מכונת כביסה ומייבש ב5-6 k
שלום לכולם,
רצה הגורל ובשבוע שתכננו לקנות מייבש כביסה - הלכה המכונה. החלטנו לקנות גם וגם, בתקציב של 5-6k עבור שניהם.
בשיטוט באינטרנט (גם פה בפורום) וגם בחנויות הלכנו בעיקר לאיבוד - אינסוף חברות, מיליון דגמים ואפילו יותר אינטרסנטים שמנסים לדחוף את החברה שמשתלמת להם.
ולדרישות, ונתחיל מהמכונה: 6-7 ק״ג (6 יספיק בעיקרון), פתח קדמי, מספיק כמה תוכניות בסיסיות, עדיף בלי צגים דיגיטליים וכאלה (סתם חלקים שיתקלקלו) וזהו בעיקרון.
המייבש: 7 ק״ג, עם קונדנסור, פתח קדמי, שוב - די בכמה תוכניות בסיסיות, וזהו. ושהבגדים ייצאו יבשים באמת...
שניהם צריכים להיות בעיקר אמינים, שיחזיקו כמה שנים טובות, שקטים יחסית ושיחד יעלו 5k עם אפשרות לעלות קצת צפונה עבור דגמים טובים במיוחד. אנחנו לא נעולים על אף חברה (גם ל-AEG בוש ואחרות ראיתי ביקורות אימה לצד שבחים מהללים) או דגם.
נשמח גם להמלצה איפה לקנות.
תודה רבה,
יוני
רצה הגורל ובשבוע שתכננו לקנות מייבש כביסה - הלכה המכונה. החלטנו לקנות גם וגם, בתקציב של 5-6k עבור שניהם.
בשיטוט באינטרנט (גם פה בפורום) וגם בחנויות הלכנו בעיקר לאיבוד - אינסוף חברות, מיליון דגמים ואפילו יותר אינטרסנטים שמנסים לדחוף את החברה שמשתלמת להם.
ולדרישות, ונתחיל מהמכונה: 6-7 ק״ג (6 יספיק בעיקרון), פתח קדמי, מספיק כמה תוכניות בסיסיות, עדיף בלי צגים דיגיטליים וכאלה (סתם חלקים שיתקלקלו) וזהו בעיקרון.
המייבש: 7 ק״ג, עם קונדנסור, פתח קדמי, שוב - די בכמה תוכניות בסיסיות, וזהו. ושהבגדים ייצאו יבשים באמת...
שניהם צריכים להיות בעיקר אמינים, שיחזיקו כמה שנים טובות, שקטים יחסית ושיחד יעלו 5k עם אפשרות לעלות קצת צפונה עבור דגמים טובים במיוחד. אנחנו לא נעולים על אף חברה (גם ל-AEG בוש ואחרות ראיתי ביקורות אימה לצד שבחים מהללים) או דגם.
נשמח גם להמלצה איפה לקנות.
תודה רבה,
יוני
מניסיוני עם (כמעט) כל נותני השירות, הכי טובים שנתקלתי בהם היו BSH, ולכן אני משתדל כשאפשר והגיוני לרכוש בוש, סימנס או קונסטרוקטה.
לפני חודשיים רכשתי מוצרים לכל הבית, ביניהם מכונת כביסה של סימנס דגם WM12S468ME, שהיא עד 8 ק"ג. יש לה כמובן את כל הפיצ'רים והטכנולוגיות. מיוצרת בגרמניה, ועם מנוע ללא פחמים מה שאמור בתיאוריה להבטיח חיים ארוכים יותר ופעולה שקטה וחסכונית יותר. אין לי מושג עד כמה זה קשקוש שיווקי או באמת שווה משהו, אני רק יכול להעיד שהיא עובדת מצוין. מאוד מאוד שקטה, והבגדים יוצאים אחלה.
המייבש שקניתי הוא של קונסטרוקטה דגם CWK4C102. מתאים לחלוטין לדרישות שלך, וגם ממנו עד עכשיו לפחות אני מאוד מרוצה.
שניהם ביחד נכנסים בתקציב שלך.
דגמים אחרים ששווה לבדוק:
מכונות כביסה של LG. ראיתי מספר פעמים בפעולה אצל חברים. עובדות טוב, תמורה גבוהה לכסף. לא קניתי בעצמי מכיוון שלעולם לא ארכוש מוצר שהשרות שלו ניתן ע"י היבואנים של מוצרי החשמל הלבנים של LG בישראל.
לפני חודשיים רכשתי מוצרים לכל הבית, ביניהם מכונת כביסה של סימנס דגם WM12S468ME, שהיא עד 8 ק"ג. יש לה כמובן את כל הפיצ'רים והטכנולוגיות. מיוצרת בגרמניה, ועם מנוע ללא פחמים מה שאמור בתיאוריה להבטיח חיים ארוכים יותר ופעולה שקטה וחסכונית יותר. אין לי מושג עד כמה זה קשקוש שיווקי או באמת שווה משהו, אני רק יכול להעיד שהיא עובדת מצוין. מאוד מאוד שקטה, והבגדים יוצאים אחלה.
המייבש שקניתי הוא של קונסטרוקטה דגם CWK4C102. מתאים לחלוטין לדרישות שלך, וגם ממנו עד עכשיו לפחות אני מאוד מרוצה.
שניהם ביחד נכנסים בתקציב שלך.
דגמים אחרים ששווה לבדוק:
מכונות כביסה של LG. ראיתי מספר פעמים בפעולה אצל חברים. עובדות טוב, תמורה גבוהה לכסף. לא קניתי בעצמי מכיוון שלעולם לא ארכוש מוצר שהשרות שלו ניתן ע"י היבואנים של מוצרי החשמל הלבנים של LG בישראל.
מה עם מכונה 6-7 ק״ג
תודה רבה על התשובות. בדקתי בזאפ את הדגמים והם נשמעים טוב.
ועדיין, כדי לחסוך כסף - האם יש מכונה 6-7 ק״ג מומלצת. אני יודע שסימנס-בוש מיוצרים בטורקיה בדגמים הקטנים ובגרמניה רק מ-8 קילו ואילך, אבל אולי יש דגם אחר מומלץ או לחילופין מחברות אחרות (ווירפול? סמסונג?).
שוב תודה,
יוני
ועדיין, כדי לחסוך כסף - האם יש מכונה 6-7 ק״ג מומלצת. אני יודע שסימנס-בוש מיוצרים בטורקיה בדגמים הקטנים ובגרמניה רק מ-8 קילו ואילך, אבל אולי יש דגם אחר מומלץ או לחילופין מחברות אחרות (ווירפול? סמסונג?).
שוב תודה,
יוני
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לך רק על בוש/סימנס.
אם אתה לא רוצה צגים וכד' לך על קונסטרוקטה 7 ק"ג לפחות.
אותה מכונה עם פחות אלקטרוניקה ומחיר מופחת.
אם אתה לא רוצה צגים וכד' לך על קונסטרוקטה 7 ק"ג לפחות.
אותה מכונה עם פחות אלקטרוניקה ומחיר מופחת.
עצה חשובה:
מכונת כביסה קונים לטווח רחוק (מעל 5 שנים) לכן הייתי ממליץ להשקיע לפחות 4K במכונת הכביסה ולקחת משהו אמין וטוב .
מבחינת מכונות כביסה - אני ממליץ בחום על LG - הנעה ישירה - היו לי 3 מכונות כביסה כאלה החל משנת 2001 .
הסיבה היחידה שהחלפתי אותם הייתה בגלל שנתתי אחת מהם מתנה ל-חמתי (התקלקלה לה המכונה ובאותה תקופה הייתה לי מכונה אחרת)
והסיבה השנייה היא כשעברתי לבית חדש והייתי צריך מכונה יותר גדולה (8-9 ק"ג) לעומת ה-7 שהיו לי) .
3 המכונות פועלות ללא דופי עד לרגע זה, המכונה מ-2001 עברה תיקון פעם אחת (משאבה נסתמה בגלל משהו ונהרסה) .
גם לסמסונג ובוש יש מכונת כביסה לא רעה (מניסיון של חברים) .
לגבי מייבש - ממליץ על קונדנסר (ככה לא צריך את הפתח הזה בקיר).
לי יש את המייבש של אלקטרולוקס - לא להיט - הוא עם חיישנים ולפעמים הוא מפסיק מוקדם מדי לייבש את הבגדים - כנראה בגלל החיישנים.
מכונת כביסה קונים לטווח רחוק (מעל 5 שנים) לכן הייתי ממליץ להשקיע לפחות 4K במכונת הכביסה ולקחת משהו אמין וטוב .
מבחינת מכונות כביסה - אני ממליץ בחום על LG - הנעה ישירה - היו לי 3 מכונות כביסה כאלה החל משנת 2001 .
הסיבה היחידה שהחלפתי אותם הייתה בגלל שנתתי אחת מהם מתנה ל-חמתי (התקלקלה לה המכונה ובאותה תקופה הייתה לי מכונה אחרת)
והסיבה השנייה היא כשעברתי לבית חדש והייתי צריך מכונה יותר גדולה (8-9 ק"ג) לעומת ה-7 שהיו לי) .
3 המכונות פועלות ללא דופי עד לרגע זה, המכונה מ-2001 עברה תיקון פעם אחת (משאבה נסתמה בגלל משהו ונהרסה) .
גם לסמסונג ובוש יש מכונת כביסה לא רעה (מניסיון של חברים) .
לגבי מייבש - ממליץ על קונדנסר (ככה לא צריך את הפתח הזה בקיר).
לי יש את המייבש של אלקטרולוקס - לא להיט - הוא עם חיישנים ולפעמים הוא מפסיק מוקדם מדי לייבש את הבגדים - כנראה בגלל החיישנים.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
דיגיטל סרוויסקרמריקה כתב:דגמים אחרים ששווה לבדוק:
מכונות כביסה של LG. ראיתי מספר פעמים בפעולה אצל חברים. עובדות טוב, תמורה גבוהה לכסף. לא קניתי בעצמי מכיוון שלעולם לא ארכוש מוצר שהשרות שלו ניתן ע"י היבואנים של מוצרי החשמל הלבנים של LG בישראל....
אוי כמה שאתה צודק.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אפשר לומר את אותו הדבר על שירות קריסטל המחפיר ביותר (מדיח חדש בלומברג אחרי חודש תקלה - מחכים 6 שבועות לתיקון).shraga007 כתב:דיגיטל סרוויס......![]()
אוי כמה שאתה צודק....
לי יש דווקא ניסיון טוב איתם (LG) ועם השירות , אבל אולי זה רק אני.
לצערינו בתחומים הללו (מוצרים לבנים) אין נותן שירות שתהיה הסכמה עליו לטובה מבחינת טיב השירות / אמינות וכו'...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אכןsam22 כתב:יש מישהו מהפורום כאן (מוטי) שמוכר בפשפשוק מייבש בוש בן שנה
ב1000 שח
נראה לי דיל טוב...
שני דברים:
1. אני מאוד ממליץ על בוש (וסימנס, זו אותה החברה, ממש כמו פולקסווגן/אודי).
יש לי מכונת כביסה ומייבש של בוש. המכונה בת יותר מ-10 שנים, עובדת כמו חדשה. המייבש צעיר יותר, פשוט נהדר. אח שלי קנה מייבש זהה, אחרי המלצה חמה מאוד ממני.
כעקרון אני קונה רק בוש הביתה. גם התנור שלי, כיריים ואפילו כל כלי העבודה - הכל של בוש.
אני לא מתעניין בפונקציות מתקדמות ולדעתי זה מיותר. בטח במכונת כביסה או מייבש. לא נראה לי חשוב שהמכונה תדע לאפות. מספיק שהיא תכבס טוב ותייבש יפה, ומעל להכל, שתהיה אמינה. המכונה הזו עברה דירה 4 פעמים והיא עדיין עובדת בדיוק כמו ביום הראשון.
2. אני באמת מוכר את המייבש, בצער רב, כי עברתי דירה ואני צריך מייבש עם קונדנסור. יתרה על כך, המייבש מיועד להכנס לארון צר ובוש לא נכנס שם
המייבש שלי עולה 2000 ש"ח חדש, אני מוכר ב-1000 והוא ממש כמו חדש.
אבל הוא לא קונדנסור, הוא עם צינור פליטה.
לפותח השרשור, אם זה מעניין אותך, אתה מוזמן. צלצל מישהו ואמור להגיע מחר, אבל המייבש עדיין אקטואלי.
ובלי קשר אלי, אם יש לך אפשרות לקנות מייבש שעובד עם צינור פליטה ולא קונדנסור, כדאי לך להעדיף צינור פליטה. איכות ומהירות היבוש גבוהות יותר, ויש הרבה פחות התעסקות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
תגובות ושאלות
תודה רבה לכל העונים, תענוג הפורום פה (דו-משמעי).
קצת תגובות ושאלות:
1. מוטי - תודה על התשובה וההצעה, אבל אין לי יכולת לשים צינור פליטה. בהצלחה עם המכירה. אגב - למה החלטת עכשיו על זנוסי? מה דעתך על קונסטרוקטה? (גם אותו מפעל, לא?).
2. LG - בחיים לא שקלתי אותם אפילו, עד שמישהו הסביר לי את נושא ההנעה הישירה. זה באמת יתרון?
3. אגב: עקב יותר מדי תקלות לאחרונה אנחנו שוקלים להרחיב את ביטוח הדירה לכלול תיקון מוצרי חשמל. רגע לפני שתתנפלו עליי על הבזבוז כסף (או שלא?) - אז בהתעלם מנושא השירות והתייחסות רק לעלות-תועלת - על איזה חברה למכונה הייתם ממליצים: בוש, סימנס, קונסטרוקטה או LG. ולמייבש: בוש, קונסטרוקטה או זנוסי?
ושוב תודה לכל העונים!!!
קצת תגובות ושאלות:
1. מוטי - תודה על התשובה וההצעה, אבל אין לי יכולת לשים צינור פליטה. בהצלחה עם המכירה. אגב - למה החלטת עכשיו על זנוסי? מה דעתך על קונסטרוקטה? (גם אותו מפעל, לא?).
2. LG - בחיים לא שקלתי אותם אפילו, עד שמישהו הסביר לי את נושא ההנעה הישירה. זה באמת יתרון?
3. אגב: עקב יותר מדי תקלות לאחרונה אנחנו שוקלים להרחיב את ביטוח הדירה לכלול תיקון מוצרי חשמל. רגע לפני שתתנפלו עליי על הבזבוז כסף (או שלא?) - אז בהתעלם מנושא השירות והתייחסות רק לעלות-תועלת - על איזה חברה למכונה הייתם ממליצים: בוש, סימנס, קונסטרוקטה או LG. ולמייבש: בוש, קונסטרוקטה או זנוסי?
ושוב תודה לכל העונים!!!
למכונת הכביסה הייתי ממליץ על LG או סמסונג ,
"ההנעה הישירה" אומרת שהמנוע אינו מחובר ברצועות אל התוף (רצועות נקרעות לאחר זמן מסויים ויש להחליפם עקב שחיקה ואף נוצר "בזבוז כח של המנוע עקב כך - ע"פ LG)
למייבש קונדנסור אני גם אמליץ LG (יש לאבא שלי כבר 5 שנים בלי תקלה אחת והוא מרוצה).
האמת שבזמנו אני המלצתי לו לחפש מייבש שלהם (LG) ולכן הוא רכש .
מכונת כביסה אני דווקא לא ממליץ לך על בוש מכמה סיבות:
1. גם לאבי וגם לאחותי היה בוש זהה (קנו בזמנו ביחד) לשניהם היו מס' תקלות מועטות אך שונות והם לא כ"כ היו מרוצים ממנה גם לאחר התיקון .
2. טכנאי שהגיע אלי לתקן לי את המדיח (בלומברג) אמר לי שכל תקלה במדיח/מכונת כביסה של בוש (ועוד חברה לא זוכר איזה) מאוד יקרים
ובכל החלפה שם הכרטיסים יקרים יותר ביחס לחברות אחרות .
ישנם אתרים שבהם ניתן לבדוק עלות תיקון של מוצרים , במידה ואתה הולך לכיוון בוש או כל מכונה אחרת - תבדוק את עלות התיקון וכך תדע למה אתה נכנס .
כמו כן ההמלצות של אנשים בזאפ - אינם מפוברקות .
וזה שבוש או כל חברה שהיא טובה בתחום מסויים - למשל כלי עבודה , זה לא הופך אותה אוטומאטית טובה למוצרים בתחום אחר לדוגמה: מכונות כביסה.
גם אני בזמנו רכשתי חצי בית תוצרת LG (משנת 2001 - TV , DVD , מקרר , מ. כביסה וכו') אבל היום ,
כשאני רוצה לרכוש TV אני לא הולך אוטומאטית ל-LG.
אני אבדוק את הפנסוניק ואת הסמסונג שנחשבות כחזקות לא פחות בתחום מבחינת חדשנות ותמונה .
"ההנעה הישירה" אומרת שהמנוע אינו מחובר ברצועות אל התוף (רצועות נקרעות לאחר זמן מסויים ויש להחליפם עקב שחיקה ואף נוצר "בזבוז כח של המנוע עקב כך - ע"פ LG)
למייבש קונדנסור אני גם אמליץ LG (יש לאבא שלי כבר 5 שנים בלי תקלה אחת והוא מרוצה).
האמת שבזמנו אני המלצתי לו לחפש מייבש שלהם (LG) ולכן הוא רכש .
מכונת כביסה אני דווקא לא ממליץ לך על בוש מכמה סיבות:
1. גם לאבי וגם לאחותי היה בוש זהה (קנו בזמנו ביחד) לשניהם היו מס' תקלות מועטות אך שונות והם לא כ"כ היו מרוצים ממנה גם לאחר התיקון .
2. טכנאי שהגיע אלי לתקן לי את המדיח (בלומברג) אמר לי שכל תקלה במדיח/מכונת כביסה של בוש (ועוד חברה לא זוכר איזה) מאוד יקרים
ובכל החלפה שם הכרטיסים יקרים יותר ביחס לחברות אחרות .
ישנם אתרים שבהם ניתן לבדוק עלות תיקון של מוצרים , במידה ואתה הולך לכיוון בוש או כל מכונה אחרת - תבדוק את עלות התיקון וכך תדע למה אתה נכנס .
כמו כן ההמלצות של אנשים בזאפ - אינם מפוברקות .
וזה שבוש או כל חברה שהיא טובה בתחום מסויים - למשל כלי עבודה , זה לא הופך אותה אוטומאטית טובה למוצרים בתחום אחר לדוגמה: מכונות כביסה.
גם אני בזמנו רכשתי חצי בית תוצרת LG (משנת 2001 - TV , DVD , מקרר , מ. כביסה וכו') אבל היום ,
כשאני רוצה לרכוש TV אני לא הולך אוטומאטית ל-LG.
אני אבדוק את הפנסוניק ואת הסמסונג שנחשבות כחזקות לא פחות בתחום מבחינת חדשנות ותמונה .
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
החברה הכי טובה זו החברה שנותני השירות שלה בארץ הכי סבירים.
תעשה חיפוש בגוגל על יבואנים מי שיש עליו הכי פחות תלונות תקנה ממנו.
וברצינות - פקטור חשוב בקניית מוצרי חשמל לבנים זה מספר שנות האחריות.
בהצלחה
נ.ב יש לי מכונת כביסה קריסטל כבר מעל 7 שנים "וכוחה עדיין במותנה"
תעשה חיפוש בגוגל על יבואנים מי שיש עליו הכי פחות תלונות תקנה ממנו.
וברצינות - פקטור חשוב בקניית מוצרי חשמל לבנים זה מספר שנות האחריות.
בהצלחה
נ.ב יש לי מכונת כביסה קריסטל כבר מעל 7 שנים "וכוחה עדיין במותנה"
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
Re: תגובות ושאלות
השיקול היחיד היה עומק המייבש.yoni_sa כתב: 1. מוטי - תודה על התשובה וההצעה, אבל אין לי יכולת לשים צינור פליטה. בהצלחה עם המכירה. אגב - למה החלטת עכשיו על זנוסי? מה דעתך על קונסטרוקטה? (גם אותו מפעל, לא?)....
הארון שלי הוא 63 ס"מ עומק כולל הדלת. בוש/סימנס/קונסטרוקטה זה אותו מייבש, ולכן כולם לא נכנסים (מדדתי עם מטר).
הזנוסי נכנס, על הקשקש. זו הסיבה היחידה, ואני כבר אומר לך מראש שאני יודע שהביצועים שלו לא יהיו ברמה של הבוש.
אצלי ההחלטות על הדברים האלו פשוטות מאוד.
מדובר במכשירים די פשוטים וטיפשים. בסה"כ מכונת כביסה, מה היא כבר צריכה לדעת לעשות?
אז אני קונה מוצר טוב מחברה אמינה (בוש) ואני רגוע לשנים.
זה הוכיח את עצמו, בינתיים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
האמת שראיתי פה שהועלה עניין האחריות
ונותני השירות של LG לטובה וגם לי יצא להיתקל בזה...
היתה לי בעיה קטנה במייבש והתברר שכל ההתנהלות שלי צריכה להיות מול ברימאג.... קיבלתי מענה אדיב ודיי עזרו לי בעניין (למזלי)...
לדעתי לא משנה מה תבחר שים דגש על האחריות זה בפועל מה שחשוב... בהצלחה....
היתה לי בעיה קטנה במייבש והתברר שכל ההתנהלות שלי צריכה להיות מול ברימאג.... קיבלתי מענה אדיב ודיי עזרו לי בעניין (למזלי)...
לדעתי לא משנה מה תבחר שים דגש על האחריות זה בפועל מה שחשוב... בהצלחה....
נצל"ש מה דעתכם על זה אם אני לא ממש צריך 7 ק"ג ומעלה?
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22975413
תודה!
שחר
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22975413
תודה!
שחר
לי יש מכונת כביסה ומייבש של אלקטרולוקס. שניהם עובדים כל יום, לפעמים פעמיים ביום, ואין שום בעיה.
בחרתי באלקטרולוקס בזמנו כי זאת חברה גדולה ואמינה והם נתנו 3 שנים אחריות מלאה. בוש\סימנס נתנו שנה פלוס הרבה שנים על המנוע, אבל מה שהולך זה גומיות ופלסטיקים, שקשה למצוא.
אני מייחס חשיבות לארץ ייצור. מניסיוני כל מוצרי החשמל המיוצרים בתורכיה הם ***, ולא משנה מה כתוב על הקופסא. המכונה שלי מיוצרת בצרפת, המייבש בפולין.
אגב זנוסי ו AEG גם הם אלקטרולוקס ומיוצרים באותם מפעלים.
בחרתי באלקטרולוקס בזמנו כי זאת חברה גדולה ואמינה והם נתנו 3 שנים אחריות מלאה. בוש\סימנס נתנו שנה פלוס הרבה שנים על המנוע, אבל מה שהולך זה גומיות ופלסטיקים, שקשה למצוא.
אני מייחס חשיבות לארץ ייצור. מניסיוני כל מוצרי החשמל המיוצרים בתורכיה הם ***, ולא משנה מה כתוב על הקופסא. המכונה שלי מיוצרת בצרפת, המייבש בפולין.
אגב זנוסי ו AEG גם הם אלקטרולוקס ומיוצרים באותם מפעלים.