שלום לכולם !
ברשותי TV מדגם פיליפס 7008 המחוברת לרסיבר פיוניר 921K.
מאחר ששלט הרסיבר ניתן לתיכנות (ע"י הזנת קוד מוצר או לימוד השלט ע"י הלחצנים) ניסיתי ולא הצלחתי לעשות זאת עם שלט ה-TV. (כן הצלחתי לעשות זאת על מכשירים אחרים המורכבים במערכת הקולנוע הביתי שלי. כגון , הסטרימר וה-CD).
האם מי מבעלי ה-TV הנ"ל או מי שיודע, יוכל לומר לי האם זה אפשרי? אם כן. כיצד עושים זאת?
(יש לציין , שאת השלט של YES החכם , כן הצלחתי לתכנת שישלוט על הטלוויזיה , בהדלקה וכיבוי).
תודה לעוזרים.
הפעלת TV פיליפס 7008K דרך שלט הרסיבר פיוניר 921K. האם אפשרי?
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
טוב נו, אם אף אחד לא יכול לעזור לי אז אולי, אוכל לעזור לך.morenoy כתב:מצטער שאני לא יכול לעזור.
אך אשאל אותך שאלה שיכולה לעזור לי.
יש איזשהו מדריך לכיוון השלט לסטרימר? אשמח אם תפנה אותי לשם.
אגב לי יש את הפיוניק 823K....
בספר שקיבלת יחד עם הרסיבר. (אצלי זה בעמוד 55). יש הסבר מפורט (באנגלית) , איך ללמד את השלט של הרסיבר להפעיל מכשירים שונים הנמצאים ומשולבים במערכת הקולנוע הביתי.
ישנן 2 שיטות. 1. ללמד את השלט של הרסיבר על ידי הצבת 2 השלטים אחד מול השני ולחיצה על כפתור מקבילי בין שלט לשלט. 2. על-ידי הקשת קוד מוצר (אותו ניתן למצוא ברשת...דרוש מאמץ או שהקוד רשום לפעמים מאחורי מכסה הסוללות של כל שלט) ולהטמיעו לתוך שלט הרסיבר.
אני פעלתי ב-2 השיטות בהצלחה. (מלבד ה-TV כמובן). (אני חושב שזה לא מצליח ב-TV בגלל שיטת שליחת האות השונה בין 2 השלטים ).
בהצלחה.