אשמח לחוות דעת על השלמת 5.1 לmission m35i
אז אני מחפש לקנות סאב , סראונד אחוריים וסנטר.
שימוש לקולנוע ביתי וגם לשמוע ב 5 ערוצים
ראיתי היום את הקומבינציה הזו - אשמח לחוות דעת לפני קנייה.....
סנטר mxc2b של mission כאן נראה מתאים לקדמיים ואני סגור
אחוריים sp2 או sp1 של מורל -שניהם מתאימים מבחינת גודל וגם לתליה ולא רואים אותם- נראה לי ש sp1 קצת ריק ולא מתאים לקדמיים שלי במצב של שמיעה ב 5 ערוצים בו״ז הוא נשמע הרבה פחות טוב ולא מלא מספיק. רמקולי הסראונד mxs של mission גדולים מידי ולא מתאימים לי...
לגבי סאב - 10" encore svb נשמע מצוין אבל לא שמעתי על המותג הזה ולא מצאתי באינטרנט...מישהו מכיר?
אשמח לתגובות
רסיבר Yamaha 665
שימוש לקולנוע ביתי וגם לשמוע ב 5 ערוצים
ראיתי היום את הקומבינציה הזו - אשמח לחוות דעת לפני קנייה.....
סנטר mxc2b של mission כאן נראה מתאים לקדמיים ואני סגור
אחוריים sp2 או sp1 של מורל -שניהם מתאימים מבחינת גודל וגם לתליה ולא רואים אותם- נראה לי ש sp1 קצת ריק ולא מתאים לקדמיים שלי במצב של שמיעה ב 5 ערוצים בו״ז הוא נשמע הרבה פחות טוב ולא מלא מספיק. רמקולי הסראונד mxs של mission גדולים מידי ולא מתאימים לי...
לגבי סאב - 10" encore svb נשמע מצוין אבל לא שמעתי על המותג הזה ולא מצאתי באינטרנט...מישהו מכיר?
אשמח לתגובות
רסיבר Yamaha 665
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מישן אלו רמקולים נהדרים אבל כבר לא כל כך נדחפים בישראל ע״י היבואן והמפיץ ולכן, זו הסיבה שכנראה אין מספיק אנשים שמנוסים עימם.
סנטר, כמו שאתה בעצמך כבר אמרת, חשוב שיתאים לקידמיים. זו גם דעתי, אולם לאחוריים יש פחות משקל בק״ב אבל כן אם אתה מתכנן לשמוע מוסיקה רב ערוצית תוך ישיבה ב-sweet spot.
הכל כמובן עיניין של פשרה. המורלים לא רעים בכלל ונותנים אחלה תמורה אבל שוב, כמה האסטטיקה אל מול הסאונד זו פשרה (אם בכלל....), רק אתה תוכל להגיד.
את הסאב אני לא מכיר.
סנטר, כמו שאתה בעצמך כבר אמרת, חשוב שיתאים לקידמיים. זו גם דעתי, אולם לאחוריים יש פחות משקל בק״ב אבל כן אם אתה מתכנן לשמוע מוסיקה רב ערוצית תוך ישיבה ב-sweet spot.
הכל כמובן עיניין של פשרה. המורלים לא רעים בכלל ונותנים אחלה תמורה אבל שוב, כמה האסטטיקה אל מול הסאונד זו פשרה (אם בכלל....), רק אתה תוכל להגיד.
את הסאב אני לא מכיר.
תודה רבה על התשובה!
אני מסכים עם מה שאמרת.
הסאב שהציעו לי לפי הבנתי זה של omega audio - חברה ישראלית
http://www.omega-audio.co.il/product/66 ... 25188.aspx
למישהו יש ניסיון איתו? האם מומלץ?
אני מסכים עם מה שאמרת.
הסאב שהציעו לי לפי הבנתי זה של omega audio - חברה ישראלית
http://www.omega-audio.co.il/product/66 ... 25188.aspx
למישהו יש ניסיון איתו? האם מומלץ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כל מילה!MartinHSabag כתב:מישן אלו רמקולים נהדרים אבל כבר לא כל כך נדחפים בישראל ע״י היבואן והמפיץ ולכן, זו הסיבה שכנראה אין מספיק אנשים שמנוסים עימם.
את הסאב אני לא מכיר....
למישן יש שתי סדרות עם רמקולים שיתאימו לאחוריים שאתה מחפש: E8 ו-MHT. כדאי לבדוק עם היבואן או חנות מתמחה אם יש אפשרות להביא דגמים מהסדרות האלה.
חוץ מאלה, הייתי בוחן זוג סאטליטים של מוניטור אודיו מסדרות ה-MASS או ה-RADIUS (קיימים גם בלבן פיאנו...)