yes vod
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום בעוד כמה ימים מתקינים לי yes ועכשיו יש לי רק חשש קטן בקשר ל vod
1 ה vod הוא נתקע? במובן של טעינת סדרה או משהו כמו שיש טעינות ב youtbue אז יש טעינות של סרטים כל שנייה
או שזה לא ככה? (ואם זה גם קשור לחוזק של הראוטר אז יש לי tp-link 1043nd v2 ככה שזה לא אמור לעשות בעיה
מבחינת חוזק)
2 כל הסדרות החדשות של yes הם בחינם? כמו שובר שורות ובית הקלפים ועוד סדרות חדשות הם בחינם או בכסף?
ויש לי עוד שאלה שקשורה ל multiroom המולטירום זה קשור לאינטרנט כאילו אם אני בממיר אחד צופה בהקלטות
דרך הממיר המקליט אז זה משתמש באינטרנט בשביל לצפות דרך הממיר המקליט?
ועוד שאלה מה בקשר לממשק החדש של yes הוא עדיין נתקע וזז לאט או שהם סידרו את זה?
1 ה vod הוא נתקע? במובן של טעינת סדרה או משהו כמו שיש טעינות ב youtbue אז יש טעינות של סרטים כל שנייה
או שזה לא ככה? (ואם זה גם קשור לחוזק של הראוטר אז יש לי tp-link 1043nd v2 ככה שזה לא אמור לעשות בעיה
מבחינת חוזק)
2 כל הסדרות החדשות של yes הם בחינם? כמו שובר שורות ובית הקלפים ועוד סדרות חדשות הם בחינם או בכסף?
ויש לי עוד שאלה שקשורה ל multiroom המולטירום זה קשור לאינטרנט כאילו אם אני בממיר אחד צופה בהקלטות
דרך הממיר המקליט אז זה משתמש באינטרנט בשביל לצפות דרך הממיר המקליט?
ועוד שאלה מה בקשר לממשק החדש של yes הוא עדיין נתקע וזז לאט או שהם סידרו את זה?
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
ראשית תתחדש !
ה-Vod לא נתקע ... וגם אם כן אז בתדירות נמוכה.
כל מה שאתה טוען דרך ה-VOD לוקח לו קצת זמן טעינה (תלוי במהירות אינטרנט שלך בבית)
רוב הסדרות בחינם אבל לא תמיד יש לך את כל העונות\פרקים... ולכן לפעמים צריך לרכוש דברים במידה ואתה לא מוריד אותם מהאינטרנט באופן עצמאי.
ה-Multiroom נותן לך אפשרות לתכנים שהקלטת או הורדת מה-VOD לצפות בממירים שונים ברחבי הבית - ממש נוח ופשוט לשימוש.
לגבי הממשק החדש הם שיפרו אותו והוא זז חלק יחסית ולא נתקע.
מקווה שעניתי לך על כל הסימני שאלה
רוב הסדרות בחינם אבל לא תמיד יש לך את כל העונות\פרקים... ולכן לפעמים צריך לרכוש דברים במידה ואתה לא מוריד אותם מהאינטרנט באופן עצמאי.
ה-Multiroom נותן לך אפשרות לתכנים שהקלטת או הורדת מה-VOD לצפות בממירים שונים ברחבי הבית - ממש נוח ופשוט לשימוש.
מקווה שעניתי לך על כל הסימני שאלה
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

אז זהו שאמרת שה vod בדרך כלל נתקע בתדירות נמוכה אז אם יש לי 100 מגה וראוטר חזק אם 3 אנטנות וזהnetivi כתב:ראשית תתחדש !
מקווה שעניתי לך על כל הסימני שאלה...
ראוטר מאוד איכותי אז עדיין יהיה תקיעות? וצריכים להוריד את הסדרות מ ה vod? וב multiroom לא הבנת
את השאלה שלי זה עובד על אינטרנט הצפייה בהקלטות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בגלל שה-VOD הוא Progressive download, אז הדרך להמנע מתקיעות באופן מוחלט זה פשוט לחכות טיפה ולתת למכשיר זמן לצבור מידע לתוך הקובץ.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הצטרפתי ל VOD לפני מספר ימים - אני עם 12M ואין שום תקיעות.
מה שכן - אני מאד מאוכזב מכל נושא התפריטים - השיטוט בהם מזכיר לי פקודת DIR ב DOS...
ומה שהכי מעצבן - תפריט הסדרות, עד שסוף סוף מצאתי קצת תפריטי משנה סבירים (לפי ערוץ למשל) - גיליתי לתדהמתי שמדובר בסדרות באיכות SD ושאם אני רוצה את איכות ה HD - אני צריך ללכת לתפריט 'סדרות HD' ולהתחיל לגלול בין 90 עמודים... ממש בזיון.
מה שכן - אני מאד מאוכזב מכל נושא התפריטים - השיטוט בהם מזכיר לי פקודת DIR ב DOS...
ומה שהכי מעצבן - תפריט הסדרות, עד שסוף סוף מצאתי קצת תפריטי משנה סבירים (לפי ערוץ למשל) - גיליתי לתדהמתי שמדובר בסדרות באיכות SD ושאם אני רוצה את איכות ה HD - אני צריך ללכת לתפריט 'סדרות HD' ולהתחיל לגלול בין 90 עמודים... ממש בזיון.
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

oferlaor כתב:בגלל שה-VOD הוא Progressive download, אז הדרך להמנע מתקיעות באופן מוחלט זה פשוט לחכות טיפה ולתת למכשיר זמן לצבור מידע לתוך הקובץ....
ואם אני במהירות של 100 מגה ויש לי ראוטר חזק ושנותן קליטה ממש חזקה זה לא יכול למנוע את כל התקיעות?
ושאתה אומר שצריך להמתין זה הרבה זמן ההמתנה?
בתור אחד שיש לו אינטרנט של 40 מגה, זמן ההמתנה לטעינה אצלי הוא עד משהו כמו 7 שניותaaaaaaazzzzzzz כתב:......
ואם אני במהירות של 100 מגה ויש לי ראוטר חזק ושנותן קליטה ממש חזקה זה לא יכול למנוע את כל התקיעות?
ושאתה אומר שצריך להמתין זה הרבה זמן ההמתנה?...
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

liav5000 כתב:בתור אחד שיש לו אינטרנט של 40 מגה, זמן ההמתנה לטעינה אצלי הוא עד משהו כמו 7 שניות.........
אז אוקי זאת אומרת שברגע שאני בוחר פרק מסדרה אז לוקח 7 שניות ואז הסרט מתחיל נכון?
ואחרי שהסרט נטען ולדוגמא כבר עברו 20 דקות ממנו הוא עושה טעינות או דברים דומים או שרק בהתחלה הוא טוען
ואחרי זה רואים את כל הסרט ברצף ובלי תקיעות/טעינות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה שקורה זה שברגע שאתה מבקש להתחיל לנגן תוכן VOD ב-yes, אז הממיר מתחיל להוריד את התוכן מההתחלה - מה שנקרא progressive download כאמור. בפועל, אחרי כמה שניות אתה כבר מתחיל לראות מה שהממיר הספיק להוריד, ומנסיוני גם ברוחב פס של 10 מגה עם עוד צרכנים על הנתב לא יהיו לך שום תקיעות במהלך הניגון.
ההסתייגות היחידה היא אם אתה רוצה להריץ את התוכן קדימה - בגלל שהתוכן יורד בהדרגה, הרצה קדימה של כמה דקות יכולה בהחלט להיתקע אם לא מחכים שהתוכן יירד קודם...
ההסתייגות היחידה היא אם אתה רוצה להריץ את התוכן קדימה - בגלל שהתוכן יורד בהדרגה, הרצה קדימה של כמה דקות יכולה בהחלט להיתקע אם לא מחכים שהתוכן יירד קודם...
-
aaaaaaazzzzzzz
-
- חבר שרק התחיל

ואם יש לי 100 מגה וראוטר חזק שנותן קליטה חזקה מאוד אז זה יכול להשפיע בניגון של הסרט או שזה לא משנה אם יש 10 מגה או 100 מגה? וקליטה חזקה?epony כתב:מה שקורה זה שברגע שאתה מבקש להתחיל לנגן תוכן VOD ב-yes, אז הממיר מתחיל להוריד את התוכן מההתחלה - מה שנקרא progressive download כאמור. בפועל, אחרי כמה שניות אתה כבר מתחיל לראות מה שהממיר הספיק להוריד, ומנסיוני גם ברוחב פס של 10 מגה עם עוד צרכנים על הנתב לא יהיו לך שום תקיעות במהלך הניגון.![]()
ההסתייגות היחידה היא אם אתה רוצה להריץ את התוכן קדימה - בגלל שהתוכן יורד בהדרגה, הרצה קדימה של כמה דקות יכולה בהחלט להיתקע אם לא מחכים שהתוכן יירד קודם......