מה דעתכם Denon AVR-X3000
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני לא חי בארץ וזה הרסיבר הכי יקר שמצאתי פה.
אין לי כוח לסחוב אחד מהארץ
המחיר: 1650$
יש לי היום בארץ את ה LX-70
יש מה להשוות בכלל?
אין לי כוח לסחוב אחד מהארץ
המחיר: 1650$
יש לי היום בארץ את ה LX-70
יש מה להשוות בכלל?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
רסיבר ברמת ביניים נחמד.
עדיין ה LX 70 שהיה ספינת דגל לפני כמה שנים עולה עליו בהרבה אספקטים.
אם פיצ'רים עדכניים מעניינים אותך , אז ברור שרסיבר מודרני יהיה עשיר יותר.
בכל מקרה המחיר נשמע מאוד גבוה לרסיבר ברמה זו.
עדיין ה LX 70 שהיה ספינת דגל לפני כמה שנים עולה עליו בהרבה אספקטים.
אם פיצ'רים עדכניים מעניינים אותך , אז ברור שרסיבר מודרני יהיה עשיר יותר.
בכל מקרה המחיר נשמע מאוד גבוה לרסיבר ברמה זו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בסה"כ רסיבר סבבה, והייתי משייך אותו לקטגוריה הגבוהה יורת ברמת הביניים (נגיד כמו ה-LX57), אבל אכן לפחות רמה אחת אם לא שתיים מתחת ל-LX70 מבחינת איכות הבניה (אם כי קצת קשה להשוות בין רסיברים שיש ביניהם 6 שנים...)
מה שכן, יש לו אודיסי MultEQ XT שזה לא רע בכלל (וגם ניתן לשדרג ל-MultEQ Pro, למרות שאני לא ממש בטוח שתמצא מכייל מוסמך בניגריה...), והוא 7.1 ומדורג 180W לערוץ בדיוק כמו ה-LX70...
מעבר לזה יש לו זוג יציאות HDMI שזה nice to have אם יש לך גם מקרן וגם TV.
דרך אגב, בארץ המחירון שלו הוא כ-7,500 ש"ח, מה שכנראה אומר שלקנות אותו כאן יעלה לך משהו כמו 6K ש"ח אחרי מו"מ כמקובל במחוזותינו, שזה כמעט בדיוק אותם $1,650 שבהם הוא נמכר בניגריה. לא נורא בכלל...
נ.ב. אם תעלה ל-X4000 תקבל איכות יותר גבוהה, ואם מצאת דנון יש מצב שתמצא גם מרנץ ואז אתה יכול ללכת על אחד מהפרוססורים שלהם ולשדך הגברה בנפרד.
מה שכן, יש לו אודיסי MultEQ XT שזה לא רע בכלל (וגם ניתן לשדרג ל-MultEQ Pro, למרות שאני לא ממש בטוח שתמצא מכייל מוסמך בניגריה...), והוא 7.1 ומדורג 180W לערוץ בדיוק כמו ה-LX70...
מעבר לזה יש לו זוג יציאות HDMI שזה nice to have אם יש לך גם מקרן וגם TV.
דרך אגב, בארץ המחירון שלו הוא כ-7,500 ש"ח, מה שכנראה אומר שלקנות אותו כאן יעלה לך משהו כמו 6K ש"ח אחרי מו"מ כמקובל במחוזותינו, שזה כמעט בדיוק אותם $1,650 שבהם הוא נמכר בניגריה. לא נורא בכלל...
נ.ב. אם תעלה ל-X4000 תקבל איכות יותר גבוהה, ואם מצאת דנון יש מצב שתמצא גם מרנץ ואז אתה יכול ללכת על אחד מהפרוססורים שלהם ולשדך הגברה בנפרד.
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
וה 3000 הוא מהסדרה החדשה?עופרפולק כתב:אודיסי שמוסיסי לא מעניין בכלל הדנון ברמה גבוהה יותר מהפיוניר 70 לא של70 חסר משהו אבל הסידרה החדשה של דנון טובה....
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
ההפרש בין ה3000 ל40000 הוא 300 דולר בסדר זה שווה כי בארץ ה4000 בטח עולה 12000 אבל ה3000 זול יחסית לארץ זאת הכוונה . וכרגיל האודיסי לא מעניין לא בשביל זה קונים מגבר ולא בגלל זה לא נקנה .אודיסי יש , טוב שיהיה אין, גם טוב .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass