDEO PATTERN המבונה, וכאשר היה סרט עם שוליים שחורים
מילאתי את המסך למצב STRETCH בעזרת המקור.
3. המסך מחובר כדרך קבע דרך מגן מתחים (קפיצות ו SURGE של וויסבורד, ומחובר בטור למייצב מתח AVR של אדווייס), כאשר במצבי מזג אוויר קשים (למרות שלא היו הרבה כאלו), נותק מהחשמל.
4. לא מעוניין בהחלפות, אלא במכירת המסך מתוך רצון לשדרג במסך חדש.
5. טרם מצאתי מחליף יורש, ולא כי אין, אני יודע שיש, ואני לא חושב שה KURO זה המסך הכי טוב בעולם, בטוח שיש
ויש ראויים, אני בכנות פוזל לכיוון מסכי הLED החדשים של PHILIPS, ראיתי את התמונה בחנויות ביום שישי האחרון
ורואים מצוין, אבל עדיין ישנה בעית עננות (את זה ראיתי אצל חבר ב 6008), והמחירים הם כאלו שלא בטוח שיצדיקו את המכירה של ה KURO.
6. למה רשמתי את זה, כי אני בכנות יודע שיש לי מסך טוב בידיים, ובלי להישמע שחצן, רוצה למכור, ולא בכל מחיר,
ורק אם אקבל את המחיר שאני חושב לנכון, שהוא מעשי, ריאלי עבורי אמכור.
7. דבר אחרון, ושאלו אותי הרבה, שמרתי על הקרטון, המסך לבדו יכול להיכנס לרכב פרטי, עם הקרטון הוא איננו,
לי בזמנו הוביל את המסך סוכן של ט.ר בתוך טנדר ברלינגו
מי שהחליט שהוא רוצה "ללכת על זה", ונתקדם, ממליץ להיערך ולשנע אותה עם הקרטון, יש לזה משמעות, אני לא סתם שמרתי עליו עד היום, ושמרתי כי אם לי יהיה הצורך לעבור דירה אני ארצה לשנע אותה רק בתוך הקרטון.
אני אשמח לענות בהודעה פרטית לכולם על כל השאלות.
תודה,
שלומי.
כי זאת ממש לא הכוונה אבל בכנות כדי לעשות סדר:
1. המסך נקנה מהחנות פיוז בתאריך 13/09/09, עם אחריות מקורית ל 3 שנים (יש לי את כל הניירת, יש
תעודת אחריות מקורית ל 3 שנים ויש כמות של 3 חוברות שנראות כמו חוברות הבגרויות בפיזיקה שהגיעו איתה).
2. המסך נטול צריבות לחלוטין, ואני מתחייב על כך, מה עוד שלעולם לא צפיתי במשהו עם CONTRAST של מעל 50%
ותמיד הקפדתי לבצע פעם בשבוע שטיפה בעזרת ה VIDEO PATTERN המבונה, וכאשר היה סרט עם שוליים שחורים
מילאתי את המסך למצב STRETCH בעזרת המקור.
3. המסך מחובר כדרך קבע דרך מגן מתחים (קפיצות ו SURGE של וויסבורד, ומחובר בטור למייצב מתח AVR של אדווייס), כאשר במצבי מזג אוויר קשים (למרות שלא היו הרבה כאלו), נותק מהחשמל.
4. לא מעוניין בהחלפות, אלא במכירת המסך מתוך רצון לשדרג במסך חדש.
5. טרם מצאתי מחליף יורש, ולא כי אין, אני יודע שיש, ואני לא חושב שה KURO זה המסך הכי טוב בעולם, בטוח שיש
ויש ראויים, אני בכנות פוזל לכיוון מסכי הLED החדשים של PHILIPS, ראיתי את התמונה בחנויות ביום שישי האחרון
ורואים מצוין, אבל עדיין ישנה בעית עננות (את זה ראיתי אצל חבר ב 6008), והמחירים הם כאלו שלא בטוח שיצדיקו את המכירה של ה KURO.
6. למה רשמתי את זה, כי אני בכנות יודע שיש לי מסך טוב בידיים, ובלי להישמע שחצן, רוצה למכור, ולא בכל מחיר,
ורק אם אקבל את המחיר שאני חושב לנכון, שהוא מעשי, ריאלי עבורי אמכור.
7. דבר אחרון, ושאלו אותי הרבה, שמרתי על הקרטון, המסך לבדו יכול להיכנס לרכב פרטי, עם הקרטון הוא איננו,
לי בזמנו הוביל את המסך סוכן של ט.ר בתוך טנדר ברלינגו
מי שהחליט שהוא רוצה "ללכת על זה", ונתקדם, ממליץ להיערך ולשנע אותה עם הקרטון, יש לזה משמעות, אני לא סתם שמרתי עליו עד היום, ושמרתי כי אם לי יהיה הצורך לעבור דירה אני ארצה לשנע אותה רק בתוך הקרטון.
אני אשמח לענות בהודעה פרטית לכולם על כל השאלות.
תודה,
שלומי.
-
gechts
- חבר ותיק

מקפיץ שוב
חברים, לאחר שלפני מספר חודשים חשבתי למכור את הפיוניר שאני כל-כך אוהב וירדתי מזה לבסוף
לאחר שסיבוב מתסכל ברשתות הוריד אותי מזה, אני מפרסם אותה שוב למכירה
כל האמור והרשום בשרשור תקף, הטלוויזיה שמורה בטירוף, כל מה שכתבתי לגבי האריזה, שלט עטוף בניילון מתקן שולחני מקורי ומתקן קיר מקורי תקף
לרציניים בלבד, מוכן לדבר על המחיר בטלפון או בהודעה פרטית, הזדמנות למי שבאמת רוצה לקנות
את אחד המסכים הטובים שיצאו ללא צריבות, ועם מעט שעות פעולה.
מבחינתי, אם יהיה קונה רציני אני אמכור, ואלך על מסך LED חדש, למען האמת עוד לא יודע על מה ללכת, ובמקביל אני גם לא יודע מה עתיד ה 4K והאם שווה לחכות...
אני הולך על המהלך כי בא לי להתחדש, ואין לי מספיק כסף לעשות את המהלך ללא מכירת הפיוניר, אחרת כנראה שלא הייתי מוכר.
טלפון: 052-790998
מעדיף הודעות פרטיות
לאחר שסיבוב מתסכל ברשתות הוריד אותי מזה, אני מפרסם אותה שוב למכירה
כל האמור והרשום בשרשור תקף, הטלוויזיה שמורה בטירוף, כל מה שכתבתי לגבי האריזה, שלט עטוף בניילון מתקן שולחני מקורי ומתקן קיר מקורי תקף
לרציניים בלבד, מוכן לדבר על המחיר בטלפון או בהודעה פרטית, הזדמנות למי שבאמת רוצה לקנות
את אחד המסכים הטובים שיצאו ללא צריבות, ועם מעט שעות פעולה.
מבחינתי, אם יהיה קונה רציני אני אמכור, ואלך על מסך LED חדש, למען האמת עוד לא יודע על מה ללכת, ובמקביל אני גם לא יודע מה עתיד ה 4K והאם שווה לחכות...
אני הולך על המהלך כי בא לי להתחדש, ואין לי מספיק כסף לעשות את המהלך ללא מכירת הפיוניר, אחרת כנראה שלא הייתי מוכר.
טלפון: 052-790998
מעדיף הודעות פרטיות
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שלומי, מי שקונה רסיבר ושאר ציוד מלפני כמה שנים... 
נראה לי החלק החסר בפאזל שלך.
ומזמין אותך למרכז לראות איך רואים ב VT20 מלפני כמה שנים...
נראה לי החלק החסר בפאזל שלך.
ומזמין אותך למרכז לראות איך רואים ב VT20 מלפני כמה שנים...
-
gechts
- חבר ותיק

UP
מוצעת שוב למכירה, התלבטתי המון, והחלטתי שהגיע הזמן להמשיך קדימה
מחיר מבוקש 4500 ש"ח, מחיר מציאה למסך שמור מאוד!
כוללת את כל הציוד שהגיע איתה, את הניירת, מתקן שולחני מקורי, מתקן קיר מקורי (של ט.ר)
וכוללת את האריזה המקורית, וכמו שכתוב לאורך השרשור, מסך שעבד מעט מאוד, מוזמנים לבוא ולתהרשם
שלומי,
052-7909983
מוצעת שוב למכירה, התלבטתי המון, והחלטתי שהגיע הזמן להמשיך קדימה
מחיר מבוקש 4500 ש"ח, מחיר מציאה למסך שמור מאוד!
כוללת את כל הציוד שהגיע איתה, את הניירת, מתקן שולחני מקורי, מתקן קיר מקורי (של ט.ר)
וכוללת את האריזה המקורית, וכמו שכתוב לאורך השרשור, מסך שעבד מעט מאוד, מוזמנים לבוא ולתהרשם
שלומי,
052-7909983
-
gechts
- חבר ותיק

ירידת מחיר נוספת מחיר הטלפון
הזדמנות לקבל במחיר בדיחה את אחד המסכים הטובים ביותר שיצאו
052-7909983
הקונה יקבל את האריזה המקורית, קבלות, ניירת, אריזה מקורית, מתקן קיר מקורי, ו2 מתקנים שולחניים מקוריים של פיוניר
הזדמנות לקבל במחיר בדיחה את אחד המסכים הטובים ביותר שיצאו
052-7909983
הקונה יקבל את האריזה המקורית, קבלות, ניירת, אריזה מקורית, מתקן קיר מקורי, ו2 מתקנים שולחניים מקוריים של פיוניר
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 04/01/2015 0:22, נערך פעם 1 בסך הכל.