מהיום בערוץ 20 במקום האח הגדול - ערוץ מורשת יהודית בחסות גלעד ארדן

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Cool-Nick פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

תמונה

הודעה מצערת לצופי האח הגדול: מהיום בערוץ 20 לא תוכלו לראות את פרידה קוראת תנ״ך בשירותים, ואת אביבית נכנסת לג׳קוזי. במקום זאת ישודרו שם תכנים שיעסקו במורשת היהודית והישראלית. עמכם הסליחה.

ובנימה קצת יותר רצינית, אחרי שהודעתי אתמול אתמול על חבילות הייסוד המוזלות שיוצעו לציבור החל מהשבוע הבא, אפשר לברך גם את הערוץ הישראלי-יהודי, שקיבל היום רישיון וישודר באפיק 20. זה בהחלט סמלי שבמקום ערוץ "האח גדול" נזכה לערוץ שיביא עמו תוכן יותר איכותי עם ערך מוסף, שיעשיר ויגוון את לוח השידורים שלנו...

ולמי שפספס על מה המהומה צרפתי כמה לינקים

http://www.themarker.com/advertising/1.2248587
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 91,00.html

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/555 ... 16&cat=167
http://www.mako.co.il/tv-live-at-night/ ... 2082585621

ושיהיה בהצלחה לערוץ מורשת
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000918784
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4490632,00.html

מקור - https://www.facebook.com/gilad.erdan

מ-yes נמסר בתגובה: "מדובר בהתערבות קשה, בוטה ולא מידתית של המועצה. yes הציעה מגוון חלופות הולמות והוגנות לערוץ, וודאי ניתן היה להגיע להסדר והבנה של הצדדים ללא התערבות מיותרת זו".

מהוט נמסר בתגובה: "התעקשות המועצה תמוהה וחסרת הצדקה נוכח העובדה שנדרשת הזזת ערוצים ותיקים לטובת ערוץ חדש. לערוץ המורשת הוצע אפיק אטרקטיבי וראוי ביותר (26), ואף על-פי כן בחרה מועצת הכבלים והלוויין להתערב בצורה לא סבירה בשיקולי שיבוץ ותוכן".

‏בזכיינית ערוץ 2 קשת לא הגיבו לדברים.

גורם בשוק התקשורת כינה את החלטת מועצת הכבלים והלוויין "החלטה מבישה". לדבריו, "אין שום סיבה שיפקיעו ערוצים רק מסיבות של לחצים פוליטיים. הערוץ הערבי לא קיבל יחס דומה, ומעניין למה. עליו להגיש בג"ץ. אנחנו רואים כאן רגולטור שמשתמש בסמכותו לרעה. זו המדינה היחידה בעולם שבה הממשלה קובעת פעם אחר פעם את האפיקים, וזה פשוט מביש. זו דוגמה לעודף רגולציה".
נערך לאחרונה על ידי Cool-Nick ב 20/02/2014 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

לא הגיוני שהוט ו-יס יוותרו על ערוץ שהוא בחזקת ביצת זהב שמפיקה להם אקסטרה רווחים..
הערוץ לא עובר לאפיק אחר בממיר ??

Cool-Nick פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

גיל37 כתב:לא הגיוני שהוט ו-יס יוותרו על ערוץ שהוא בחזקת ביצת זהב שמפיקה להם אקסטרה רווחים..
הערוץ לא עובר לאפיק אחר בממיר ??
...
הערוץ אכן עובר לאפיק אחר כרגע מסתמן כנראה ערוץ 26 ( לא בטוח )
אני לא מבין מה הלחץ חוץ מהפופוליסטיות לקחת דווקא את ערוץ 20 ולשים עליו
דווקא את הערוץ המורשת היהודית .
הדעה האישית שלי - גורמים כמו הבית היהודי רוצים להיות אלה ששולטים
ואלה שמנהיגים את המדינה וקובעים את כל הצביון שלה ושהם מחליטים
יש פה סכנה שלא מסתיימת רק בשינוי מספר ערוץ בממיר אלה מעבר לזה
שהם מנסים לשלוט בכל תחום בארץ לפי האידאולוגיה שלהם בהכל.

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

ישודר בhd ? אני חושב שיותר יתאים ערוץ 666

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 679
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

"התערבות של הרגולטור בתכנים" ? מה הם רציניים שם?
אחרי שהם ניסו להעביר את הפסולת הבזויה הזו כמשהו שעונה על דרישת הרגולטור ל"תוכניות סוגא עילית" :roll: (אני לא ממציא את זה),
שלא ייתפלאו שהרגולטור לוקח אחריות.
אם היה תלוי בי, הייתי אוסר על שידור הערוץ בשעות שילדים צופים. כמו שאר החומר הפורנוגרפי.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

המחשבה הבאה שעלתה לי לראש שבעוד שנה ישתנה סדר הערוצים הבסיסיים. כאשר שיפצלו את ערוץ 22 ל2 ערוצים נפרדים או יותר. ואז בכלל שיתנו המספרים. הרי דיברו על מספרים עולים 1,2,3,4,5,6,7 וכו'. אז ערוץ 20 יהיה ערוץ רחוק מאוד לעומת הערוצים של קשת/רשת וכו'.
ועוד משהו מתי המדינה הזו לא מתערבת לנו בחיים?? מונעת תח"צ בשבת בתל אביב.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

מכל עודף הריגולציה במדינה, זה הדבר שהכי לא מזיז לי, מצידי שלא ישדרו יותר האח הגדול.

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

יש להבדיל בין ערוץ האח הגדול, שהוא *** לא מזיק, לבין "ערוץ מורשת יהודית" שהוא *** מאוד מזיק

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #9 

לא מבין על מה המהומה.
מדובר בערוץ בתשלום שיעבור לאפיק אחר. מה זה בכלל משנה ? או שאולי מרגיז אותך תוכן הערוץ החדש ?
ואולי אתה צודק ולציבור שומר המסורת לא מגיע תוכן שימלא את הצרכים שלו ?
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 21/02/2014 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #10 

צריך להוסיף לעידן פלוס את הערוץ ולא ליס או להוט

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #11 

pop_87 כתב:יש להבדיל בין ערוץ האח הגדול, שהוא *** לא מזיק, לבין "ערוץ מורשת יהודית" שהוא *** מאוד מזיק
...

גם אם אתה לא יהודי, גם אם המורשת היהודית בזויה בעינייך - זוהי (עדיין) מדינת היהודים !!!

אני לא הייתי מעיז להתבטא כך על מורשתו של אף אחד !!!

תתבייש לך !!!

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

יש אנשים שהאח הדול זו המורשת התרבותית שלהם. למה החלק הראשון של המשפט שלי לא הפריע לך?
ומה אם הייתי אומר דברים רעים על "מורשת כבוד המשפחה" הערבית, שבשמה נרצחות נערות ערביות? גם אז היית אומר שאני צריך להתבייש? הרי זו המורשת שלהם...
הדת לא נמצאת מעל הכל וכמו שמותר לבקר כל דבר, גם את היהדות מותר לבקר.
הרשה לי להניח שלא תהיה יהדות פתוחה ומקבלת ב"ערוץ המורשת היהודית", אלא יהדות אורתודוקסית חשוכה ופרימיטיבית. לי אישית זה מפריע. זכותי.
מדינת ישראל היא מדינת הלאום היהודי, לא מדינת הדת היהודית. הדת שייכת אך ורק למאמינים בה, היא לא נחלתו של הכלל.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #13 

pop_87 כתב:יש אנשים שהאח הדול זו המורשת התרבותית שלהם. למה החלק הראשון של המשפט שלי לא הפריע לך?
ומה אם הייתי אומר דברים רעים על "מורשת כבוד המשפחה" הערבית, שבשמה נרצחות נערות ערביות? גם אז היית אומר שאני צריך להתבייש? הרי זו המורשת שלהם...
הדת לא נמצאת מעל הכל וכמו שמותר לבקר כל דבר, גם את היהדות מותר לבקר.
הרשה לי להניח שלא תהיה יהדות פתוחה ומקבלת ב"ערוץ המורשת היהודית", אלא יהדות אורתודוקסית חשוכה ופרימיטיבית. לי אישית זה מפריע. זכותי.
מדינת ישראל היא מדינת הלאום היהודי, לא מדינת הדת היהודית. הדת שייכת אך ורק למאמינים בה, היא לא נחלתו של הכלל.
...
שאפו על התגובה! לא נותר לי אלא להסכים ולחזק! (Y) (Y) (Y)

zohan
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 12
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

pop_87 כתב:יש להבדיל בין ערוץ האח הגדול, שהוא *** לא מזיק, לבין "ערוץ מורשת יהודית" שהוא *** מאוד מזיק
...
(Y) (Y) (Y)

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 679
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #15 

...

דווקא שינאה עצמית כדוגמת זו שאתה מפגין כאן היא קלאסיקה של מורשת יהודית. אקסימורון.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

באמת לא ברור לי מה ערוץ נישה כזה שפונה לקהל צופים מצומצם שאני לא יודע כמה מהם מנויים בכלל על טלויזיה רב ערוצית הולך לתפוס אפיק בממיר שהוא אחד הראשונים.. היו צריכים לשים אותו בערוצים התלת ספרתיים או באמת להסתפק בהפצה דרך עידן פלוס.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

YanivPL כתב:
...
...
שאפו על התגובה! לא נותר לי אלא להסכים ולחזק! (Y) (Y) (Y)
...
מממ..
יש רק בעיה אחת ( להלן העובדות לא לבלבל עם תפיסה פוליטית )
בניגוד לכל הלאומים האחרים, אצלנו הדת היא זו שמגדירה את הלאום ..
הלאום הצרפתי, האמריקאי או הבריטי לדוגמא, וגם לאומים אחרים , לא קשורים לדת.
ישראל ומדינת הוותיקן הן המדינות היחידות שבהן יש קשר בין לאום ודת ( נכון יש גם אזרחים שהם לא יהודים אבל זה לא קשור ).
אז להפריד דת ממדינה זו סיסמה יפה, רק שזה שומט את כל הרעיון האידיאולוגי לפיו אנחנו ( היהודים ) צריכים להיות כאן (ארץ ישראל ). בעיתי משהו כי ישראל היא מדינת פליטים ( קודם כל ) ואם זו לא מדינת היהודים אז אולי אנחנו ( הפליטים ) צריכים לחזור למקומות מהם הגענו ( אני יודע שזה נשמע קצת כמו אבו-מאזן אבל רעיונית זה לא מופרך )

לגופו של עניין, בסך הכל מדובר בערוץ טלביזיה. אני לא מבין על מה הרעש. מה כל כך מפריע לכם ?
לפעמים יש לי תחושה שמה שמגדיר אנשים במדינה שלנו זה הדברים שהם בעד או נגד ואצלנו הכל שחור או לבן.
אין לי כיפה על הראש ? יאללה ניכנס בדתיים. למה ? כי זה מה שמגדיר את החילוניות שלי. ובכן ההתמקדות בסמלים מרדדת את הויכוח האידיאולוגי ומשטיחה אותו לכדיי כותרת בעיתון. ככה לא מנהלים דיון על דמותה של המדינה.
הגיע הזמן להתפתח מעבר לפרדיגמות המקובלות שמאל-ימין, דתי-חילוני, מרכז-פריפריה. החיים הרבה יותר מורכבים מכותרת בעיתון.

ליאור
הקולנוע שלי

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

מדינת ישראל הוקמה ע"י אנשים שהדת לא הגדירה אותם, אלא הציונות והרצון לעצמאות של העם היהודי, בדגש על המילה "העם". למעשה המדינה לא הייתה קמה אלמלא השואה, בה הנאצים לא הבדילו בין יהודים דתיים לבין יהודים שאינם מאמינים.
כל מה שכתבת זו פרשנות שלך. היהדות היא קודם כל לאום.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

pop_87 כתב:מדינת ישראל הוקמה ע"י אנשים שהדת לא הגדירה אותם, אלא הציונות והרצון לעצמאות של העם היהודי, בדגש על המילה "העם". למעשה המדינה לא הייתה קמה אלמלא השואה, בה הנאצים לא הבדילו בין יהודים דתיים לבין יהודים שאינם מאמינים.
כל מה שכתבת זו פרשנות שלך. היהדות היא קודם כל לאום.
...
הא ?
מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבת.
ציון = ארץ ישראל \ ירושליים.
אין משמעות לציונות בלי ארץ ישראל זו גם הסיבה ש"תוכנית אוגנדה" שהיתה הצעה בריטית להקמת התיישבות יהודית במזרח אפריקה נכשלה

הרצל ( לאחר סיום הקונגרס השישי ):

"אנוכי הגדתי דברים מפורשים בנאום הפתיחה שלי בקונגרס השישי, שאוגנדא לא ציון היא ולעולם לא תהיה ציון. דברים מפורשים ע"ד התועלת שיש בידי ההצעה האפריקנית להביא להציונות לא יכולתי להגיד. מעל הבמה הלאומית אין עושים פוליטיקה ... על המבין היה להבין.

כתבת : "למעשה המדינה לא הייתה קמה אלמלא השואה" - זו אכן הדעה הרווחת וסוג של "פרה קדושה" אבל זה היפוטתי, ווכחני ולא ניתן להוכיח את זה. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
לצורך הדיון אני זורם ומסכים אתך. אבל אז זה רק מחליש את הטענה שלך..
הריי היהודים באירופה ( וגם במדינות ערב ) נרדפו בגלל דתם. אם השואה היא הטריגר להקמת המדינה אזי המדינה הוקמה בגלל שהיהודים נרדפו בכל העולם בגלל היותם.. ובכן יהודים, ומה שהגדיר אותם כיהודים היתה דתם.
המדינה ( מדינת היהודים .. ) הוקמה בשביל שרדיפה כזו לא תתרחש בעתיד.

ניתוק הדת מהמדינה היא סיסמה ( מוצלחת ) ותו לא. הניתוק כפי שכבר ציינתי שומט את זוכתנו ההיסטורית על ארץ ישראל.
Sorry כמו שאמרתי, המציאות הרבה יותר מורכבת מסיסמאות בעיתון.

ליאור
הקולנוע שלי

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

השאלה בסופו של יום היא למי יש יותר מאמינים ולכן ראוי להיות בין הערוצים הראשונים בממיר- לבורא עולם על פי הדת היהודית או לבובליל

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”