מחפש פתרון לרסיבר + סאונד בר לאחר שיפוץ

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
assaflv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני במהלכו של שיפוץ בבית, הוספתי חדר טלוויזיה בבית ולכן אני מעוניין להוציא מהסלון את המערכת קולנוע עם כל הרמקולים ולהשאיר משהו יותר אסטטי
אני משאיר טלוויזיה עם HTPC להשמעת מוזיקה, ובנוסף יש לי רמקולים בגינה שאני רוצה לחבר לסלון.

מבקש המלצה לפתרון בדמות סאונד-בר + רסיבר קטן (שיאפשר חיבור של הרמקולים של הגינה)

תקציב באזור 10K ומטה

תודה,

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

"רסיבר קטן" - הכוונה בגודל? אם כן אז מרנץ 1603 או 1604 זו אופציה מצויינת שתומכת ב-Zone 2 עבור הרמקולים שבגינה, וגם לפיוניר יש דגם דומה: VSX-S500. (i)

זה משאיר לך סכום נאה של כסף לסאונדבר רציני שיוכל להתמודד בכבוד גם עם מוזיקה או אפילו למקרן קול אמיתי (לא ציינת האם אתה מעוניין בכל זאת להשאיר סאב בסלון, מה שדי מומלץ בעיקרון). אם אתה רוצה סאונדבר, לך על משהו בסגנון של Martin Logan Motion Vision (כ-6,000 ש"ח ביבוא אישי מארה"ב) או Monitor Audio ASB-2 (בקרוב יימכר בארץ ע"י היבואן הרשמי של החברה, קונקטור). כאמור, בתקציב הנתון ניתן גם ללכת על מקרן קול פרופר, כגון הימאהה YSP-2200...

morgan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #3 

יש להרמן קרדון רסיבר מדגם avr171 שהוא עם שני איזורים
גובה 12 עומק 30....
צריך פיס בחיים :)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

Epony, השאלה איך הוא יחבר את מקרן הקול? יש פה אומנם תקציב גבוה אבל דרישה מאוד לא שגרתית. הרי מקרן קול או סאונדבר הם במקום רסיבר. לא ניתן לשרשר אותו לpre (אלא אם אתה עושה downmix למונו) גם לחבר אותו לרסיבר עם זוג יציאות hdmi זה לא אופטימאלי (גם אם הhdmi המשני ידע לשדר סאונד הוא לא יעביר את הarc של הטלוויזיה. גם חלק מהדגמים לא יעבירו כניסות דיגיטליות לזון 2. אני גם לא מכיר רסיבר מתאים עם יציאת סאונד אופטית. לחבר סאונדבר ישירות למסך גם לא עונה על הצורך. בקיצור אני לא מצליח לחשוב על פתרון. אולי לחבר 3 סנטרים? :-)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

צודק, בעיה... פתרון אפשרי אם כך זה ה-Monitor Audio Radius ONE, שזה רמקול "סנטר" בודד שמכיל אלמנטים של כל השלישייה הקדמית, ומוגבר ע"י רסיבר כמו רמקול רגיל, רק שהוא מתחבר לכל שלושת הערוצים הקדמיים כאמור. (Y) (i)

assaflv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

תודה על ההתייחסות.

מבין שמקרן קול\סאונד בר יהווה בעיה בחיבור לרסיבר, אני חושב שזוג רמקולים + סאבוופר יהיו גם פתרון טוב.

בכל מקרה אני רוצה להמשיך ללכת לכיוון של משהו אסטטי וקטן בנוסף יש הכנה בקיר לתלייה של זוג רמקולים קדמיים.

מה ההמלצות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”