סנכרון אוטומטי תמונות מהסלולרי למחשב?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
היי,
תקופה ארוכה מאוד שביצעתי סנכרון אוטומטי שעבד מושלם עם Suger sync אבל משום מה הם דורשים תשלום כעת.
ככה פתאום.
מחפש תוכנה אמינה אחרת, שמבצעת אוטומטי סנכרון של התמונות.
האם DROPBOX הוא פיתרון?
תודה!
תקופה ארוכה מאוד שביצעתי סנכרון אוטומטי שעבד מושלם עם Suger sync אבל משום מה הם דורשים תשלום כעת.
ככה פתאום.
מחפש תוכנה אמינה אחרת, שמבצעת אוטומטי סנכרון של התמונות.
האם DROPBOX הוא פיתרון?
תודה!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בהחלט. dropbox פיתרון, אבל הוא גם בתשלום.
יש לך גם את onedrive שהוא skydrive לשעבר. אם יש לך חשבון של MSN יש לך שם 7 ג'יגה, ואם אתה מפעיל את סינכרון התמונות, אתה מקבל עוד 3. הם הוסיפו את האופציה הזאת ממש לאחרונה .
זה פתרון מבוסס על אכסון בענן, עם סינכרון למחשב
יש לך גם את onedrive שהוא skydrive לשעבר. אם יש לך חשבון של MSN יש לך שם 7 ג'יגה, ואם אתה מפעיל את סינכרון התמונות, אתה מקבל עוד 3. הם הוסיפו את האופציה הזאת ממש לאחרונה .
זה פתרון מבוסס על אכסון בענן, עם סינכרון למחשב
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
dropbox זה מה שאתה מחפש, עובד מעולה, יציב, ומסנכרן לך את המידע למחשב.
זה לא חייב להיות בתשלום, תשתמש במה שנותנים בחינם, זה יותר ממספיק, ופשוט כל פעם תגזור את התמונות משם לתיקיה שלך במחשב.
זה לא חייב להיות בתשלום, תשתמש במה שנותנים בחינם, זה יותר ממספיק, ופשוט כל פעם תגזור את התמונות משם לתיקיה שלך במחשב.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
יש את סנכרון התמונות של גוגל. זה 15 גיגה חינם, אוטומטי
וכל פעם הם שולחים לך סרטון אוטומטי שהם ערכו עבורך ממנת צילומים שעשית auto awsome.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
יאפ, ככה גם עשיתי בשוגר סינק עד שפתאום סגרו את החשבון.vivi כתב:dropbox זה מה שאתה מחפש, עובד מעולה, יציב, ומסנכרן לך את המידע למחשב.
זה לא חייב להיות בתשלום, תשתמש במה שנותנים בחינם, זה יותר ממספיק, ופשוט כל פעם תגזור את התמונות משם לתיקיה שלך במחשב....
לתשומת לבך שבגלקסי s3 מקבלים 48 GB חינם לדרופבוקס לשנתיים. גם למשתמשים קיימים וגם לחדשים.
אני חושב שגם בגלקסי s4 יש הסדר כזה.
אני כבר רואה את השנתיים שלי מסתיימות עוד מספר חודשים ואם לומר את האמת ייתכן שכשתגיע הדילמה אתחיל לשלם על האחסון בענן של dropbox.
טוב לי עם שטח האחסון הזה. נכון שאני יכול להצטמצם וכנראה להדחק למתכונת חינמית באחד השירותים, אבל אני לקוח מרוצה וזה משמש אותי לעבודה. לדעתי זה 100$ לשנה ל 100GB.
אני חושב שגם בגלקסי s4 יש הסדר כזה.
אני כבר רואה את השנתיים שלי מסתיימות עוד מספר חודשים ואם לומר את האמת ייתכן שכשתגיע הדילמה אתחיל לשלם על האחסון בענן של dropbox.
טוב לי עם שטח האחסון הזה. נכון שאני יכול להצטמצם וכנראה להדחק למתכונת חינמית באחד השירותים, אבל אני לקוח מרוצה וזה משמש אותי לעבודה. לדעתי זה 100$ לשנה ל 100GB.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
גם אני גיביתי בצורה אוטומטית את כל הקבצים שלי דרך sugar sync. היתרון שלה היה שניתן היה להגדיר ספרייה מסויימת שכבר קיימת במחשב ולא ספרייה ייעודית של אחת מחברות הענן השונות.
עברתי ל Copy עם נפח של 600 גיגה.
עברתי ל Copy עם נפח של 600 גיגה.
אלי חבוש
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני מנוי בדרופבוקס על 100GB ומאוד מרוצה.
אלי - למה דווקא Copy?
אלי - למה דווקא Copy?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כי בקופי יש אפשרות לנפח ענק של 600 ג'יגה ויותר בלי לשלם הרבה (5 דולר חד פעמי).PCingAddict כתב:אני מנוי בדרופבוקס על 100GB ומאוד מרוצה.
אלי - למה דווקא Copy?...
יש אפליקציה טובה לסלולאר ו למחשב שגם מגבה באופן אוטומטי.
אלי חבוש
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
ואפשר לסמוך עליהם?
אני שוקל מעבר ל OneDrive בגלל האינטגרציה עם Windows 8.
אגב - מישהו יודע להגיד מה מדיניות מחיקת הקבצים של החברות השונות?
אני שוקל מעבר ל OneDrive בגלל האינטגרציה עם Windows 8.
אגב - מישהו יודע להגיד מה מדיניות מחיקת הקבצים של החברות השונות?