מזמן לא כתבתי בפורום, אשמח לייעוצכם כעת
יש לי בבית את רוקי וסילביה ואני מאד נהנה מהם כבר כמעט שלוש שנים. חייב לציין כי תקופה ארוכה השתמשתי באותו הקפה ולכן לא טרחתי לשחק או לשנות משהו בטחינה שהתאמתי לפני משהו כמו שנה.
לאחרונה החלפתי קפה ולאור העובדה שהיה צריך להתאים את עובי הטחינה שמתי לב שיש חוסר איזון (המיכל נוטה קצת ולא עומד ישר וה"שן" בחוץ ולא בחריצים ולכן המיכל מסתובב לו ולא ניתן להתאים עובי טחינה. העובי הקודם - בעקבות הסטייה הפלטיק קצת התעוות שם ולכן שם השן כן נאחזת - בשאר החריצים לא). כל הערב אתמול פרקתי הכל להבין מאיפה הבעיה ומצאתי שיש שבר קטן אך משמעותי של החלק האוחז בבסיס. מצרף תמונות כי אני לא בטוח שאני משתמש במונחים הנכונים. למי שמכיר את המכונה יבין ישר על מה מדבור. ולכן בגלל המשקל הרב זה נוטה למטה קצת ומעוות. הדבר לא מאפשר הכנסת "השן" לחורים במיכל לדחיסה כיוון שזה מוטה לצד השני ולכן למעשה לא ניתן לכוון את הטחינה.
בקיצור - נראה לי שמה שצריך לעשות זה להחליף את החלק הקדמי של המטחנה (החלק השחור) בחלק חדש ואז זה יסתדר.
כמה שאלות:
1. למה שדבר כזה ייקרה בכלל? מוכר לכם? (אני רופא במקצועי - שברים שלא אמורים לקרות גורמים לי לחשוד שיש בעיה נוספת)... כשקניתי את המכונה קראתי הרבה ושמעתי הרבה על המכונה והיא לא סתם זוכה לכינוי "טנק"... אגב אני לא משתמש כבד בכלל - מכין כוס קפה אחת בבוקר - משתמש באותו קפה וזהו...אני לא זוכר אירוע חריג שקרה לאחרונה. היא לא נפלה או משהו (גם לא מתאם לסיפור של נפילה)... ממש ממש מוזר.
2. איפה הייתם ממליצים לטפל בזה? אני גר במרכז. דרך היבואן? חנות \ מעבדה אחרת מומלצת? לא נראה לי שזה סיפור רק צריך מישהו שיודע לפתוח ולפרק הכל ולשים חדש.. אבל מעדיף כמובן להוציא כמה שפחות ולא בטוח שהיבואן יירחם עלי בעניין הזה
טוב בקיצור אשמח לשמוע מחשבות, עצות וכדומה
בתקווה שאחזור לשתות קפה טעים בבוקר במהרה