טיונר SCOTT 515 TL
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
למכירה טיונר אנלוגי ווינט'ז משנות השבעים של חברת סקוט.
שמור במצב מצוין {התמונה מהרשת }
סאונד מתוק כמו פעם
מחובר למערכת סטראו- ניתן להאזין
כמו כן ניתן להשוות הסאונד לטיונר הרבה יותר יקר ( linn kudos ) שמחובר אף הוא לאותה מערכת ולהתרשם מאיכות .
לקונה תינתן אנטנת F.M .
אל תתנו למחיר המצחיק להטעות אתכם. מקלט ברמה גבוהה.
200 שח
0526067804
שמור במצב מצוין {התמונה מהרשת }
סאונד מתוק כמו פעם
מחובר למערכת סטראו- ניתן להאזין
כמו כן ניתן להשוות הסאונד לטיונר הרבה יותר יקר ( linn kudos ) שמחובר אף הוא לאותה מערכת ולהתרשם מאיכות .
לקונה תינתן אנטנת F.M .
אל תתנו למחיר המצחיק להטעות אתכם. מקלט ברמה גבוהה.
200 שח
0526067804
נערך לאחרונה על ידי capten ב 10/02/2015 22:18, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
איזו אנטנה fm הייתה לי 8 אלמנטים וגנבו לי אותה אם מדובר באלמנט אחד לא נראה לי ששווה משהו
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ברור אבל אם הבנתי נכון אז אנטנה של אלמנט אחד בלבד נכון .זה טוב לתחנות מקומיות ולא לתחנות חלשות ורחוקות