שליטה על מסך מקרן ומעלית מקרן
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
רכשתי בקר לשליטה בשלט RF על מסך מקרן חשמלי ומעלית מקרן חשמלי.
אני רוצה לשלוט על המעלית והמסך מאותו בקר ומאותו שלט כאשר לשניהם יש מנגנון עצירה אוטומטי.
בבקר יש כניסות up , down , aidle, אפס ופאזה (הספק בחול טען שזה אפשרי).
כשאני מחבר את שניהם יחד לאותו בקר הם מגיבים יחד לעלייה וירידה אבל מנגנון העצירה האוטומטית מתבטל שניהם לא עוצרים וצריך לעצור אותם ידנית.
אני בטוח שמשהו בחיבורים שלי לא תקין. מישהו מכיר ויכול לעזור?
תודה!
רכשתי בקר לשליטה בשלט RF על מסך מקרן חשמלי ומעלית מקרן חשמלי.
אני רוצה לשלוט על המעלית והמסך מאותו בקר ומאותו שלט כאשר לשניהם יש מנגנון עצירה אוטומטי.
בבקר יש כניסות up , down , aidle, אפס ופאזה (הספק בחול טען שזה אפשרי).
כשאני מחבר את שניהם יחד לאותו בקר הם מגיבים יחד לעלייה וירידה אבל מנגנון העצירה האוטומטית מתבטל שניהם לא עוצרים וצריך לעצור אותם ידנית.
אני בטוח שמשהו בחיבורים שלי לא תקין. מישהו מכיר ויכול לעזור?
תודה!
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

נכון לשניהם יש מיקרו סוויץ וכיוונתי את שניהם למקסימום ירידה ועלייה אבל כשאני מחבר את שניהם יחד לבקר הם ממשיכים לרדת בלי הפסקה.
זה לא המצב כשאני מחבר רק את אחד מהם, אז הכל עובד טוב והוא עוצר כשצריך.
זה אומר שמשהו לא מחובר טוב בינהם לבקר.
השאלה מה?
השאלה מה?
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

מישהו?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
משהו לא מובן לי...liorzrihan כתב:נכון לשניהם יש מיקרו סוויץ וכיוונתי את שניהם למקסימום ירידה ועלייה אבל כשאני מחבר את שניהם יחד לבקר הם ממשיכים לרדת בלי הפסקה.
השאלה מה?...
המיקרוסוויץ' זהו למעשה מפסק סוף מסלול הנמצא (למעשה יש שניים) במסך חשמל ובמעלית (כלומר סה"כ 4 מפסקים).
כל אחד אחרי על משהו אחר...
הבקר נותן סה"כ פולס חשמלי ובמידה והמפסק נמצא על מצב NC יש מתח למנוע והמעלית ו\או המסך יורדים עד לרגע ניתוק (NO) של המפסק... הבקר מצידו ממשיך לשדר פולס, כלומר תמיד יש מתח בבקר באחד המחברים (או עליה או ירידה)...
מציע לא להתעסק יותר מדי אלא לבדוק מול חברה שדרכה הזמנת את הציוד או לחילופין להעזר באיש מקצוע שייתן לך מענה לבעיה
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה!
זה למעשה בקר פשוט שהזמנתי מאלי אקספרס (ראה בקר בלינק המצורף)
http://www.aliexpress.com/item/HOT-free ... 44148.html
כשזה בקר אחד על מכשיר אחד (מסך) זה עושה את העבודה יופי אבל כשמחשברים אליו גם את המעלית כמו שאמרתי ממשיך לזרום חשמל עד לנקודה של שהוגדרה דרך המיקרו סוויץ ואז המעלית מתחילה "להשתולל" וונסות להמשיך לרדת.
שאלתי את הספק והוא מתעקש שבקר אחד יכול לשרת יותר ממכשיר אחד. יכול להיות שהוא מבלף ?
אגב, אצלי לא מחובר כלום ל פלאג "Aidle" בבקר. יכול להיות שמשהו צריך להיות מחובר שם?
תודה
זה למעשה בקר פשוט שהזמנתי מאלי אקספרס (ראה בקר בלינק המצורף)
http://www.aliexpress.com/item/HOT-free ... 44148.html
כשזה בקר אחד על מכשיר אחד (מסך) זה עושה את העבודה יופי אבל כשמחשברים אליו גם את המעלית כמו שאמרתי ממשיך לזרום חשמל עד לנקודה של שהוגדרה דרך המיקרו סוויץ ואז המעלית מתחילה "להשתולל" וונסות להמשיך לרדת.
שאלתי את הספק והוא מתעקש שבקר אחד יכול לשרת יותר ממכשיר אחד. יכול להיות שהוא מבלף ?
אגב, אצלי לא מחובר כלום ל פלאג "Aidle" בבקר. יכול להיות שמשהו צריך להיות מחובר שם?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
עכשיו אתה מדבר...liorzrihan כתב: אגב, אצלי לא מחובר כלום ל פלאג "Aidle" בבקר. יכול להיות שמשהו צריך להיות מחובר שם?
תודה...
איפה שרשום AC 220, זהו מתח מהרשת חשמל, לשם תחבר את הפאזה ואת האפס שמגיע משקע חשמל...
AIDDLE זהו למעשה אפס משותף... תחבר לשם את האפסים של המקרן ושל המסך...
drop זהו מחבר ירידה
RISE זהו מחבר עליה
וכמו שרשמי מקודם, את הכיוון של עצירת המעלית, עצירת המסך מתבצע על ידי מיקרוסוויץ' שעל המסך \ מעלית ולא קשור לבקר.
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

חיברתי כפי שאמרת ועדיין לא עובד:-(
מעלית המקרן מסיימת את גובה הירידיה לפני המסך של המקרן ולכן היא משתוללת ומנסה לרדת עוד מהגובה שהוגדר במיקרו סוייץ שלה.
יכול להיות שהבקר לא מותאם לשרת גם את מעלית המקרן וגם את מסך הקרן למרות שהספק טוען שכן ?
יש עוד משהו שניתן לעשות?
תודה
מעלית המקרן מסיימת את גובה הירידיה לפני המסך של המקרן ולכן היא משתוללת ומנסה לרדת עוד מהגובה שהוגדר במיקרו סוייץ שלה.
יכול להיות שהבקר לא מותאם לשרת גם את מעלית המקרן וגם את מסך הקרן למרות שהספק טוען שכן ?
יש עוד משהו שניתן לעשות?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
כיוונת את המיקרוסוויץ של המעלית עד הסוף?liorzrihan כתב:חיברתי כפי שאמרת ועדיין לא עובד:-(
יש עוד משהו שניתן לעשות?
תודה...
נראה שאתה רק מסתבך. עדיף להזמין איש מקצוע.
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

כיוונתי עד לנקודה שאני רוצה שיעצור בה ולא עד הסוף.והיא אכן עוצרת בנקודה זאת כשהמעלית מחוברת לבדה לבקר.
אולי צריך לכוון מחדש אחרי המיקרוסוויץ?
לא בטוח מה עוד יכול לעשות חשמאלי שלא ניסינו.
אולי צריך לכוון מחדש אחרי המיקרוסוויץ?
לא בטוח מה עוד יכול לעשות חשמאלי שלא ניסינו.
-
liorzrihan
-
- חבר שרק התחיל

הבקר לא הותאם לעבוד עם המעלית והמקרן ביחד. רכשתי בקר נוסף והתאמתי לשניהם שלט אחד שיפעיל אותם ביחד.