חווית קניה שלילית באמיגו

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
שלח תגובה
adi_habrusi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש וחצי, רציתי לקנות לי קפה נטול, לאחר ברור קצר ראיתי שאצל אמיגו הכי זול, אז הזמנתי חצי קילו נטול.

הקפה הגיע אלי כעבר כשבוע, ולפי תאריך הקליה שלו הוא בן מעל לשלושה שבועות כבר (פה חשדתי) ניסיתי להכין כמה כוסת עם הקפה הזה, אבל הוא היה על הפנים ממש דלוח וחסר כל שומני קפה בעליל.

שלחתי מייל לאמיגו וביקשתי לברר את העניין ( למה הם שולחים לי קפה בן יותר משלושה שבועות).
מר שאול רובין יצר איתי קשר והסביר לי בטלפון שהם קולים כל פעם 17 קילו, ומתחילים למכור, עד שנגמר ואז קולים מחדש, ושאני הייתי בין האחרונים שקנו ובגלל זה הקפה ישן. כמו כן הוא אמר שחודש זה כלום, ושלעומת קפה שקונים בחול זה ממש צעיר.
הסברתי לו שאני קונה מבית קליה בארץ בגלל הטריות, ולא הגיוני שהם שולחים לי קפה כזה. הוא אמר שהוא יגיע לב"ש לקראת סוף החודש ושהוא יצור איתי קשר ויביא קפה. (אמרתי לעצמי, תותח איזה כיף של שירות)

אבל, הדבר הזה לא קרה. (הוא פשוט לא יצר איתי שוב קשר)
שלחתי להם שוב מייל. הוא טען שאני זה שהייתי אמור ליצור איתו קשר (כאילו יש לי יכולת קריאת מחשבות מתי הוא מגיע לב"ש), ואני אתן לו את המספר שלי שהוא יצור איתי קשר, נתתי את המספר.
כעבור כמה ימים ראיתי שלא קורה כלום, שלחתי שוב מייל וביקשתי החזר כספי. המתנתי שוב כמה ימים, אף אחד לא חזר אלי. אז התקשרתי למחלקת לקוחות שלהם, והסברתי לה את הבעיה, היא אמרה שהיא תחזור אלי, מאז עברו שוב כמה ימים, ואף אחד לא חוזר אלי.

שורה תחתונה :
עבר מעל חודש מאז שקניתי את הקפה, ואף אחד לא החזיר לי את הכסף
אני למדתי את הלקח שלי, ומאמיגו אני יודע לא אקנה כלום, גם אם זה יעלה לי קצת יותר.

יהיה נחמד לשמוע את התגובה שלהם לנושא פה.
יום דבש

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

adi_habrusi כתב:לפני כחודש וחצי, רציתי לקנות לי קפה נטול, לאחר ברור קצר ראיתי שאצל אמיגו הכי זול, אז הזמנתי חצי קילו נטול.

הקפה הגיע אלי כעבר כשבוע, ולפי תאריך הקליה שלו הוא בן מעל לשלושה שבועות כבר (פה חשדתי) ניסיתי להכין כמה כוסת עם הקפה הזה, אבל הוא היה על הפנים ממש דלוח וחסר כל שומני קפה בעליל.

שלחתי מייל לאמיגו וביקשתי לברר את העניין ( למה הם שולחים לי קפה בן יותר משלושה שבועות).
מר שאול רובין יצר איתי קשר והסביר לי בטלפון שהם קולים כל פעם 17 קילו, ומתחילים למכור, עד שנגמר ואז קולים מחדש, ושאני הייתי בין האחרונים שקנו ובגלל זה הקפה ישן. כמו כן הוא אמר שחודש זה כלום, ושלעומת קפה שקונים בחול זה ממש צעיר.
הסברתי לו שאני קונה מבית קליה בארץ בגלל הטריות, ולא הגיוני שהם שולחים לי קפה כזה. הוא אמר שהוא יגיע לב"ש לקראת סוף החודש ושהוא יצור איתי קשר ויביא קפה. (אמרתי לעצמי, תותח איזה כיף של שירות)

אבל, הדבר הזה לא קרה. (הוא פשוט לא יצר איתי שוב קשר)
שלחתי להם שוב מייל. הוא טען שאני זה שהייתי אמור ליצור איתו קשר (כאילו יש לי יכולת קריאת מחשבות מתי הוא מגיע לב"ש), ואני אתן לו את המספר שלי שהוא יצור איתי קשר, נתתי את המספר.
כעבור כמה ימים ראיתי שלא קורה כלום, שלחתי שוב מייל וביקשתי החזר כספי. המתנתי שוב כמה ימים, אף אחד לא חזר אלי. אז התקשרתי למחלקת לקוחות שלהם, והסברתי לה את הבעיה, היא אמרה שהיא תחזור אלי, מאז עברו שוב כמה ימים, ואף אחד לא חוזר אלי.

שורה תחתונה :
עבר מעל חודש מאז שקניתי את הקפה, ואף אחד לא החזיר לי את הכסף
אני למדתי את הלקח שלי, ומאמיגו אני יודע לא אקנה כלום, גם אם זה יעלה לי קצת יותר.

יהיה נחמד לשמוע את התגובה שלהם לנושא פה.
...
שלשה שבועות לקפה זה סביר ביותר, העניין הוא שקנית קפה נטול, שזה טעים בערך כמו החלק של הצואה של ה"לואק" שמסביב לפולי הקפה.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

מסכים עם דניאל. שלושה שבועות מהקלייה אחרי זמן המשלוח זה סביר.
הרבה ממליצים על זמן מנוחה של שבועיים לקפה, שלושה שבועות אחרי קליה זה לא עוד לא "ישן".
אני מבין את הבאסה שלך, אבל כל עוד לא התחייבו לך על פחות מזה אין סיבה שיתנו לך החזר.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #4 

קפה נטול קופאין הוא דלוח, חפש פוסט ישן של מוטי שבו הוא תר אחר קפה נטול ותראה את ממצאיו.
הוא עבר תלאות רבות ואפילו טרח לקלות באופן אישי את הקפה הנטול והתוצאה לאחר ייסורים רבים הייתה "דרעאק". אני חושב שהאשם אם כן הוא בקפה עצמו וכנראה שאין מה לצפות להרבה יותר מזה.

גם בעיניי שלושה שבועות מהקלייה זה זמן סביר אם אין התחייבות לקלות ולשלוח לך מיד לאחר ההזמנה. אני עושה סשנים של קלייה אחת לשלושה שבועות- חודש ומשתמש בקפה שקליתי (ומיד אטמתי בשקית עם נשם) לעיתים משהו כמו חודש מהקלייה - אין עם זה בעייה לדעתי. מדובר כמובן בקליית תוף - לא מתאים כמובן לגבי קלייה בג'ין...

בכל מקרה, צר לשמוע על השתלשלות התקשורת ביניכם ואת זה בהחלט היה אפשר לשפר... חבל שהטעם הרע בסיפור הוא גם של הקפה וגם של עניין התקשורת.

adi_habrusi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #5 

תודה רבה לכל ידידי העונים.
כמה הבהרות:
אני מכיר טוב טעמים של קפה נוטל גם של אמיגו וגם של כמה אחרים, גם קניתי מגלעד (נגרו) קפה נטול ויוצא תענוג, אומנם לא כמו של קפה רגיל, אבל עדיין אחלה קפה.

הקפה שלהם הגיע לא בשקיות עם נשם, יש להם שקיות זולות, שאני לא יודע כיצד זה משפיע על הקפה (כנראה שלא טוב).

שורה תחתונה הקפה על הפנים, (יחסית לנטול) וממש לא בר שתיה, אז גם בלי קשר לתאריך הקליה, אני מצפה מחברה, כל חברה שתקח אחריות על המוצר שלה, ושתדאג ללקוח שלה (מלענות לבן אדם, עד לפצות אותו ) כל מה שרציתי זה שישלחו לי קפה נורמלי במקום מה שקניתי , סה"כ היה עולה להם 40 ש"ח, בשביל זה שווה להם ככה להתנהג ללקוח ? זה מה שהשם שלהם שווה?.

ודבר אחרון צריך לזכור חבר'ה, שהקפה הגיע אחרי שלושה שבועות, וזה לא שאני שותה את הכל ביום הראשון, כך יוצא שזמן חיי המדף שיש לי לקפה הזה מתקצר מאוד וחבל.

אני רוצה לציין מנגד את הקפה של גלעד, שגם היה אחלה, וגם השקיות שלו עם הנשם והזיפר,לסגירה רב פעמית. ממש מקצועי! כן ירבו.

עכשיו אני סופ"ש בלי קפה, וזה עוד בתקופת בחינות :?
יום דבש

joj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

adi_habrusi כתב:עכשיו אני סופ"ש בלי קפה, וזה עוד בתקופת בחינות :?
...
נו דחילק, מה כבר יכול לעשות קפה נטול לבחינות :roll:

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #7 

joj כתב:
...
...