אשמח להמלצה עבור "60 LED בתקציב של כ 10K
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לך תראה:
1. LG LA621
2. פיליפס 6008
3. פנסוניק ST60
כולן טובות. בחושך הפלאסמה של פנסוניק הכי טובה, באור, לדעתי הפיליפס אבל גם ה LG לא נופלת ממנה בהרבה.
1. LG LA621
2. פיליפס 6008
3. פנסוניק ST60
כולן טובות. בחושך הפלאסמה של פנסוניק הכי טובה, באור, לדעתי הפיליפס אבל גם ה LG לא נופלת ממנה בהרבה.
תודה רבה, להלן הדגמים שהומלצו עד כה (רק LED),
חשוב לציין ש 10K לא חייב להיות תקציב מדוייק, אפשר לחרוג מעלה/מטה בסדר גודל של כ 20%.
1. האם יש מסכים נוספים שכדאי לבדוק?
2. מתוך הרשימה הבאה, איזה מסך המומלץ ביותר?
פיליפס 60PFL6008
סוני 60R550
LG 60LA621Y
סוני 55W805 (לא "60 אלא "55)
תודה רבה.
חשוב לציין ש 10K לא חייב להיות תקציב מדוייק, אפשר לחרוג מעלה/מטה בסדר גודל של כ 20%.
1. האם יש מסכים נוספים שכדאי לבדוק?
2. מתוך הרשימה הבאה, איזה מסך המומלץ ביותר?
פיליפס 60PFL6008
סוני 60R550
LG 60LA621Y
סוני 55W805 (לא "60 אלא "55)
תודה רבה.
להבנתי, אלו ההמלצות הרלוונטיות עבור LED בגודל "60:
פיליפס 60PFL6008
סוני 60R550
LG 60LA621Y
1. לא הצלחתי להבין מהמפרט של כולן האם כולן מצוייקות ברמקולים פנימיים (לא אחבר לרמקולים חיצוניים ולא לרסיבר), האם זה המצב?
2. האם יש דגמים נוספים רלוונטים?
תודה.
פיליפס 60PFL6008
סוני 60R550
LG 60LA621Y
1. לא הצלחתי להבין מהמפרט של כולן האם כולן מצוייקות ברמקולים פנימיים (לא אחבר לרמקולים חיצוניים ולא לרסיבר), האם זה המצב?
2. האם יש דגמים נוספים רלוונטים?
תודה.
שלום,
גם אני בחיפושים אחר מסך 60 עם פרמטרים דומים. אחרי שקראתי מלא פורומים וסקירות ועשיתי השוואות, אלה המסקנות שלי:
מקום ראשון LG 60LA621Y כיוון שהמסך עצמו ממש טוב והיא הכי משתלמת - 9500 שח. יתרון נוסף של LG הוא שה smart TV שלה עובד מעולה ותומך בעברית. בגלל שאצלי היא הולכת להיות מחוברת עם קבל למחשב עם XBMC אז זה פחות מעניין אותי. החיסרון מבחינתי הוא שבעיניי המסך הזה לא ככ יפה עם מסגרת עבה מידי לטעמי.
מקום שני 60PFL6008 בגלל שזה מסך ממש מעולה והכי חשוב - יפה! יש לי כרגע 40 של פיליפס סדרה 7605 ואני ממש מבסוט עליו. מבחינתי האמבילייט זה גם פלוס. הטלויזיה עושה עבודה נהדרת בשידורי SD. החסרונות שלה הם חוסר תמיכה בעברית ב smart TV, שאותי כאמור זה לא ממש מעניין, והמחיר. נכון להיום היא עולה סביבות 12,000 שזה 2500 יותר מה LG.
אז בשורה התחתונה המשוואה היא האם מסגרת דקה ואמבילייט שווה 2500 שח?
התשובה היא שאני החלטתי לחכות חודשיים שיצאו התדגמים של 2014 ויהיו מבצעים של לפני המונדיאל ונראה מה יהיו המחירים אז
גם אני בחיפושים אחר מסך 60 עם פרמטרים דומים. אחרי שקראתי מלא פורומים וסקירות ועשיתי השוואות, אלה המסקנות שלי:
מקום ראשון LG 60LA621Y כיוון שהמסך עצמו ממש טוב והיא הכי משתלמת - 9500 שח. יתרון נוסף של LG הוא שה smart TV שלה עובד מעולה ותומך בעברית. בגלל שאצלי היא הולכת להיות מחוברת עם קבל למחשב עם XBMC אז זה פחות מעניין אותי. החיסרון מבחינתי הוא שבעיניי המסך הזה לא ככ יפה עם מסגרת עבה מידי לטעמי.
מקום שני 60PFL6008 בגלל שזה מסך ממש מעולה והכי חשוב - יפה! יש לי כרגע 40 של פיליפס סדרה 7605 ואני ממש מבסוט עליו. מבחינתי האמבילייט זה גם פלוס. הטלויזיה עושה עבודה נהדרת בשידורי SD. החסרונות שלה הם חוסר תמיכה בעברית ב smart TV, שאותי כאמור זה לא ממש מעניין, והמחיר. נכון להיום היא עולה סביבות 12,000 שזה 2500 יותר מה LG.
התשובה היא שאני החלטתי לחכות חודשיים שיצאו התדגמים של 2014 ויהיו מבצעים של לפני המונדיאל ונראה מה יהיו המחירים אז
תודה רבה על כל המידע!drorten כתב:שלום,
התשובה היא שאני החלטתי לחכות חודשיים שיצאו התדגמים של 2014 ויהיו מבצעים של לפני המונדיאל ונראה מה יהיו המחירים אז...
אשמח למספר הבהרות אם אפשר:
1. כלומר, לאחר כל המחקר, הכל מתנקז לעבר שני הדגמים הללו?
פיליפס 60PFL6008
LG 60LA621Y
2. אישית לא חשוב לי מסגרת דקה ובטח לא אמבילייט, אבל כן מאוד חשוב לי רמקולים פנימיים,
מכיוון שהמסך לא יחובר לרמקולים חיצוניים ולא לרסיבר, האם לשני הדגמים יש רמקולים פנימיים?
3. המתנה של חודשיים למבצעי מונדיאל ודגמי 2014 זה מאוד מעניין,
מתי בדיוק אמורים להגיע לאחר דגמי 2014? (האם זה לא כבר מה שיש בחנויות)
ומתי אמורים להתחיל מבצעי המונדיאל?
תודה רבה!
לפי דעתי האישית בלבד ונכון להיום, זה באמת מסתכם בשני הדגמים האלה. אין מה לעשות - למחיר יש חלק חשוב במשוואה וההרגשה שלי שמבחינת איכות הצפיה אלה הטלויזיות 60 אינץ LED הכי משתלמות. לשתיהן יש את כל החיבורים והפונקציות שצריך.
לשתיהן יש רמקולים
לגבי הדגמים החדשים ומבצעי המונדיאל - אין משהו רשמי שאומר שכך יהיה. פשוט זה פחות או יותר מה שאני רואה בשנים האחרונות.
אני אישית לא לחוץ להחליף מיד ואין לי בעיה לחכות חודשיים-שלושה, אז אני מחכה בסבלנות לתפוס דיל טוב
לשתיהן יש רמקולים
לגבי הדגמים החדשים ומבצעי המונדיאל - אין משהו רשמי שאומר שכך יהיה. פשוט זה פחות או יותר מה שאני רואה בשנים האחרונות.
אני אישית לא לחוץ להחליף מיד ואין לי בעיה לחכות חודשיים-שלושה, אז אני מחכה בסבלנות לתפוס דיל טוב
תודה רבה, מה בנוגע לדגמי 2014?drorten כתב:אגב,
לפי מה שאתה כותב פה נראה ש LG 60LA621Y תפור עליך.
ראיתי אותה כבר ב 9300 אז אם אתה רוצה תפנה אליי בפרטי ואני אגיד לך איפה.
אני לא מעוניין לפרסם פה אף אחד.......
מתי בדיוק אמורים להגיע לאחר דגמי 2014? האם זה לא כבר מה שיש בחנויות)?
הבנתי, ומתי אמורים להגיע לארץ הדגמים של 2014? אנחנו כבר במרץ 2014, מאיזה חודש בד"כ כל שנה מגיעים הדגמים החדשים?drorten כתב:הדגמים שיש כרגע זה 2013.
אתה גם יכול לראות המון חוות דעת פה בפורום על כל הדגמים שהוזכרו בשרשור הזה....
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם השנה הקודמת היא אינדיקציה, אז במקרה הטוב בפסח ובמקרה הרע בשבועות...