ksp - שירות לא הגון, האם יש מה לעשות?
למישהו יש פיתרון? בהנחה ואין לי כוח לבתי משפט' למרות שאולי אם לא תהיה ברירה אעשה זאת... קניתי ב-5/02/ רמקולים ברשת KSP, האמת? טעות חיי! שישה ימים אחרי זה הבאתי את המוצר לתיקון, בחנות ראו שהוא מקולקל ובמקום להגיד לי "סליחה מצטערים, קחי מוצר חדש", עברו רק שישיה ימים, בעצם פחות, כי פשוט היה סופשבוע באמצע אז לא יכולתי ללכת להביא את זה, אבל לא, הם שלחו את זה למעבדה, נתנו לי להמתין שבוע, החזירו את זה מהמעבדה, התקשרו להגיד לי שתיקנו... אחר כך אמרו לי שזה תקין ושבעצם במעבדה לא עשו כלום... בקיצור נתנו לי לחכות שבועיים למוצר שהבאתי אחרי חמישה ימים של קנייה ואז, למרות שאני יודעת שהוא היה מקולקל, הם קראו לי בשמחה לבוא לאסוף אותו וזה... אחרי שאלוהים יודע מה קרה אתו בדרכים ובמעבדות. התקשרתי לנציגי השירות, דיברו אלי בצורה כל כך מעליבה ומי שמכיר אותי יודע שאפשר להגיד עלי הרבה דברים רעים, אבל בחיים לא דיברתי לא הגון או קיללתי והאמת, אולי אני לא חכמה, אבל בטח לא טיפשה, אבל זה היחס שקיבלתי מכל נציג ונציג שם (למעט הנציגה הראשונה שהייתה ממש חמודה), הדובדבן שבקצפת היה שהם ניתקו לי את השיחה בפרצוף אחד אחרי השני. בקיצור, אף אחד לא ניסה למצוא פיתרון אלא רק לחשוב איך אני משפיל את הלקוח יותר. כשאמרתי לנציג "בכל מדינה מתוקנת, אירופה, ארה"ב וכו', אפילו לא היו מדברים איתך, אלא ישר מתנצלים ומביאים חדש" הוא אמר לי "מה לעשות אנחנו בארץ ישראל", כשאמרתי לו "גם בגד אתה יכול להחזיר אם הוא היה בשימוש", הוא אמר לי "מה לעשות זה מוצרי חשמל...", אני חושבת שזה משקף הכי טוב את הגישה... - תעשו לי טובה, מאהבה אני אומרת את זה, תתרחקו מהמקום הזה כמו מאש..
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
KSP השם שלהם הולך לפניהם... הנחה קלושה אבל לבטח הם יכולים להרשות לעצמם להתנהג אלייך ככה כי זה ייבוא אפור שלהם...
אל תשתקי להם, תפני לכל הארכאות העומדות לרשותך בחוק... אמון הציבור והמועצה לצרכנות ישמחו לשמוע את זה.
את יכולה גם לפנות לתוכניות רדיו...
במסגרת 14 ימים הם מחוייבים במידה והמוצר תקול לזכות אותך כספית או להחליף לחדש - טוענים שהמוצר תקין? קחי חזרה פני ליבואן הרשמי ותבקשי בדיקה בתשלום ולאחר מכן אם הבדיקה מראה כי KSP מבלפים פני לתביעות קטנות, את תקבלי את כל הכסף בחזרה+עוגמת נפש והפרסום ימשיך הלאה.
אגב יש להם פה נציג שלהם.. נשמח לשמוע את תגובת הרשת לעניין
אל תשתקי להם, תפני לכל הארכאות העומדות לרשותך בחוק... אמון הציבור והמועצה לצרכנות ישמחו לשמוע את זה.
את יכולה גם לפנות לתוכניות רדיו...
במסגרת 14 ימים הם מחוייבים במידה והמוצר תקול לזכות אותך כספית או להחליף לחדש - טוענים שהמוצר תקין? קחי חזרה פני ליבואן הרשמי ותבקשי בדיקה בתשלום ולאחר מכן אם הבדיקה מראה כי KSP מבלפים פני לתביעות קטנות, את תקבלי את כל הכסף בחזרה+עוגמת נפש והפרסום ימשיך הלאה.
אגב יש להם פה נציג שלהם.. נשמח לשמוע את תגובת הרשת לעניין
עצוב ,
לפעמים מה שעולה בזול עולה ביוקר
לפעמים מה שעולה בזול עולה ביוקר
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html