סלון 5 על 5
רמקולים asw 410
סנטר asw 210
רמקולים אחוריים axiom qs8
רסיבר pionner lx 86
מחפש סאב חזק ואיכותי.

את הריטמיק אני לא מכיר.superman274 כתב:אני מודע לגדלים,מה אתה אומר?
היו לי שני סאבים של קליפש sw 115 ואיך לומר לא התלהבתי בכלל מהם,...

לחדר כמו שלך לא הייתי מכניס 15 אינץ אבל לשיקולך.superman274 כתב:ביצעתי הכל,סאב חלש יחסית וממש לא שווה את המחיר שאני שילמתי עליהם.
יש לו נפח אין לו את הקיק ההדוק והמדויק שאני מחפש....
על הנייר ה-FV15HP נותן עבודה לפחות כמו ה-PB13U אם לא יותר, והוא גם קטן יותר וגם משמעותית יותר זול......
בעיה. או שמשהו לא היה בסדר בכיול/מיקומים, או שאולי אתה מעדיף בסים כמו באודיו לרכב. שני ה sw115 צריכים לתת ביצועים קרובים מאד ל SVS ו/או ה rythmik.היו לי שני סאבים של קליפש sw 115 ואיך לומר לא התלהבתי בכלל מהם...

צדיק בסדום...HazooM כתב:בעיה. או שמשהו לא היה בסדר בכיול/מיקומים, או שאולי אתה מעדיף בסים כמו באודיו לרכב. שני ה sw115 צריכים לתת ביצועים קרובים מאד ל SVS ו/או ה rythmik..........

בהנחה שבצעת כיול ועדין התוצאה לא הייתה טובה מאוד יתכן שזה בגלל מערכת הכיול הבעיתית בפיוניר שלא מטפלת בתדרים מתחת ל 63HZ .superman274 כתב:אולי טל הצליח במקום שאני לא הצלחתי...

ברור אבל אתה צריך לקחת בחשבון שתצטרך לכייל כל סאב שיגיע ובמידה ויש בעייה בהליך הכיול יתכן וגם סאב חדש לא יתפקד כהלכה או שלא תוכל לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו.superman274 כתב:טוב הקליפש כבר לא אצלי,הכל יכול להיות....