היי,
אני רוצה לקנות טלויזיה 55" (סלון 3.7מ'), כאשר לאור התקציב (עד 6000 ועדיף גם פחות) אני מחפש למקסם על איכות צפיה, בלי smart ו3d
יש לי כרגע 2 טלויזיות שעונות לתקציב הזה:
samsung UA55EH6030 - עולה 5980 הכי זול בזאפ
hisense LTDN55K560RWAU3D - עולה 5500, ואולי אצליח להשיג אותה ב-4500 דרך "חבר"
הייסנס - בתכני HD ראיתי בחנות והיתה נראית מעולה, בתכני SD היא כבר היתה הרבה פחות טובה
סמסונג - תכני HD נראתה מעולה, אבל לא יותר מ-הייסנס, ב-SD ראו בה טוב יותר מבהייסנס.
אשמח לשמוע ביקורות וחוות דעת על השני דגמים הללו
בנוסף אם יש לכם טלויזיות LED 55" בתקציב שלי אשמח לשמוע
ירון
המלצה לטלויזיה 55" best value for money
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אין ספק שסמסונג עדיפה בדגמים הגבוהים. בדגמים הנמוכים אני שומע מכל מיני כיוונים שההבדלים פחות מורגשים. 1500 שקל זה הפרש משמעותי ביחס למחיר וזו ההחלטה שלך אם לשלם אותו. אין מקסימום איכות בלי 3d וסמארט. מרמה מסויימת עליה באיכות אוטומטית כוללת 3d וסמארט
היי,
תודה על התגובות
אני חייב לציין שמהסתכלות על שני הדגמים, הם נראו די קרובים, עם יתרון קל לסמסונג - כמובן שלסמסונג יש דגמים מדהימים שההייסנס לא מתקרב אליה, אבל אני מבין שאני לא יכול להרשות לעצמי אותם
על כן הייתי שמח לשמוע המלצות על טלויזיות בטווח מחירים הזה, או לחילופין לשמוע המלצות ספציפיות על שני הדגמים שציינתי כאן - למישהו יש אחד מהם ויכול לחוות דעה?
תודה על התגובות
אני חייב לציין שמהסתכלות על שני הדגמים, הם נראו די קרובים, עם יתרון קל לסמסונג - כמובן שלסמסונג יש דגמים מדהימים שההייסנס לא מתקרב אליה, אבל אני מבין שאני לא יכול להרשות לעצמי אותם
על כן הייתי שמח לשמוע המלצות על טלויזיות בטווח מחירים הזה, או לחילופין לשמוע המלצות ספציפיות על שני הדגמים שציינתי כאן - למישהו יש אחד מהם ויכול לחוות דעה?