יס והוט בשיתוף עם האגרה?
היי,
חשבתי לעשות את החבילת בסיס של יס או הוט ב120 ש"ח
כרגע אין לי טלווזיה בבית, ורציתי לדעת אם אני קונה ועושה בנוסף יס/הוט אני צריך לקחת בחשבון גם תשלום נוסף של כמה מאות שקלים לאגרה? יס והוט עובדים ביחד איתם מבחינת דיווחים על לקוחות חדשים?
חשבתי לעשות את החבילת בסיס של יס או הוט ב120 ש"ח
כרגע אין לי טלווזיה בבית, ורציתי לדעת אם אני קונה ועושה בנוסף יס/הוט אני צריך לקחת בחשבון גם תשלום נוסף של כמה מאות שקלים לאגרה? יס והוט עובדים ביחד איתם מבחינת דיווחים על לקוחות חדשים?
חנויות החשמל וחברות יס והוט מחויבות לדווח על קניית מכשיר טלויזיה/מנוי שהצטרף לרשות השידור.
אבל אפשר לעשות כך לקנות טלויזיה מ-יד 2, ובכך את "עוקף" את הדיווח לרשות השידור.
האם שווה להתעסק עם זה, לי לא נראה בכלל שזה שווה, זה מס לכל דבר שצריך לשלם, אתה תעלים מס הכנסה?
לא, כי יש עם זה המון קנסות ועונשים שלא שווה בכלל להתעסק.
פתח לצרות שאתה לא רוצה.
אבל אפשר לעשות כך לקנות טלויזיה מ-יד 2, ובכך את "עוקף" את הדיווח לרשות השידור.
האם שווה להתעסק עם זה, לי לא נראה בכלל שזה שווה, זה מס לכל דבר שצריך לשלם, אתה תעלים מס הכנסה?
לא, כי יש עם זה המון קנסות ועונשים שלא שווה בכלל להתעסק.
פתח לצרות שאתה לא רוצה.
כן, לא ממש שווה להתחיל להתעסק עם העלמת עקבות, זה סה"כ 547.5 שקל בשנה.
אין תמורה לאגרה אבל חייבים לשלם אותה.
מעבר למה שכתבתי אין ביכולתי להמשיך לכתוב על הנושא האפור הזה.
אין תמורה לאגרה אבל חייבים לשלם אותה.
מעבר למה שכתבתי אין ביכולתי להמשיך לכתוב על הנושא האפור הזה.
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 23/02/2014 22:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
זה 345 ש"ח ולא 500 ומשהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ניסתי לחפש אימות למספר שהבאתי אז חוץ משורה מ*וינת באתר הגבייה של רשות השידור:
http://www.iba.org.il/gvia
אני חישבתי כך:
1.5*365=547.5 שקל.
http://www.iba.org.il/gvia
אני חישבתי כך:
1.5*365=547.5 שקל.
345 שקל מעצבנים ומקוממים שאני בטוח שכל אחד ואחד מאיתנו היה עושה בהם שימוש טוב יותר אבל עד שיבוטל רוע הגזירה (אם בכלל) לא שווה להתעסק עם רשות השידור והגבייה האגרסיבית שלהם.. ואם לא יגיעו אליך בגלל שקנית TV מיד שניה אז יגיעו כשיהיה לך רכב שרשום על שמך ותקבל חידוש רישיון רכב (טסט) ויחד איתו אגרה כי הרי בכל אוטו יש רדיו (גם אם אין... ).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני פשוט ציינתי את הסכום של האגרה לשנת 2014 שקיבלתי בדואר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתם מדברים על רכישת טלוויזיה חדשה, רשות השידור מקבלת דיווח מכל מי מגיש תביעת אבטלה. עוד לפני שקיבלת את התשלום הראשון, קבל נוחתת אצלך אגרה. למממן את רשות השידור שמורידה תוכניות טובות ושמה במקומן תוכניות גרועות (רק השבוע הופסקה תוכניתו האגדית של אמנון פאר, "לילה חי מאוד").
דני בלר
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
באופן כללי עדיף לא להתעסק איתם. במקרים מסויימים (דירה או רכב על שמך) ההנחת המוצא היא שאתה צריך לשלם אגרה אלא אם אתה מוכיח אחרת.
עוד משהו מרתיח ומעצבן זה העובדה שאם לא דיווחת אז מחייבים אותך באגרה רטרואקטיבית משנת הייצור של הטלויזיה ואז נוצר מצב שאם אתה עשיר ומחליף טלויזיה כל שנתיים הסיכון שלך יהיה קטן הרבה יותר ממישהו דל אמצעים שמחזיק טלויזיה בת 20.
עוד משהו מרתיח ומעצבן זה העובדה שאם לא דיווחת אז מחייבים אותך באגרה רטרואקטיבית משנת הייצור של הטלויזיה ואז נוצר מצב שאם אתה עשיר ומחליף טלויזיה כל שנתיים הסיכון שלך יהיה קטן הרבה יותר ממישהו דל אמצעים שמחזיק טלויזיה בת 20.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

גם אני קיבלתי את הסכום הזה, ולפי מקור כל הידע בעולם (ויקיפדיה) זה אכן הסכום ל-2014.nimrodg כתב:כנראה יש בינינו יחידי סגולה שזוכים לאגרה יותר נמוכה..........
אם קיבלת דרישה ליותר תתקשר לאגף הגביה ותברר למה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אה, אז עכשיו אני פתאום מאוד רוצה לשלם את האגרה.nimrodg כתב:טוב אז טעיתי, זה לא שקל וחצי ליום אלא פחות משקל ליום....
תכלס, אני לא זוכר מתי הממיר שלי היה פתוח על ערוץ 1 למעט שניות ספורות במהלך שלטוט. כנ"ל לגבי קול ישראל.