אשכול רשמים מהמשחק של מנצ'סטר
אני מעריך שהיום P2P stream ייבחן בראשונה לעומק במשחק.
אם יש רצון לשתף פעולה אני מציע שכל אחד יכתוב באיזה מקור הוא רואה את המשחק, את מהירות ההזרמה ואיכות השידור ורציפותו.
אולי נצליח למצוא מקורות טובים בתוך התוסף ולכוון אליהם את החברים בפורום.
משחק מהנה לכולנו.
אם יש רצון לשתף פעולה אני מציע שכל אחד יכתוב באיזה מקור הוא רואה את המשחק, את מהירות ההזרמה ואיכות השידור ורציפותו.
משחק מהנה לכולנו.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
קראת את המחשבות שלי gvooli
לקח לי כמה דק' למצוא סטרים טוב. בהתחלה לא שמתי לב שיש ב-wiziwig וניסיתי מכל מיני מקומות וזה עבד בערך.
אח"כ שמתי לב שיש שם. אני כרגע צופה דרך wiziwig, סטרים של bloodzeed בקצב 1975kbps.
במקביל אשתי שמה ערוץ 2 בצפיה ישירה ברקע במחשב אחד ובמחשב השני עובדת מרחוק עם remote admin.
עובד מעולה!
לצערי האנטנה שיש לי שמחוברת ל-Argus לא קולטת כשאחד המחשבים עובדים, אחרת הייתי אומר לה לראות משם..
אגב, שמתם לב ש-acestream לוקח זמן עד שהוא מגיע לקצב טוב? צריך להתחשב בזה כשצופים דרכו. אולי להתחיל
לפני שהמשחק מתחיל...
עדכון - השפה היא אנגלית! זה ערוץ אנגלי כנראה. עובד על sopcast.
אח"כ שמתי לב שיש שם. אני כרגע צופה דרך wiziwig, סטרים של bloodzeed בקצב 1975kbps.
במקביל אשתי שמה ערוץ 2 בצפיה ישירה ברקע במחשב אחד ובמחשב השני עובדת מרחוק עם remote admin.
עובד מעולה!
לצערי האנטנה שיש לי שמחוברת ל-Argus לא קולטת כשאחד המחשבים עובדים, אחרת הייתי אומר לה לראות משם..
אגב, שמתם לב ש-acestream לוקח זמן עד שהוא מגיע לקצב טוב? צריך להתחשב בזה כשצופים דרכו. אולי להתחיל
לפני שהמשחק מתחיל...
עדכון - השפה היא אנגלית! זה ערוץ אנגלי כנראה. עובד על sopcast.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
במבחן התוצאה כל הסיפור של SOPCAST ו ACESTREAM מבחינתי נחשב כאכזבה.
ריבוי לינקים שלכל אחד יש חיסרון כגון באפרים, שדרנים בשפות שונות וכו'.
לאחר התעסקות של 10 דק' חזרתי לצפייה דרך http://www.isramedia.net/channels.php?category=3
ספורט 5, עם איכות סבירה ושדרנים בעברית אבל הכי חשוב - יציב לאורך כל המשחק.
לאחר התעסקות של 10 דק' חזרתי לצפייה דרך http://www.isramedia.net/channels.php?category=3
ספורט 5, עם איכות סבירה ושדרנים בעברית אבל הכי חשוב - יציב לאורך כל המשחק.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
1. צריך למצוא לינק מתאים זה נכון אולם זה לא לוקח יותר משלוש דקות התעסקות.vivi כתב:במבחן התוצאה כל הסיפור של SOPCAST ו ACESTREAM מבחינתי נחשב כאכזבה.
ספורט 5, עם איכות סבירה ושדרנים בעברית אבל הכי חשוב - יציב לאורך כל המשחק....
2. באפרים תלוי באיכות החיבור והתשתית שלך. אני ראיתי משחק שלם ללא שום תקיעה.
3. ספורט 5 לא תודה. יש לי בממיר את הערוץ (לא HD) והאיכות שראיתי עולה על הממיר בכמה רמות.
4. אצלי אין ספק ששידור באנגלית עדיף ללא שום ספק על זה בעברית.
1. צריך למצוא לינק מתאים זה נכון אולם זה לא לוקח יותר משלוש דקות התעסקות.vivi כתב:במבחן התוצאה כל הסיפור של SOPCAST ו ACESTREAM מבחינתי נחשב כאכזבה.
ספורט 5, עם איכות סבירה ושדרנים בעברית אבל הכי חשוב - יציב לאורך כל המשחק....
2. באפרים תלוי באיכות החיבור והתשתית שלך. אני ראיתי משחק שלם ללא שום תקיעה.
3. ספורט 5 לא תודה. יש לי בממיר את הערוץ (לא HD) והאיכות שראיתי עולה על הממיר בכמה רמות.
4. אצלי אין ספק ששידור באנגלית עדיף ללא שום ספק על זה בעברית.
- selkara
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- שם מלא: sha2099
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני חושב שהאיכות של המשחק השפיעה קשות על איכות הסטרים....gvooli כתב:אני מעריך שהיום P2P stream ייבחן בראשונה לעומק במשחק.
משחק מהנה לכולנו....
אולי כדאי לבדוק בעונה הבאה או אחריה...
אוהד מתוסכל של MUFC
בלי שום קשר התוסף עובד מצויין
יוחזר פרגי.selkara כתב:אני חושב שהאיכות של המשחק השפיעה קשות על איכות הסטרים..........
אולי כדאי לבדוק בעונה הבאה או אחריה...
אוהד מתוסכל של MUFC
בלי שום קשר התוסף עובד מצויין...
פשוט לא להאמין כיצד אותו סגל של שנה שעברה +- נראה כל כך אומלל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- קיבל תודות: 173 פעמים
חייב להתפאר :-)
מוכרח לציין שהמשחק רץ מהלינק של Bloodzeed ללא תקיעות בכלל (וגם אשתי השתמשה ברשת תוך כדי כאמור..)
-
- Sopcast 1975kbps 720P
Re: חייב להתפאר :-)
נכון מאוד. גם אני ראיתי שם.voguemaster כתב:מוכרח לציין שהמשחק רץ מהלינק של Bloodzeed ללא תקיעות בכלל (וגם אשתי השתמשה ברשת תוך כדי כאמור..)...
חשוב לציין שעל כל לינק מופיע שפת השידור שלו.