האם זה זיוף?
שלום,
האם לדעתכם המוצר הזה מזוייף? צורת הכפתור קצת שונה ממה שרואים בתמונות בגוגל, וגם המחיר לא סביר, אם אני מבין נכון.
http://www.aliexpress.com/item/Fiio-x5- ... 18772.html
אם אני מבין נכון, זה מוצר ישן? באמזון לא ראיתי אותו...
האם לדעתכם המוצר הזה מזוייף? צורת הכפתור קצת שונה ממה שרואים בתמונות בגוגל, וגם המחיר לא סביר, אם אני מבין נכון.
http://www.aliexpress.com/item/Fiio-x5- ... 18772.html
אם אני מבין נכון, זה מוצר ישן? באמזון לא ראיתי אותו...
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
טוב, אין לי מושג מה קרה לי, אבל שאני חושב על זה למה לא?
הזמנתי את הX5... רוב הסיכויים שישלחו לי את הכסף בחזרה בטענה שהם עשו טעות אבל מה יש להפסיד?
(וגם אם זה יהיה זיוף זה לא סוף העולם, זה 150ש"ח...)
ואגב, יקי, זה המוצר הכי חדש שFIIO הוציאו נכון לעכשיו
הזמנתי את הX5... רוב הסיכויים שישלחו לי את הכסף בחזרה בטענה שהם עשו טעות אבל מה יש להפסיד?
(וגם אם זה יהיה זיוף זה לא סוף העולם, זה 150ש"ח...)
ואגב, יקי, זה המוצר הכי חדש שFIIO הוציאו נכון לעכשיו
האמת היא שאין לי מושג מתי הספקת, כי אני דיברתי איתה בצ'אט והיא אמרה לי שהמוצר הזה לא יימכר במחיר הזה. ושינתה ישר את המחר...
לא הייתי בונה במקומך על קבלת המוצר, אבל... לך תדע. אם כן, תדע שאני לא הזמנתי ושאתה חייב לי טובה
לא הייתי בונה במקומך על קבלת המוצר, אבל... לך תדע. אם כן, תדע שאני לא הזמנתי ושאתה חייב לי טובה
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
המחיר עדיין 15$+משלוח...יקי כתב:האמת היא שאין לי מושג מתי הספקת, כי אני דיברתי איתה בצ'אט והיא אמרה לי שהמוצר הזה לא יימכר במחיר הזה. ושינתה ישר את המחר...
לא הייתי בונה במקומך על קבלת המוצר, אבל... לך תדע. אם כן, תדע שאני לא הזמנתי ושאתה חייב לי טובה...
בואו נשים דברים בפרופורציות הנכונות: שירות התשלומים של אלי-אקספרס נחשב היום לשירות הגדול והחזק בעולם, יותר מזה של פייפאל. מערכת המנגנונים והבקרה של האתר נחשבת לטובה ואמינה מאוד. יש להם את כל מה שמקבלים בפייפאל, לרבות מנגנוני פתיחת dispute. לרוב המוכרים שם איכפת יותר לקבל ביקורת טובה ופידבקים חיוביים מאשר להונות ולרמות אנשים שונים. אני יכול לומר שבאופן אישי מעולם לא נתקלתי בשום בעיה באתר, ההיפך, אם קיבלתי מוצר עם בעיה כלשהי (קורה) המוכרים עשו ועושים מאמצים אדירים בכדי לפצות על הבעיה ולתקן את העניין (מה שלא תמיד קיבלתי ממוכרים באיביי). אין שום בעיה לבטל את העסקה או כל דבר אחר שאפשר לעשות באתר כמו איביי.