איך מבטלים את הפיירוול ב DLINK DSL 6850U
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה לא Firewall אלא NAT ואתה לא יכול לבטל אותו אלא אם יש לך רק מחשב אחד בבית שאתה רוצה לחבר לאינטרנט.
בכל מקרה אחר מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את הפורט הרלוונטי בראוטר, אפשר לעשות את זה בכל ראוטר דרך ממשק הניהול שלו.
אגב, mp3lll - גם לי עדיין מותקן אימיול על המחשב, אני פותח אותו פעם בכמה חודשים אבל הוא עדיין נמצא. הוא פחות שימושי מבעבר אבל כשאתה מחפש דברים נדירים / ישנים הוא עדיין יותר טוב מביטורנט.
בכל מקרה אחר מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את הפורט הרלוונטי בראוטר, אפשר לעשות את זה בכל ראוטר דרך ממשק הניהול שלו.
אגב, mp3lll - גם לי עדיין מותקן אימיול על המחשב, אני פותח אותו פעם בכמה חודשים אבל הוא עדיין נמצא. הוא פחות שימושי מבעבר אבל כשאתה מחפש דברים נדירים / ישנים הוא עדיין יותר טוב מביטורנט.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

תראה צילום מסך של עמוד ההגדרות.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

א. האם ה-IP הפנימי של המחשב שלך הוא אכן 10.0.0.1? אם לא אז זאת הבעיה.
ב. אם זה לא א' אז יכול להיות שהבעיה היא בהגדרת ה-WAN Interface. אם אתה מחובר ב-20 מגה ומעלה זה בטוח לא atm1. מה שאר האפשרויות שיש לך שם?
ב. אם זה לא א' אז יכול להיות שהבעיה היא בהגדרת ה-WAN Interface. אם אתה מחובר ב-20 מגה ומעלה זה בטוח לא atm1. מה שאר האפשרויות שיש לך שם?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגדיר למחשב שלך IP קבוע (כלומר בראוטר ע"פ הMAC שלך). ואת זה תגדיר בPORT FORWARDING. אחרת, מעת לעת תקבל IP אחר ויהיו לך בעיות.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

שוב, תבדוק איזה אפשרויות יש לך בהגדרות ה-Port Forwarding תחת Wan Interface.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שהבעיה היא דווקא במחשב. תוודא שה-Firewall של Windows (או כל תוכנת Firewall אחרת שאולי יש לך) כבוי או שיש בו חוק שמאפשר את הפורט הרלוונטי.