מחפש פתרון לרסיבר + סאונד בר לאחר שיפוץ
שלום,
אני במהלכו של שיפוץ בבית, הוספתי חדר טלוויזיה בבית ולכן אני מעוניין להוציא מהסלון את המערכת קולנוע עם כל הרמקולים ולהשאיר משהו יותר אסטטי
אני משאיר טלוויזיה עם HTPC להשמעת מוזיקה, ובנוסף יש לי רמקולים בגינה שאני רוצה לחבר לסלון.
מבקש המלצה לפתרון בדמות סאונד-בר + רסיבר קטן (שיאפשר חיבור של הרמקולים של הגינה)
תקציב באזור 10K ומטה
תודה,
אני במהלכו של שיפוץ בבית, הוספתי חדר טלוויזיה בבית ולכן אני מעוניין להוציא מהסלון את המערכת קולנוע עם כל הרמקולים ולהשאיר משהו יותר אסטטי
אני משאיר טלוויזיה עם HTPC להשמעת מוזיקה, ובנוסף יש לי רמקולים בגינה שאני רוצה לחבר לסלון.
מבקש המלצה לפתרון בדמות סאונד-בר + רסיבר קטן (שיאפשר חיבור של הרמקולים של הגינה)
תקציב באזור 10K ומטה
תודה,
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
"רסיבר קטן" - הכוונה בגודל? אם כן אז מרנץ 1603 או 1604 זו אופציה מצויינת שתומכת ב-Zone 2 עבור הרמקולים שבגינה, וגם לפיוניר יש דגם דומה: VSX-S500.
זה משאיר לך סכום נאה של כסף לסאונדבר רציני שיוכל להתמודד בכבוד גם עם מוזיקה או אפילו למקרן קול אמיתי (לא ציינת האם אתה מעוניין בכל זאת להשאיר סאב בסלון, מה שדי מומלץ בעיקרון). אם אתה רוצה סאונדבר, לך על משהו בסגנון של Martin Logan Motion Vision (כ-6,000 ש"ח ביבוא אישי מארה"ב) או Monitor Audio ASB-2 (בקרוב יימכר בארץ ע"י היבואן הרשמי של החברה, קונקטור). כאמור, בתקציב הנתון ניתן גם ללכת על מקרן קול פרופר, כגון הימאהה YSP-2200...
זה משאיר לך סכום נאה של כסף לסאונדבר רציני שיוכל להתמודד בכבוד גם עם מוזיקה או אפילו למקרן קול אמיתי (לא ציינת האם אתה מעוניין בכל זאת להשאיר סאב בסלון, מה שדי מומלץ בעיקרון). אם אתה רוצה סאונדבר, לך על משהו בסגנון של Martin Logan Motion Vision (כ-6,000 ש"ח ביבוא אישי מארה"ב) או Monitor Audio ASB-2 (בקרוב יימכר בארץ ע"י היבואן הרשמי של החברה, קונקטור). כאמור, בתקציב הנתון ניתן גם ללכת על מקרן קול פרופר, כגון הימאהה YSP-2200...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
Epony, השאלה איך הוא יחבר את מקרן הקול? יש פה אומנם תקציב גבוה אבל דרישה מאוד לא שגרתית. הרי מקרן קול או סאונדבר הם במקום רסיבר. לא ניתן לשרשר אותו לpre (אלא אם אתה עושה downmix למונו) גם לחבר אותו לרסיבר עם זוג יציאות hdmi זה לא אופטימאלי (גם אם הhdmi המשני ידע לשדר סאונד הוא לא יעביר את הarc של הטלוויזיה. גם חלק מהדגמים לא יעבירו כניסות דיגיטליות לזון 2. אני גם לא מכיר רסיבר מתאים עם יציאת סאונד אופטית. לחבר סאונדבר ישירות למסך גם לא עונה על הצורך. בקיצור אני לא מצליח לחשוב על פתרון. אולי לחבר 3 סנטרים? 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
צודק, בעיה... פתרון אפשרי אם כך זה ה-Monitor Audio Radius ONE, שזה רמקול "סנטר" בודד שמכיל אלמנטים של כל השלישייה הקדמית, ומוגבר ע"י רסיבר כמו רמקול רגיל, רק שהוא מתחבר לכל שלושת הערוצים הקדמיים כאמור.

תודה על ההתייחסות.
מבין שמקרן קול\סאונד בר יהווה בעיה בחיבור לרסיבר, אני חושב שזוג רמקולים + סאבוופר יהיו גם פתרון טוב.
בכל מקרה אני רוצה להמשיך ללכת לכיוון של משהו אסטטי וקטן בנוסף יש הכנה בקיר לתלייה של זוג רמקולים קדמיים.
מה ההמלצות?
מבין שמקרן קול\סאונד בר יהווה בעיה בחיבור לרסיבר, אני חושב שזוג רמקולים + סאבוופר יהיו גם פתרון טוב.
בכל מקרה אני רוצה להמשיך ללכת לכיוון של משהו אסטטי וקטן בנוסף יש הכנה בקיר לתלייה של זוג רמקולים קדמיים.
מה ההמלצות?