כמה שאלות על massdro-p ?
massdrop
א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים?
ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$
וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר,
השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב..
אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.
א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים?
ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$
וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר,
השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב..
אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מס קניה ומע"מ תופסים מעל $75, לא מעל $200 (הרף של ה-$200 רלוונטי רק למי שחוזר מחו"ל באופן אישי עם המוצרים).
בכל אופן, על אוזניות משלמים רק מע"מ 18%, ועל נגנים, מגברים וכיו"ב (למעט דאקים אם יש לך מזל וזה נחשב ע"י המכס כמוצר למחשב) משלמים מע"מ ומס קניה בשיעור כולל של 35.7%.
נ.ב. מאסדרופ שולחים הכל בדואר רגיל (USPS), אז יש סיכוי שתצטרך לשלם רק מע"מ ולפעמים אפילו זה לא (תלוי אם החבילה שלך נופלת במדגם מזדמן של הדואר...)
בכל אופן, על אוזניות משלמים רק מע"מ 18%, ועל נגנים, מגברים וכיו"ב (למעט דאקים אם יש לך מזל וזה נחשב ע"י המכס כמוצר למחשב) משלמים מע"מ ומס קניה בשיעור כולל של 35.7%.
נ.ב. מאסדרופ שולחים הכל בדואר רגיל (USPS), אז יש סיכוי שתצטרך לשלם רק מע"מ ולפעמים אפילו זה לא (תלוי אם החבילה שלך נופלת במדגם מזדמן של הדואר...)
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אם אתה רוצה, תנסה אולי לבקש מהם משלוח ללא מספר מעקב, אני שלחתי דרך USPS אוזניות בשווי 250$ ללא מספר מעקב
והם לא נתפסו במכס (ולכן גם המשלוח לקח רק שבוע)
לעומת זאת, הזמנתי מחשב נייד דרך USPS עם מספר מעקב ולקח חודש עד שקבלתי את המחשב (וגם המחשב נתפס במכס והייתי צריך לשלם)
וגם יכול להיות שזה אולי בגלל גודל החבילה, האוזניות היו IEM לכן החבילה הייתה ממש קטנה,
אבל מחשב נייד (טוב זו חבילה לא קטנה, בייחוד שזה מחשב "15~).
והם לא נתפסו במכס (ולכן גם המשלוח לקח רק שבוע)
לעומת זאת, הזמנתי מחשב נייד דרך USPS עם מספר מעקב ולקח חודש עד שקבלתי את המחשב (וגם המחשב נתפס במכס והייתי צריך לשלם)
וגם יכול להיות שזה אולי בגלל גודל החבילה, האוזניות היו IEM לכן החבילה הייתה ממש קטנה,
אבל מחשב נייד (טוב זו חבילה לא קטנה, בייחוד שזה מחשב "15~).
תודה על התגובות.
את האמת עדיין לא הזמנתי ב massdrop אבל הזמנתי מ mp4nation אוזניות דרך משלוח airimail זה נקרא : FREE WORLDWIDE AIRMAIL WITH TRACKING (10 - 30 DAYS) $0.
ואני חושב גם להזמין את הנגן dx50 מ mp4nation (או מ massdrop אם יהיה) שעולה 260$,השאלה האם אני אצטרך לשלם מע''מ + מכס אם אני עושה זאת דרך airmail ? שאם כן זה באמת לא משתלם.
את האמת עדיין לא הזמנתי ב massdrop אבל הזמנתי מ mp4nation אוזניות דרך משלוח airimail זה נקרא : FREE WORLDWIDE AIRMAIL WITH TRACKING (10 - 30 DAYS) $0.
ואני חושב גם להזמין את הנגן dx50 מ mp4nation (או מ massdrop אם יהיה) שעולה 260$,השאלה האם אני אצטרך לשלם מע''מ + מכס אם אני עושה זאת דרך airmail ? שאם כן זה באמת לא משתלם.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רוב הסיכויים שכן... 
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
דואר רשום או חבילות שלא נכנסות לתיבה ימסרו לך אישית או יגיעו לסניף הדואר, חבילה שחייבת במס והכל לגביה ברור כנראה תגיע לסניף המקומי ותוכל לשחרר אותה שם תמורת תשלום, אחרת היא תתקע בסניף המרכזי ותאלץ לתת הסברים ולעיתים מסמכים נוספים על מנת לשחרר את החבילה (עם או בלי תשלום). בכל מקרה אחר זה ידחף לתיבה, במקרה שלי כבר היו חבילות ב-70 דולר שנדחפו לתיבה.
לגבי גניבות - עד היום נעלמה לי רק חבילה אחת (עם נורות לרכב, נזק של 40 דולר) וזה מתוך עשרות רבות של חבילות שהזמנתי מחו"ל.
לגבי massdrop, שים לב לאותיות הקטנות בסיום כל מכירה. זמן ההגעה מרגע התשלום עשוי להיות ארוך ותלוי בתנאים המדויקים של המכירה. במקרה של ה-DN-1000 שרכשתי כעת, השיטה שלהם היא להזמין את כל האוזניות מ-DUNU עם סיום המכירה ואז לשלוח מהמרכז הלוגיסטי שלהם אל הלקוחות. ז"א שיכול להיות שאקבל את האוזניות רק בעוד 2-3 שבועות.
לגבי גניבות - עד היום נעלמה לי רק חבילה אחת (עם נורות לרכב, נזק של 40 דולר) וזה מתוך עשרות רבות של חבילות שהזמנתי מחו"ל.
לגבי massdrop, שים לב לאותיות הקטנות בסיום כל מכירה. זמן ההגעה מרגע התשלום עשוי להיות ארוך ותלוי בתנאים המדויקים של המכירה. במקרה של ה-DN-1000 שרכשתי כעת, השיטה שלהם היא להזמין את כל האוזניות מ-DUNU עם סיום המכירה ואז לשלוח מהמרכז הלוגיסטי שלהם אל הלקוחות. ז"א שיכול להיות שאקבל את האוזניות רק בעוד 2-3 שבועות.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, massdrop לא מזמינה בשמך מהיצרן או חנות כלשהי, היא קונה את המוצרים ומאחסנת במרכז לוגיסטי שמשם יוצאים כל המוצרים. זה אומר שזה צריך להגיע אליהם לפני שזה מגיע אליך, זה לא יוצא ישירות אליך.
לי מעולם לא אבדה חבילה בדואר מתוך מאות קניות קטנות וגדולות שעשיתי (טפו טפו טפו). לגביי מה מגיע לתיבה ומה נשאר בסניף, זה רק עניין של גודל החבילה, אין פה עניין של ערך החבילה.
לי מעולם לא אבדה חבילה בדואר מתוך מאות קניות קטנות וגדולות שעשיתי (טפו טפו טפו). לגביי מה מגיע לתיבה ומה נשאר בסניף, זה רק עניין של גודל החבילה, אין פה עניין של ערך החבילה.
טוב לדעת.
לגבי המשלוח שעשיתי airmail זה אמור להגיע בדואר רשום? או שידחפו לי את זה בתוך התיבה?
אני מאד מקווה שזה יהיה בדואר רשום כי התיבה שלי על הפנים ובשניה אפשר להעלים את המוצר , ומעדיף לשלם את המכס והמע''מ ולא ליסתכן על כל ה700 ש''ח.
לגבי המשלוח שעשיתי airmail זה אמור להגיע בדואר רשום? או שידחפו לי את זה בתוך התיבה?
אני מאד מקווה שזה יהיה בדואר רשום כי התיבה שלי על הפנים ובשניה אפשר להעלים את המוצר , ומעדיף לשלם את המכס והמע''מ ולא ליסתכן על כל ה700 ש''ח.
sorry if writing in english, but its just a pain in the ass without hebrew stickers on my keys 
on thursday i received a Aune T1 Tube DAC/AMP from Massdrop
payed 70 shekel mehes or ma'am not sure which one it was
no complaints at all
on thursday i received a Aune T1 Tube DAC/AMP from Massdrop
payed 70 shekel mehes or ma'am not sure which one it was
no complaints at all
הזמנתי את האוזניות dunu dn1000 ב27 ל2,יש למישהו מושג כמה זמן זה אמור לקחת?והאם יש בעיות במשלוח שעשיתי?
הנה הפרטים של המשלוח בEzyparcels.com.hk
מישהו מבין כיצד זה אמור להמשיך? >
CONFIRMED PICK UP REQUEST 28/Feb/2014 10:48:41 HONG KONG
PICK UP ARRIVED AT ORIGIN HUB 28/Feb/2014 11:14:27 HONG KONG
ITEM PROCESSING AT ORIGIN HUB 28/Feb/2014 12:11:46 HONG KONG
ITEM DESPATCHED TO TRANSSHIPMENT HUB 28/Feb/2014 12:34:18 HONG KONG
DESPATCHED TO OVERSEAS 01/Mar/2014 12:03:00 SINGPOST
ITEM RECEIVED BY TRANSSHIPMENT HUB 06/Mar/2014 10:31:09 SINGAPORE
ITEM LODGED INTO TRANSSHIPMENT HUB LOCAL POSTAL AGENT 06/Mar/2014 14:14:01 SINGAPORE
פשוט זו הזמנה ראשונה שלי מחו"ל (הזמנה גדולה) ואין לי מושג במשלוחים האלה.
תודה.
הנה הפרטים של המשלוח בEzyparcels.com.hk
מישהו מבין כיצד זה אמור להמשיך? >
CONFIRMED PICK UP REQUEST 28/Feb/2014 10:48:41 HONG KONG
PICK UP ARRIVED AT ORIGIN HUB 28/Feb/2014 11:14:27 HONG KONG
ITEM PROCESSING AT ORIGIN HUB 28/Feb/2014 12:11:46 HONG KONG
ITEM DESPATCHED TO TRANSSHIPMENT HUB 28/Feb/2014 12:34:18 HONG KONG
DESPATCHED TO OVERSEAS 01/Mar/2014 12:03:00 SINGPOST
ITEM RECEIVED BY TRANSSHIPMENT HUB 06/Mar/2014 10:31:09 SINGAPORE
ITEM LODGED INTO TRANSSHIPMENT HUB LOCAL POSTAL AGENT 06/Mar/2014 14:14:01 SINGAPORE
פשוט זו הזמנה ראשונה שלי מחו"ל (הזמנה גדולה) ואין לי מושג במשלוחים האלה.
תודה.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תביא בחשבון שהמכס בישראל נכנס לאחרונה לאטרף ובודק יותר בקפדנות חבילות מסין. זה נוגע בעיקר לטלפונים סלולריים, אבל עלול לכלול גם את החבילה שלך (שכעקרון חייבת במע"מ).
אני הזמנתי לאחרונה טלפון סלולרי (עם כוונה לשלם את מלוא המס, לא היו לי "בקשות מיוחדות" מהמוכר, זה עדיין יוצא 40% זול יותר) והחבילה מתעכבת ויכול להיות שבסוף המכס ידרוש כפל מס (כפי שקורה כעת לרבים).
ממש כיף ומשתלם להיות אזרח ישר בישראל...
אני הזמנתי לאחרונה טלפון סלולרי (עם כוונה לשלם את מלוא המס, לא היו לי "בקשות מיוחדות" מהמוכר, זה עדיין יוצא 40% זול יותר) והחבילה מתעכבת ויכול להיות שבסוף המכס ידרוש כפל מס (כפי שקורה כעת לרבים).
ממש כיף ומשתלם להיות אזרח ישר בישראל...