מחפש האוזניות
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.
אוזניות מדהימות!
העיצוב מאוד יוקרתי ומזכיר אוזניות שעולות כ- $600 פלוס.
חשוב לציין שהאוזניות הן אוזניות רפרנס והצליל שלהן מאוד אנאליטי. מי שאוהב חמימות יתרה יצטרך לשדך להן מגבר עם אופי חם, כגון אלה של חברת FIIO, או מגבר מנורות. הבאס קיים גם קיים, אבל הוא מאוד מדוייק, עמוק ועשיר. חשוב להדגיש שמי שמחשיב את עצמו לבאס-הד, זה לא המקום או הדגם בשבילו. יחד עם זאת, חשוב לציין שהאוזניות מסוגלות לרדת לרמות תדר נמוכות הרבה יותר ממה שציפיתי.
המיד ריינג' מדהים והאוזניות תפורות על מוסיקה ווקאלית. הכינורות, הפסנתר והגיטרות מאוד ברורים ומאוד מרשימים. צלילי הקול הווקאלים של הזמרים נשמעים לאוזניי לא פחות ממדהימים. הרמה של הגבוהים נדירה (לא פחות) והפירוט בגזרה זו מצטיין במיוחד, ברמה של אוזניות מהטובות ביותר ששמעתי.
יכולת ההפרדה גבוהה ומרשימה והאוזניות יודעות להתמודד עם כל סגנון שרק תזרקו להן. יחד עם זאת, חשוב לציין שמהניסיון הקצר שלי איתן, נראה כאילו הן יודעות לזהות מקור איכותי והצליל שנשמע ממנו מורגש ומזוהה ביתר קלות אל מול מקורות נחותים ממנו. הנחות לא תקבלו פה.
ה- clapping של האוזניות מאוד חזק ודי מזכיר לי את ה- Beyerdynamic DT 1350. מומלץ למתוח אותן קצת לפני שמתחילים בשימוש. לי באופן אישי אין בעיה עם זה. כמו כן, מי שמחפש לתת בראש עם באס לא יקבל את זה כאן. האוזניות מאוד נייטראליות ומאוד נקיות ואנשים שמחפשים חותמת צליל חמה יצטרכו כאמור לחפש פתרון הגברה מתאים או לחילופין, אוזניות מדגם אחר.
האוזניות מגיעות עם מתאם 1/4 אינטש וכבל ניתק עם שלט המותאם לטלפון הסלולארי. הכבל נראה דק אך מציג יכולת מרשימה מבחינת הצליל.
האוזניות מאוד מהנות ומאוד עשירות, מאוד מדוייקות ועמוקות, יכולת הפרדה נדירה עד כדי כך שאפשר לשמוע את הנשימות של הזמר אל תוך המיקרופון. האיכות של המידים והטרבל ממש, אבל ממש טובה. בטווחים הנמוכים האוזניות מציגות עושר ודיוק אבל שמעתי דגמים שיכולים לרדת נמוך יותר בתדרים.
העיצוב מאוד יוקרתי ומזכיר אוזניות שעולות כ- $600 פלוס.
חשוב לציין שהאוזניות הן אוזניות רפרנס והצליל שלהן מאוד אנאליטי. מי שאוהב חמימות יתרה יצטרך לשדך להן מגבר עם אופי חם, כגון אלה של חברת FIIO, או מגבר מנורות. הבאס קיים גם קיים, אבל הוא מאוד מדוייק, עמוק ועשיר. חשוב להדגיש שמי שמחשיב את עצמו לבאס-הד, זה לא המקום או הדגם בשבילו. יחד עם זאת, חשוב לציין שהאוזניות מסוגלות לרדת לרמות תדר נמוכות הרבה יותר ממה שציפיתי.
המיד ריינג' מדהים והאוזניות תפורות על מוסיקה ווקאלית. הכינורות, הפסנתר והגיטרות מאוד ברורים ומאוד מרשימים. צלילי הקול הווקאלים של הזמרים נשמעים לאוזניי לא פחות ממדהימים. הרמה של הגבוהים נדירה (לא פחות) והפירוט בגזרה זו מצטיין במיוחד, ברמה של אוזניות מהטובות ביותר ששמעתי.
יכולת ההפרדה גבוהה ומרשימה והאוזניות יודעות להתמודד עם כל סגנון שרק תזרקו להן. יחד עם זאת, חשוב לציין שמהניסיון הקצר שלי איתן, נראה כאילו הן יודעות לזהות מקור איכותי והצליל שנשמע ממנו מורגש ומזוהה ביתר קלות אל מול מקורות נחותים ממנו. הנחות לא תקבלו פה.
ה- clapping של האוזניות מאוד חזק ודי מזכיר לי את ה- Beyerdynamic DT 1350. מומלץ למתוח אותן קצת לפני שמתחילים בשימוש. לי באופן אישי אין בעיה עם זה. כמו כן, מי שמחפש לתת בראש עם באס לא יקבל את זה כאן. האוזניות מאוד נייטראליות ומאוד נקיות ואנשים שמחפשים חותמת צליל חמה יצטרכו כאמור לחפש פתרון הגברה מתאים או לחילופין, אוזניות מדגם אחר.
האוזניות מגיעות עם מתאם 1/4 אינטש וכבל ניתק עם שלט המותאם לטלפון הסלולארי. הכבל נראה דק אך מציג יכולת מרשימה מבחינת הצליל.
האוזניות מאוד מהנות ומאוד עשירות, מאוד מדוייקות ועמוקות, יכולת הפרדה נדירה עד כדי כך שאפשר לשמוע את הנשימות של הזמר אל תוך המיקרופון. האיכות של המידים והטרבל ממש, אבל ממש טובה. בטווחים הנמוכים האוזניות מציגות עושר ודיוק אבל שמעתי דגמים שיכולים לרדת נמוך יותר בתדרים.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 30/08/2016 15:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תשתמש ב- http://camelcamelcamel.com/
ותהיה סובלני.
וגם הייתי מנסה ליצור קשר עם אמזון עצמם לברר אם המוצר יחזור למלאי או לא..
ותהיה סובלני.
וגם הייתי מנסה ליצור קשר עם אמזון עצמם לברר אם המוצר יחזור למלאי או לא..
כבר לא, אבל יצא לי להשוות באופן ישיר. המידים יותר דינאמיים ויותר forward מה- DT 1350. כמו כן, הבאס מרגיש לי יותר מדוייק ועשיר מזה שבאוזניות של באייר שמאוד אהבתי, אגב.Ilyan כתב:יש לך עדיין את הDT1350 ניר?...
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 30/08/2016 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעניין, אחת הביקורות השליליות היותר מבוססות שיצא לי להתקל בהן בת'ראד הראשי הייתה מבעלים של DT1350 שאמנם לא כתב השוואה ישירה בינהן אבל ציין כמדומני שהML90 נשמעות לו צורמות ורזות באופן בלתי סביר ואילו עם הDT1350 נשמעות לו מאוזנות ביותר. בכל אופן, אני מוצא שהmid בבייר כבר קדמי מספיק בשבילי, אני חושב שמשהו מעבר לכך יהיה יותר מדי אינטימי.
תתחדש ותהנה.
תתחדש ותהנה.
הייתי אומר ש"אינטימי" זאת בהחלט מילה מדוייקת בכדי לתאר את האוזניות האלה
קשה לדעת באיזה מצב הוא שמע אותן, האם מיד לאחר ששלף מהקופסא, או שנתן להן כמה שעות טובות של ברייק אין. צורמות ורזות הן בטח לא, אבל יכול להיות שה- treble נשמע לו בהיר מדי לעומת זה של ה- DT 1350. בכל מקרה זה מאוד אינדיבידואלי והבאייר הן בהחלט אוזניות מצויינות.
תודה רבה
קשה לדעת באיזה מצב הוא שמע אותן, האם מיד לאחר ששלף מהקופסא, או שנתן להן כמה שעות טובות של ברייק אין. צורמות ורזות הן בטח לא, אבל יכול להיות שה- treble נשמע לו בהיר מדי לעומת זה של ה- DT 1350. בכל מקרה זה מאוד אינדיבידואלי והבאייר הן בהחלט אוזניות מצויינות.
תודה רבה
Re: למישהו יצא לשמוע את האוזניות האלו: Martin Logan Mikros 90 (עדכון: התחדשתי)
Nir1,Nir1 כתב:הן נמכרות כרגע במחיר מעולה (במקום $300) ועל פי הביקורות שאני קורא ברשת הן לא פחות ממדהימות (למעט הבס, שגם הוא מוגדר כטוב ביחס למחיר).
עדכון: רכשתי אותן. מחיר ממש אטרקטיבי לשם גדול כמו Martin Logan. נראות מדהים והבקורות ממש טובות....
שאלה ממישהו (אני
הן מתאימות לטאבלטים, סמאטפונים, לאפטופים וכו' ?
אני מחפש אוזניות שאוכל להשאיר במשרד בלי לחשוש יותר מדי. התקציב שלי היה 150 ש"ח אבל בעקבות ההמלצה שלך אני שוקל למתוח את התקציב.
אני שומע מוזיקה בעיקר בבית (לא יכול להתרכז בעבודה עם מוזיקה) אבל פעם בכמה ימים לוקח הפסקה קצרה ואז חסרות לי אוזניות סבירות.
ראיתי באמאזון שה Impedance הוא 26ohms ואם אני מבין נכון זה מאוד מתאים לסמאטפונים.
בכל זאת אשמח לשמוע את חוות דעתך
Re: למישהו יצא לשמוע את האוזניות האלו: Martin Logan Mikros 90 (עדכון: התחדשתי)
גיל,gilg7 כתב:Nir1,......
שאלה ממישהו (אני) שלא מתמצא בתחום:
הן מתאימות לטאבלטים, סמאטפונים, לאפטופים וכו' ?
אני מחפש אוזניות שאוכל להשאיר במשרד בלי לחשוש יותר מדי. התקציב שלי היה 150 ש"ח אבל בעקבות ההמלצה שלך אני שוקל למתוח את התקציב.
אני שומע מוזיקה בעיקר בבית (לא יכול להתרכז בעבודה עם מוזיקה) אבל פעם בכמה ימים לוקח הפסקה קצרה ואז חסרות לי אוזניות סבירות.
ראיתי באמאזון שה Impedance הוא 26ohms ואם אני מבין נכון זה מאוד מתאים לסמאטפונים.
בכל זאת אשמח לשמוע את חוות דעתך
גיל...
חד משמעית, כן. יותר מזה, האוזניות מותאמות לשימוש בטלפונים ניידים וטאבלטים. יש להן לוגו של אפל שכתוב שהאוזניות מותאמות לשימוש באייפוד, אייפון ואייפד ובנוסף שלט שמאפשר פעולות שליטה מהכבל עצמו. עוצמת ההגברה היא די טובה אם כי מהנסיון שלי אתה תצטרך ללכת לכיוון המקסימום, ככל שמדובר בווליום של המכשירים. כמובן שאופי ההתנהגות של השלט עשוי להשתנות ממכשיר למכשיר אבל במכשירים של אפל הוא עובד מעולה.
האוזניות עובדות יפה מאוד ללא מגבר והעוצמה טובה, אם כי שידוך של מגבר מייטיב עם האוזניות, באופן כללי (או שאולי כבר התרגלתי לשמיעה עם מגבר). בכל מקרה, אין חובה של הגברה חיצונית.