בעיה לאחר החלפת ראוטר
יש לי בעיה מוזרה עם הפלייסטיישן , כרגע משתמש בה בתור סטרימר כשהיא מחוברת בכבל רשת למחשב הנייד .
עשיתי גשר בין החיבורים (וויי פיי + כבל רשת ) והכל עבד יופי עד שהחלפתי לראוטר החדש של בזק ה NETGEAR VEGN2610 הוא משדר בשני ערוצים 2.4 ו 5 מגהרץ . לא יודע אם יש לזה קשר אבל בכל מקרה , פתאום הפלייסטיישן
כותבת הודעת שגיאה אחרי כל איזה 15-20 דק של הזרמה שהפלייסטישן התנתקה מהשרת.
ואז היא מפסיקה את ההזרמה ואחרי חמש שניות פתאום הוא מתחברת מחדש . ושוב צריך להכנס לסרט מחדש ולהגיע לנקודה שההזרמה הופסקה .
זו לא בעיה במחשב או בתוכנת PS3 MEDIA SERVER כי בהם לא שיניתי כלום .
לא מצליח להבין מאיפה הבעיה מגיעה. כרגע בראוטר הוא מחלק כתובות באופן דינמי
האם להעביר אותו לחלק כתובות באופן סטטי יעזור ? אני לא זוכר מה היתה ההגדרה בראוטר הקודם .
אשמח אם מישהו יאיר את עיניי
תודה
עשיתי גשר בין החיבורים (וויי פיי + כבל רשת ) והכל עבד יופי עד שהחלפתי לראוטר החדש של בזק ה NETGEAR VEGN2610 הוא משדר בשני ערוצים 2.4 ו 5 מגהרץ . לא יודע אם יש לזה קשר אבל בכל מקרה , פתאום הפלייסטיישן
כותבת הודעת שגיאה אחרי כל איזה 15-20 דק של הזרמה שהפלייסטישן התנתקה מהשרת.
ואז היא מפסיקה את ההזרמה ואחרי חמש שניות פתאום הוא מתחברת מחדש . ושוב צריך להכנס לסרט מחדש ולהגיע לנקודה שההזרמה הופסקה .
זו לא בעיה במחשב או בתוכנת PS3 MEDIA SERVER כי בהם לא שיניתי כלום .
לא מצליח להבין מאיפה הבעיה מגיעה. כרגע בראוטר הוא מחלק כתובות באופן דינמי
האם להעביר אותו לחלק כתובות באופן סטטי יעזור ? אני לא זוכר מה היתה ההגדרה בראוטר הקודם .
אשמח אם מישהו יאיר את עיניי
תודה
במידה וחיברת את הקונסולה ל5GHZ אז כמובן שזה עדיף כי זה חיבור יותר מהיר ועם פחות הפרעות.
הבעיה שהוא גם מוגבל בטווח לעומת תדר 2.4. נסה לחבר לתדר 2.4 ולראות אם עדיין אתה חווה ניתוקים.
לחלק כתובות אייפי באופן ידני לא חושב שיעזור פה כי אם היו התנגשויות אייפי אז לא הייתה יכול להזרים בכלל ולא היו ניתוקים.
בכל מקרה כדאי לנסות להגדיר את הסטרימר על כתובת קבועה ולראות אם עוזר.
הבעיה שהוא גם מוגבל בטווח לעומת תדר 2.4. נסה לחבר לתדר 2.4 ולראות אם עדיין אתה חווה ניתוקים.
לחלק כתובות אייפי באופן ידני לא חושב שיעזור פה כי אם היו התנגשויות אייפי אז לא הייתה יכול להזרים בכלל ולא היו ניתוקים.
בכל מקרה כדאי לנסות להגדיר את הסטרימר על כתובת קבועה ולראות אם עוזר.