לא מצליח לשמוע סאונד בסטרימר
שלום לכולם, ברשותי סטרימר מדגם HiMedia Q3ⅡSmart TV Box.
הסטרימר מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה, שמחוברת בכבל אופטי למגבר.
בתפריטים אני שומע סאונד מהמגבר אך כשאני מנגן סרט כלשהו דרך הרשת, אין סאונד בכלל.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
הסטרימר מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה, שמחוברת בכבל אופטי למגבר.
בתפריטים אני שומע סאונד מהמגבר אך כשאני מנגן סרט כלשהו דרך הרשת, אין סאונד בכלל.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יכול להיות שיש לך בעיה עם הפורמט אודיו של הסרט. למה בעצם אתה לא מחבר את הסטרימר לרסיבר והרסיבר לטלויזיה?
מה הדגמים של הרסיבר והטלויזיה?
מה הדגמים של הרסיבר והטלויזיה?
זה קורה בכמה קבצים, לא רק באחד. אז כנראה לא מדובר בבעיה ספציפית באותו סרט.
הטלוויזיה מחוברת למגבר כי יש בו רק חיבור אופטי אחד. לכן הטלוויזיה מחוברת ישירות למגבר, ושאר המכשירים מחוברים לטלוויזיה ב HDMI ומקבלים את הסאונד מהמגבר.
הדגמים:
מערכת שמע- harman kardon hs 200
טלוויזיה- Sharp LC-80LE857U
הטלוויזיה מחוברת למגבר כי יש בו רק חיבור אופטי אחד. לכן הטלוויזיה מחוברת ישירות למגבר, ושאר המכשירים מחוברים לטלוויזיה ב HDMI ומקבלים את הסאונד מהמגבר.
הדגמים:
מערכת שמע- harman kardon hs 200
טלוויזיה- Sharp LC-80LE857U
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
ניסית לשחק עם הגדרת האודיו במסך שלך? תעבור בין PCM לBITSTREAM תראה אם זה משנה משהו.
המסך כבר היה מוגדר על BITSTREAM. ניסיתי לשנות ל PCM, ועדיין אין סאונד.
מה שמוזר זה בתפריטי הסטרימר כן יש סאונד מהמגבר, אבל כשאני מנגן קבצים מהרשת אין כלום.
בסטרימר יש שתי הגדרות לאודיו:
HDMII OUTPUT ו SDIF OUTPUT. וכל אחת מהן עם שתי אפשרויות- LCPM או RAW. מה אני אמור להגדיר בתצורת חיבורים כמו שיש אצלי?
מה שמוזר זה בתפריטי הסטרימר כן יש סאונד מהמגבר, אבל כשאני מנגן קבצים מהרשת אין כלום.
בסטרימר יש שתי הגדרות לאודיו:
HDMII OUTPUT ו SDIF OUTPUT. וכל אחת מהן עם שתי אפשרויות- LCPM או RAW. מה אני אמור להגדיר בתצורת חיבורים כמו שיש אצלי?