Sony kdl-46w905

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
mony פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

הי
חיפשתי בפורם אזכור לגבי המסך של סוני kdl-46w905 ולא מצאתי (בכלל יש מיעוט שאלות לגבי המסכים של סוני) .
האם איכות התמונה מעולה ב 3D ו HD ?
מה לגבי ה SMART TV ?
אשמח אם למי מכם יש מיידע לגביי מסך זה ומעוניין לשתף אותו בפורם זה.
תודה מוני

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

הסמארט לא משהו.
איכות התמונה מעולה מהטובות שניתן למצוא בשוק המסכים.
3d אקטיבי.

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

היום הזמנתי את הw905 55 אוכל לעדכן בעוד שבוע שנראה איך הכול עובד בבית ולא בחנות.

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

Yuval3200 כתב:היום הזמנתי את הw905 55 אוכל לעדכן בעוד שבוע שנראה איך הכול עובד בבית ולא בחנות.
...
מה היו השיקולים שלך לגבי רכישת המסך הזה אני בדיוק מתחיל מחדש את החיפושים שלי ושמתי עליו העין.

mony פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

שאלת הדיוט מה האפשרויות שחסרות במסך ה לגבי SMART TV או במלים אחרות במה היא נחותה לעומת SAMSUNG ואחרות ? תודה לעונים

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

mony כתב:שאלת הדיוט מה האפשרויות שחסרות במסך ה לגבי SMART TV או במלים אחרות במה היא נחותה לעומת SAMSUNG ואחרות ? תודה לעונים
...
נראה שכל החברות כבר זו השנה השנייה הכניסו תפריטים בעברית ותמיכה טובה יותר לסמארט. לסוני יש סמארט בעברית אם אני לא טועהכמו סמסונג אבל בתכלס רוב האנשים משתמשים בפיצר של youtube וקצת גלישה אם בכלל באתרים כמו וואלה אולי קצת vod בתכלס אם חשוב לך לגלוש דרך הטלוויזיה תקנה chromecst מבוסס אנדרואיד ותסגור את הפינה.

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לי הה אכפת נטו איכות תמונה, הסמארט לא מעניין אותי בכלל כי יש לי הHTPC מחובר, אתמול במזל היא עמדה ליד F8000 של סמסונג ו7008 זה מאוד עזר להגיע להחלטה סופית, אני כבר חודשיים מנסה להבין איזה לקחת בהתחלה בכלל אמרתי שאלך על הw805, הם גם נתנו לי לשחק עם הtv עם איזה סרט שהבאתי, בקיצור העין רצתה מאוד את הסוני :)

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Yuval3200 כתב:לי הה אכפת נטו איכות תמונה, הסמארט לא מעניין אותי בכלל כי יש לי הHTPC מחובר, אתמול במזל היא עמדה ליד F8000 של סמסונג ו7008 זה מאוד עזר להגיע להחלטה סופית, אני כבר חודשיים מנסה להבין איזה לקחת בהתחלה בכלל אמרתי שאלך על הw805, הם גם נתנו לי לשחק עם הtv עם איזה סרט שהבאתי, בקיצור העין רצתה מאוד את הסוני :)
...
מה היה השיקול להשוואת בין סדרה 7 של פיליפס ל 8 של סמסונג?

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ה7008 פשוט הייתה שם, במחשבה אני חושב שהוצאתי את פיליפס מאוד מהר בגלל בעיות השירות שקראתי פה יכול להיות שאני טועה אבל בכול מקרה התמונה ב905 גרמה לי לבחור בה, היה מאוד קשה להחליט בינה לבין הF8000

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Yuval3200 כתב:ה7008 פשוט הייתה שם, במחשבה אני חושב שהוצאתי את פיליפס מאוד מהר בגלל בעיות השירות שקראתי פה יכול להיות שאני טועה אבל בכול מקרה התמונה ב905 גרמה לי לבחור בה, היה מאוד קשה
להחליט בינה לבין הF8000
...
תראה מי שאוהב את פיליפס ימשך לסוני הצבעים מאוד חמים ונעימים מי שירצה שחורים עמוקים ילך לסמסונג הצבע שם מדויק ונכון אומנם אך מאוד סינטטי ולא קופץ החוצה, מה שכן תופעת העננות בסמסונג טופלה באופן מעורר כבוד.

סיכום: סדרה 9 של סוני בהחלט מספקת שחורים ברמה מאוד גבוהה! כך שאת נהנה מצבע ושחורים מהטובים שיש כיום!

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

נקווה שאכן יהיה כך, היא תגיע השבוע ואז אוכל ממש לשבת ולבדוק את כול מהכול, ושוב אני אומר המסמסונג F8000 לא פחות מדהימה והחזיקה אותי בחנות חצי שעה נוספת עד להחלטה הסופית.

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Yuval3200 כתב:נקווה שאכן יהיה כך, היא תגיע השבוע ואז אוכל ממש לשבת ולבדוק את כול מהכול, ושוב אני אומר המסמסונג F8000 לא פחות מדהימה והחזיקה אותי בחנות חצי שעה נוספת עד להחלטה הסופית.
...
אם אקנה את ה f8000 זה רק בגלל הטראומה שלי מהעננות.
אגב למה לא בחרת לבסוף את ה f?

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

משהו בתמונה של הסוני אחרי הכיוונים הבסיסים היה מאוד נעים לעין גם בsd וגם בסרט HD שהבאתי, לגבי עניין העננות עושה רושם שהיום זה עניין נטו של מזל לא משנה באיזה חברה ולכן אמרתי שבמידה ויהיה לי עננות יתר אני פשוט יבקש החלפה ( נשמע מאוד קל כשכותבים את זה)

גם אם תלך על המסמסונג אני בטוח שלא תתאכזב טלוויזיה מדהימה עם סמארט מרשים מאוד למרות שלי הוא לא רלוונטי.

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

גם לי הסמארט לא רלוונטי חוצמזה ב f8000 השחורים מעולים הצבעים שלו מאוד מדוייקים אבל מי אמר שדיוק זה טוב?! יש בהם משהו לא חיי בשונה מהסוני והפיליפס אבל סה"כ המכלול שלה טוב ומרגיש יציב.

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

MovieO"]גם לי הסמארט לא רלוונטי חוצמזה ב f8000 השחורים מעולים הצבעים שלו מאוד מדוייקים אבל מי אמר שדיוק זה טוב?! יש בהם משהו לא חיי בשונה מהסוני והפיליפס אבל סה"כ המכלול שלה טוב ומרגיש יציב.[/quote]

כתבת בדיוק את מה שראיתי בעין, הצבעים של סמסונג תמיד היו נראים לי מלאכותיים ביחס למסכים אחרים, לא ברמה קיצונית אבל עדיין, כשהתחלתי לחפש מאוד קרצה לי הפיליפס אבל אחרי קריאה פה באתר זה מאוד הרתיע אותי.

moshed
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 46

שליחה

הערה קטנה, נושא ה - SMART בטלוויזיות סוני בכלל ובסדרה W9 בפרט,פרקטי ואיכותי ללא גימיקים.
למסך מעבד ארבע ליבות חזק שיודע לנגן וידאו באיכות גבוהה מהאינטרנט ברצף וכמובן מכל התקן USB
באיכות שלא נופלת מאף מזרים וידאו איכותי. תוסיפו לזה תמיכה מושלמת בעברית, שיקוף טלפון חכם בצורה אלחוטית
תקבלו מסך שעונה על ההגדרה SMART TV
משה דלגו
מנהל מוצר סוני ישראל
Trek Remedy 8.0

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Yuval3200 כתב:MovieO"]גם לי הסמארט לא רלוונטי חוצמזה ב f8000 השחורים מעולים הצבעים שלו מאוד מדוייקים אבל מי אמר שדיוק זה טוב?! יש בהם משהו לא חיי בשונה מהסוני והפיליפס אבל סה"כ המכלול שלה טוב ומרגיש יציב.
...

כתבת בדיוק את מה שראיתי בעין, הצבעים של סמסונג תמיד היו נראים לי מלאכותיים ביחס למסכים אחרים, לא ברמה קיצונית אבל עדיין, כשהתחלתי לחפש מאוד קרצה לי הפיליפס אבל אחרי קריאה פה באתר זה מאוד הרתיע אותי.[/quote]
מסכים איתך

Yuval3200
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

משה האם יש למסך אפליקציה יעודית לשליטה עליו?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”