שלום אבקש את עזרתכם ודעתכם בנוגע למערכת קולנע שלי
-
arturazaeve
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב ,
אשמח אם תעזרו לי לייעל את המערכת שלי כי איני מבין כל כך במערכות שמע .
התכולה שלי .
רסיבר YAMAHA RX V-363
רמקולים קדמיים MISSION M32I
רמקולים אחוריים MISSION MV$
סנטר wharfedale vardus vr centre
ללא סאב .
צופה באמצעות XTREAMER PRO עם כבל אופטי .
השאלה שלי היא כאשר אני רואה סרטים אני מרגיש שהאפקטים חזקים אבל השמע לא ככך חזק מהסנטר , מה עליי לעשות \ איך לכוון נכון את הרסיבר לשמע וביצועים הכי טובים חדר של 7X9 מטר .
\דבר שני האם אני צריך סאב ?
תודה והמשך יום מהנה
אשמח אם תעזרו לי לייעל את המערכת שלי כי איני מבין כל כך במערכות שמע .
התכולה שלי .
רסיבר YAMAHA RX V-363
רמקולים קדמיים MISSION M32I
רמקולים אחוריים MISSION MV$
סנטר wharfedale vardus vr centre
ללא סאב .
צופה באמצעות XTREAMER PRO עם כבל אופטי .
השאלה שלי היא כאשר אני רואה סרטים אני מרגיש שהאפקטים חזקים אבל השמע לא ככך חזק מהסנטר , מה עליי לעשות \ איך לכוון נכון את הרסיבר לשמע וביצועים הכי טובים חדר של 7X9 מטר .
\דבר שני האם אני צריך סאב ?
תודה והמשך יום מהנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה חייב סאב כדי להשלים תצורה של 5.1 כמו שצריך.
לגבי הסנטר ובכן תוריד אפליקציית spl לנייד וכוון דרך תפריט הרסיבר את עוצמת כל הרמקולים ל 75DB .
יתכן מאוד שעוצמת הסנטר אצלך מכוונת חלש יחסית לרמקולים האחרים.
לגבי הסנטר ובכן תוריד אפליקציית spl לנייד וכוון דרך תפריט הרסיבר את עוצמת כל הרמקולים ל 75DB .
יתכן מאוד שעוצמת הסנטר אצלך מכוונת חלש יחסית לרמקולים האחרים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אתה רוצה להינות מסרטי אקשן, ואם אתה שומע מוזיקה עשירה בבאסים (אלקטרוני, היפ הופ וכו'...), אז סאבוופר בהחלט יוסיף הרבה מאוד למערכת שלך!
באשר לכיול, אם יש לך סמארטפון, חפש אפליקציה חינמית להורדה שנקראת SPL Meter, תוריד ותפעיל אותה, ואז דרך הרסיבר תוודא שאתה מגביר את כל הרמקולים עד שאתה מגיע לרמה של 75dB מכל רמקול בנפרד (לא כולל הסאב) כשאתה יושב בעמדת ההאזנה הרגילה שלך.
כדי לשלוט על העוצמה של כל רמקול בנפרד, אתה צריך ללחוץ בשלט של הרסיבר על AMP, על MENU, לבחור BASIC SETUP, לבחור MANUAL SETUP, לבחור SOUND MENU, ושם לבחור SPEAKER LEVEL. בתפריט הזה אתה יכול לכוון את העוצמה של כל רמקול בנפרד - כאמור, עד שתגיע לרמה של 75dB במד ה-SPL של האפליקציה שהורדת לסמארטפון כאשר אתה יושב איתו בעמדת ההאזנה הרגילה שלך ומחזיק אותו בגובה האוזניים.
אם אחרי כל זה הדיאלוגים עדיין חלשים לך, אתה תמיד יכול לחזור לתפריט הזה ולהעלות את העוצמה של הסנטר עוד קצת...
באשר לכיול, אם יש לך סמארטפון, חפש אפליקציה חינמית להורדה שנקראת SPL Meter, תוריד ותפעיל אותה, ואז דרך הרסיבר תוודא שאתה מגביר את כל הרמקולים עד שאתה מגיע לרמה של 75dB מכל רמקול בנפרד (לא כולל הסאב) כשאתה יושב בעמדת ההאזנה הרגילה שלך.
כדי לשלוט על העוצמה של כל רמקול בנפרד, אתה צריך ללחוץ בשלט של הרסיבר על AMP, על MENU, לבחור BASIC SETUP, לבחור MANUAL SETUP, לבחור SOUND MENU, ושם לבחור SPEAKER LEVEL. בתפריט הזה אתה יכול לכוון את העוצמה של כל רמקול בנפרד - כאמור, עד שתגיע לרמה של 75dB במד ה-SPL של האפליקציה שהורדת לסמארטפון כאשר אתה יושב איתו בעמדת ההאזנה הרגילה שלך ומחזיק אותו בגובה האוזניים.
אם אחרי כל זה הדיאלוגים עדיין חלשים לך, אתה תמיד יכול לחזור לתפריט הזה ולהעלות את העוצמה של הסנטר עוד קצת...
-
arturazaeve
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על המענה ,
כאשר אני בודק בעזרת האפליקציה על איזה עוצמה אני צריך לעמוד מבחינת הווליום של רסיבר ?
ומזה AMP ?
ועוד שאלה יש לשנות בהגדרות משו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט?
או שלהישאר על PRO LOGIC תמיד ?
כאשר אני בודק בעזרת האפליקציה על איזה עוצמה אני צריך לעמוד מבחינת הווליום של רסיבר ?
ומזה AMP ?
ועוד שאלה יש לשנות בהגדרות משו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט?
או שלהישאר על PRO LOGIC תמיד ?
נערך לאחרונה על ידי arturazaeve ב 19/02/2014 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תגביר את הווליום של הרסיבר עד שתגיע קרוב ל-75dB במד SPL בעמדת ההאזנה. זה לא צריך להיות יותר מדי חזק בדרך כלל - משהו כמו "חצי כוח"...arturazaeve כתב:תודה רבה על המענה ,
ומזה AMP ?
תודה...
AMP זה אחד הכפתורים הכתומים שמוודא שבאותו רגע כל הפקודות שאתה שולח הולכות לרסיבר, ולא לאחד המכשירים האחרים.