המלצה לגבי רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום וערב טוב.

אני בקרוב משפץ את החדר ורציתי לקנות מערכת אודוי 5.1 ורסיבר . המטרה העיקרית שלי היא צפייה בסרטים. אך המערכת נעודה גם לגיימנג בקטנה ומוסיקה.

נכון לעכשיו התקציב שיש לי לרמקולים + רסיבר הוא 3000 ש"ח.

אני הייתי די סגור על רמקולים + על רסיבר.
הרמקולים הם PURE ACOUSTICS SPARK
סאבוואפר PURE ACOUSTICS SUB200
ורסיבר SONY STR-DH520

מצאתי את כל אלה בעסקה של 3000 ש"ח.

לאחרונה חבר בירר לי עם אנשים שמבינים בתחום והוא אמר לי שהם אמרו על PURE ACOUSRICS רק דברים רעים. שזו חברת מדבקה. חברה סינית זולה. שהרמקולים לא איכותים. בקיצור דברים רעים.

אשמח לדעת אם הדברים שהם אמרו נכונים ואם הסט שהצגת איכותי ויתאים לדרישות שלי.

תודה ושבת שלום.
אביב.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

החברה(פיור אקוסטיק) לא חביבת הפורום הייתי ממליץ לך לנסות להשיג את הרסיבר בדיוטי פרי ב 200$ וככה יתפנה לך עוד תקציב לרמקולים
פה יש לך 2 אופציות-
1.לקנות 2 רמקולים קידמיים מדפיים ברמת כניסה או יד 2 ברמה קצת יותר מכניסה ובעתיד להוסיף אחוריים
2. לקנות סט מחברה יותר מומלצת KEF\MOREL ....

והכי חשוב אל תקנה שום דבר לפני שהאזנת
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש לי אפשרות להשיג רמקולים שחבר המליץ במחיר טוב. יד ראשונה לא משומש.
הרמקולים הם
wharfedale moviestar 65

אני אישית ממש לא התלהבתי המפרט שלהם ניראה חלש אומנם אני לא רוצה ולא צריך לפוצץ את החדר והלגביר עד הסוף אבל אני לא רוצה לקנות רמקולים שיגבלו אותי בכמה להגביר אותם בחשש שאני ישרוף אותם.

ועוד שאלה אני יכול להשיג רסיבר yamaha דגם RX V350 ב-1200 שקל מחבר. השאלה אם הוא יותר טוב מהסוני.

ולגבי הסט הראשון הייתי שמח אם יש אפשרות לדעת חוות דעת יותר מקצועית ולפרט מה החסרנות והפגמים בחברה ובסט בכללי.

תודה!

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

RXV 350 רסיבר מלפני 6 שנים וזה קצת בדיחה לבקש עליו 1200 שקל
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

נכנסת לקן של צרעות

שליחה #5 

aviv123 כתב:שלום וערב טוב.

אני בקרוב משפץ את החדר ורציתי לקנות מערכת אודוי 5.1 ורסיבר . המטרה העיקרית שלי היא צפייה בסרטים. אך המערכת נעודה גם לגיימנג בקטנה ומוסיקה.

נכון לעכשיו התקציב שיש לי לרמקולים + רסיבר הוא 3000 ש"ח.

אני הייתי די סגור על רמקולים + על רסיבר.
הרמקולים הם PURE ACOUSTICS SPARK
סאבוואפר PURE ACOUSTICS SUB200
ורסיבר SONY STR-DH520

מצאתי את כל אלה בעסקה של 3000 ש"ח.

לאחרונה חבר בירר לי עם אנשים שמבינים בתחום והוא אמר לי שהם אמרו על PURE ACOUSRICS רק דברים רעים. שזו חברת מדבקה. חברה סינית זולה. שהרמקולים לא איכותים. בקיצור דברים רעים.

אשמח לדעת אם הדברים שהם אמרו נכונים ואם הסט שהצגת איכותי ויתאים לדרישות שלי.

תודה ושבת שלום.
אביב.
...
כי מצד אחד, מה שנאמר לך די נכון, ומצד שני זו לא כל האמת.
החברה הנ"ל היא אולי הטובה בין הסיניות הזולות, ולא תמצא ככל הנראה מערכת חדשה טובה יותר עם רמקולים גדולים ומרשימים בתקציב שהצגת.
למה היית סגור על המערכת? בגלל המחיר?

לרוב האנשים כאן תקציב כזה טוב לרבע רמקול חדש. רובנו לא שמענו כבר שנים מערכת אודיו 5.1 בתקציב 3000 שקל, אפילו לא ביד שניה. יש כאן כמה אנשים שתג המחיר של המערכות שלהם בן 6 ספרות.
לכן גם האיכות של מה שהוצע לך זה מאוד יחסי, ורובנו לא שמענו אתה זה למעט אולי בהאזנה מקרית בהדגמה באיזה סופר, לכן לדעתי לא תצא מכאן עם תשובה של כן/לא כי היא לא תהיה אמינה.

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך לשמוע מערכת כזו (אצל מציע העסקה) לעומת מערכת הרבה יותר יקרה אצל חבר או אחד מחברי הפורום שיתנדב לארח אותך בכדי שיהיה לך רפרנס.

ואז עליך יהיה להחליט, אם הדרישות שלך צנועות וזה מספיק לך יופי.

אם יש לך חיידק של דרישות יותר גבוהות:
ניגשים לנושא על ידי חלוקת המאמץ לרכישות חלקיות, להמתנה לצבירת חיסכון או למצב כלכלי עתידי משופר וכו' ולא פתרון כולל מידי במחיר זעום של מערכת צנועה (או בלשון אחרת עדיין נקיה עלובה ומדכאת)

בכל מקרה על תקנה מערכת לפי נייר או דפי אינטרנט בלבד.

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני חייל.
אני ממש לא פריק של מערכות ואין לי תחיידק המדובר. אני רוצה לקנות רמקול שיעשה את העבודה. יתן לי איכות וכוח. שאני ישמע 5.1 וירגיש בתוך הסרט. לא רוצה להתרגש מהסאונד. נכון מדובר על סך "זעום" אבל בשביל הדרישות שלי זה מספיק בהחלט. כמובן שאני ישמע את הרמקולים לפני. פשוט הפחידו אותי נורא לגבי כמה החברה הזאת זולה ורעה.

נכון לעכשיו אני יכול להביא במחיר דומה גם את ה-wharfedale moviestar 65 ואולי גם PURE ACOUSTICS SUPR NOVE 5 או EX650

אף אחד לא התייחס אליהם. אשמח לקבל תשובה קצרה גם בנוגע לרמקולים האלה.

לגבי הריסבר שאפשר להביא מהדיטיפרי ב-200 דולר. אם ניתנת אחריות מלאה בדיוטי פריי?

morgan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #7 

דיוטי פרי נותנת אחריות שנה בלבד
צריך פיס בחיים :)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #8 

אני חושב הפוך מיוסי. אל תלך לשמוע מערכת טובה שיהיה לך רפרנס. כל עוד המערכת הזאת ב-3,000 תהיה הדבר הטוב ביותר ששמעת - כך תרגיש. מה שאני מנסה לאמר זה כשאתה טירון בתחום (למשל כאשר וואטים ועוצמת הרעש הם המדד לאיכות) כל דבר נשמע טוב.
פעם היו לי רמקולים לא מוגברים למחשב (התחברו בלי חשמל כמו אוזניות). כששדרגתי לזוג מוגברים זה היה WOW. כששדרגתי לסט של ימאהה עם סאב חשבתי שזו פסגת הסאונד. כששכרתי לראשונה דירה קניתי ב-YAD2 מערכת קומפלט ב900 שקל (5 רמקולים גדולים ללא סאב, DVD, רסיבר, כל הכבלים) והייתי מרוצה שנים עד הגג. עד היום אני משתמש ברמקולים האלו בחדר השינה ונהנה. כמובן שלפני שנפרדתי לשלום מ900 שקל שמעתי אותם ואהבתי.

לסיכום:
1. ביד 2 יש מציאות בשליש מהתקציב שלך.
2. אם אתה אוהב את מה שאתה שומע - לך על זה. לחפש יותר טוב זה אינסופי. ברגע שמשהו טוב מספיק - קנה ותהנה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #9 

מכיון שאתה חייל אז אני לא יודע אם יש לך זמן לחפש דברים ביד שניה, אבל זו האופציה המומלצת.

אם יד שניה לא בא בחשבון, אז לדעתי עדיף ללכת על רמקולים רצפתיים גם ממותג סיני כמו Pure acoustics + סאב מאשר רמקולים סאטאליטים (חבילה של חמישה רמקולים קטנים + סאב).

ועוד משהו, תקפוץ לאולם תצוגה ותאזין לאופציות בתקציב שלך :!:

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אני לא מסתכל רק על הואטטים.
אני לא מבין הרבה אבל אני טיפה מבין בתחום תדרים. db. ואני מבין שזה הדברים שמשקפים את האיכות. לפחות בחלקם.

אני כרגע משתמש ב-2.1 ממש פשוט. ובאמת שהתחלתי ממחיר של 1000 שקל השקעה למערכת והגעתי ל-3 כי הבנתי שזו השקעה שכדי לקחת. אין לי יותר להשקיע. כמו שציינתי אני חייל ככה שבאמת 3000 לרסיבר סאב ורמקולים זה השיא שלי. וכמו שאמרת כל פעם משדרגים ונהנים מחדש. וזה המטרה שלי פחות או יותר. לא באתי לפה כדי לקבל הצעות לקנות מערכות טובות יותר. ברור לי שזה מערכת חובבנית וחביבה. ולא מעבר. וברור לי שיש מערכות ששוות כמו רכב חדש. זה לא מה שאני מחפש. אני מסתכל לטווח הארוך של עד ה-5 שנים ואני רוצה רמקולים נחמדים לתקופה הזאת. וה-SPARK שראיתי באמת חמודות ומתאימות לי. הבעיה היא שמאוד הלחיצו אותי בנוגע לפיור אקוסטיק שהיא חברה ***. ונכנסתי לכאן כדי לברר ולגלות מה פשר השמועות שזה *** חברה ואם בכלל שווה להתקרב ולקנות.

אשמח שבמקום שחצי מאנשים פה ינסו לגרום לי לקנות מערכת יקרה יותר שפשוט ינסה להתייחס למפרט של הרסיבר, הרמקול והסאב. ולהבין שלא מדובר פה בצרכים גבוהים אלה צרכים חובבנים ונחמדים ולא מעבר.

אשמח גם שתתיחסו לwharfedale moviestar 65 ואם אפשר לקבל המלצה לסטים אחרים בסביבות ה-3000 עד 3200

אליאל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #11 

הסט של ארמן קראדון Harman Kardon HKTS16 יספיק לך ויספק אותך פלוס מגבר מהדיוטי בהצלחה ואני בטוח שהמערכת תמתיק לך כל חזרה לבית:]

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

הארמן קרדון ניראים מעולות תודה.

יש לי אפשרות להשיג תרמקולים הבאים במחיר טוב מאוד! הם טובים? החברה טובה? יספיקו לי ויתנו לי חווית 5.1 מספקת לסרטים וכדומה?

הסט הוא.
Wharfedale DX-1 HCP

תודה!

נמלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

1. מה גודל החדר שאליו תיכנס המערכת? מתחת ל - 15 מ"ר אני בכלל לא בטוח שרמקולים רצפתיים הם הדבר הנכון.

2. PURE ACOUSTIC הם רמקולים כלל לא רעים ברמת הכניסה, ויתנו לך שדרוג משמעותי לעומת מה שיש לך, אבל ראה ס' 1 לגבי הסט הספציפי.

3. הרסיבר של סוני STR-DH520 הוא מצויין לרמתו. ראה ביקורת

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4148828,00.html

4. הסט Wharfedale DX-1 HCP כנראה גם טוב מאד. ראה ביקורות:

http://www.whathifi.com/review/wharfedale-dx-1hcp

http://www.trustedreviews.com/wharfedal ... tem_review

5. העצה של להאזין לפני הקנייה תמיד נכונה, אבל אם אין לך אפשרות/זמן, נראה לי שהסט של סוני + וורפדייל ייתן לך את מה שאתה מחפש.

בהצלחה (Y)

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

תודה רבה על העזרה.

נכון לעכשיו ה-Wharfedale DX-1HCP הוא רק במידה ואני יצליח להנחה מספקת. אם לא אני כניראה יביא את ה-PURE ACOUSITICS

החדר שלי הוא בערך 12 מ"ר והרצפתיים באמת ירדו מהשיקול בגלל הנושא אך אם לא תיהיה בררה כניראה שכן הביא רצפתיים.

הרסיבר אני נעול אליו וכניראה הביא אותו מהדיוטי פריי ב-200 דולר ככה שמתפנה לי 2300 שקל רק למערכת.
המלצות יתקבלו בברכה!
נערך לאחרונה על ידי aviv123 ב 22/02/2014 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #15 

מה אתה הולך לחבר למערכת?
א. אתה בגבול של לקנות מערכת חדשה מחנות מתמחה
ב. אם אתה מתכנן לחבר מכשיר אחד מרכזי (נניח מחשב), אז אפשר לשקול מערכת ALL IN ONE איכותית.

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אני לא ממש מבין בזה וסליחה על הבורות.
אבל אני יודע שאני מחבר את הרמקולים לרסיבר ואת המחשב והטלווזיה גם לרסיבר.

ומחשב ALL IN ONE לא מעניין אותי.

וכן אני קונה מערכת חדשה.

נמלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #17 

"החדר שלי הוא בערך 12 מ"ר והרצפתיים באמת ירדו מהשיקול בגלל הנושא אך אם לא תיהיה בררה כניראה שכן הביא רצפתיים."

תשתדל מאד להימנע מרצפתיים בחדר כזה. יותר נכון מדפיים או סאטלייטים יחד עם סאב.

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

מישהו פה המליץ על
harman kardon hkts 16 qw

הוא נהיה המעומד המוביל. אשמח לקצת פרטים אליו ועל החברה. ואם הוא מומלץ.

בנוגע לרסיבר בדיוטי פרי. מישהו יודע באיזה חנות בדיוטי פרי הם מוכרים את הרסיבר SONY STR-DH520

תודה ושבוע טוב

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #19 

האם אתה שולל לגמרי יד 2 ? (אפשר למצוא מציאות לא רעות).
האם 3000 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב או שאפשר לחרוג ממנו ?

aviv123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

שולל יד 2. לא מועניין.

3000 זה הגבול שלי. אבל אם יהיה משהו ממש משתלם גם לטווח הרחוק ומשמעותית מרמקול אחר. שאני יצטרך להוסיף עוד 200 שקל אז סבבה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”