עזרה עם pronto philips tsu9600

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
y2g פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברשותי השלט המדובר , למרות שסידרתי לו קצת את נושא השליטה במוצרים (לא הכל) אני מרגיש כאילו אני לא מנצל אותו ואת הפונקציות שלו עד הסוף. לא מצליח ממש להבין איך מפעילים אותו.

האם יש מדריך מפורט , רצוי עברית אבל אפילו באנגלית , כי מה שיש לי בקופסא שבאה איתו ומה שיש באתר של פיליפס לא ממש מפורטים כל השיטות והפונקציות בשלט הזה.

לחילופין האם יש מישהו שמוכן קצת ללמד מניסיונו (אפילו בתשלום).

תודה על כל תשובה....

BOBHAS
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

משאלתך לא ברור מה מצבך. כלומר האם יש לך שלט עובד (מתוכנת) או לא ומה אתה מעוניין להשיג.
כעיקרון זו היתה פלטפורמה מאד מתקדמת שמאפשרת עם חיבור לציוד נוסף (אקסטנדרים) להפעיל לא מעט דברים על פי תכנון מראש. מניח שידוע לך שפיליפס נטשה את התחום כבר לפני מספר שנים. אני מחזיק עדיין בשלט כזה (לאחרונה רכשתי אקסטנדר בחול - עדיין לא הגיע) ומאד נהנה ממנו בהפעלה של מערכת קולנוע ביתי בעלת 6 רכיבים ותאורת לדים. יש צורך בתוכנה יחסית פשוטה להפעלה בשם PEP3 (Pronto Editor Profession) שאתה יכול להוריד באינטרנט.
ראה האתר הבא עם המון אינפורמציה ודיונים על ציוד זה.
בהצלחה.

http://www.remotecentral.com/cgi-bin/fi ... ontoseries

y2g פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הכוונה שלי היא לכל פקודות המקרו , איך מתפעלים את התוכנה ואיך לומדים אותה , איך מלמדים את השלט לקבל מוצרים חדשים וכו'....

BOBHAS
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

מבין שרכשת שלט משומש ויש בו תוכנית כל שהיא שאינה מתאימה לציוד ולתרחישים הרצויים לך?
האם הורדת את התוכנה? נסה לשחק בזה - היא יחסית אינטואיטיבית ומאפשרת הרבה. כאמור תוכל למצוא הרבה חומר באתר שציינתי קודם.

אני לא איש טכני אבל בשנת 2007 רכשתי את השלט והשקעתי בזה קצת זמן כך שהצלחתי לתכנת לי מערכת לפי רצוני ואני עדיין מתחזק זאת. האמת שזה שלט נהדר (לטעמי הרבה יותר נוח מהאייפד בגלל הכפתורים הקשים הייעודיים) ואני מאד נהנה ממנו - לאחרונה עברתי מהוט לייס ושיניתי את התוכנה כולל שליטה בהקלטות כדוגמא וגם הוספתי שליטה על Apple TV.
מצאתי לנכון לענות לך כי הרבה אנשים נטשו את השלט הזה ובהתאם ההתייחסות באתר כאן.

ככל שתרצה לשוחח שלח לי הודעה ישירה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”