צריך עזרה בתפעול מכונת קפה
שלום לכולם
קניתי מכונת בזרה מגיקה ויש לי קצת בעיות תפעוליות איתה, אשמח לעזרה
במכונה 2 שעונים בתוך הימיני רשום caldaia והשעון עם סקלות של 0-3 bar
למה משמש שעון זה? לפי מה שאני מבין הוא רק לפני הזרמת הקפה? ומה הלחץ שאמור להיות בו
שהמכונה מוכנה לפעולה?
השעון השני הוא ללחץ המשאבה בזמן הכנת הקפה- מה הלחצים שהוא צריך להראות בזמן ההזרמה
תודה רבה רבה לכולם
קניתי מכונת בזרה מגיקה ויש לי קצת בעיות תפעוליות איתה, אשמח לעזרה
במכונה 2 שעונים בתוך הימיני רשום caldaia והשעון עם סקלות של 0-3 bar
למה משמש שעון זה? לפי מה שאני מבין הוא רק לפני הזרמת הקפה? ומה הלחץ שאמור להיות בו
שהמכונה מוכנה לפעולה?
השעון השני הוא ללחץ המשאבה בזמן הכנת הקפה- מה הלחצים שהוא צריך להראות בזמן ההזרמה
תודה רבה רבה לכולם
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
השעון עם הסקאלה מ-0-3 באר הוא ללחץ הדוד וברוב המכונות נע בין 1-1.1 כשהמכונה מגיעה לטמפ' עבודה
שזה כמה דקות לאחר ההדלקה. השעון שני הוא לחליטה וזה נע בין 9-12 באר בזמן הכנת קפה - זה תלוי לכמה מכוון ה-OPV במכונה ובזארה לרוב מגיעה מכוונת ל-12 באר מהמפעל (מומלץ להוריד ל-9 באר)
שים לב שכדי לקבל שוט ראוי לא מספיק שהמכונה הגיעה לטמפ' עבודה אלא מומלץ מאוד לחכות לפחות חצי שעה עד של המערכת(צינורות וראש) מחוממת כראוי.
שזה כמה דקות לאחר ההדלקה. השעון שני הוא לחליטה וזה נע בין 9-12 באר בזמן הכנת קפה - זה תלוי לכמה מכוון ה-OPV במכונה ובזארה לרוב מגיעה מכוונת ל-12 באר מהמפעל (מומלץ להוריד ל-9 באר)
שים לב שכדי לקבל שוט ראוי לא מספיק שהמכונה הגיעה לטמפ' עבודה אלא מומלץ מאוד לחכות לפחות חצי שעה עד של המערכת(צינורות וראש) מחוממת כראוי.