בעיית סנכרון של הכתוביות
שלום רב לכם,
ברשותי ממיר 7200HD של חברת innova (כבר כחודשיים)
יש לי בעיה בסנכרון של הכתוביות (כבר חודשיים..) לבין הסאונד. כלומר, תמיד הכתוביות מופיעות לי באיחור (או קדימה) ביחס לקול. יש לציין שהקול (הסאונד) מסונכרן היטב עם התמונה.
מה ניתן לעשות? האם זה קרה למישהו?
האם יש איזשהוא עדכון לממיר? כיצד עושים זאת והאם זה יפתור לי את הבעיה הספציפית ??
אשמח לתשובתכם,
איציק
ברשותי ממיר 7200HD של חברת innova (כבר כחודשיים)
יש לי בעיה בסנכרון של הכתוביות (כבר חודשיים..) לבין הסאונד. כלומר, תמיד הכתוביות מופיעות לי באיחור (או קדימה) ביחס לקול. יש לציין שהקול (הסאונד) מסונכרן היטב עם התמונה.
מה ניתן לעשות? האם זה קרה למישהו?
האם יש איזשהוא עדכון לממיר? כיצד עושים זאת והאם זה יפתור לי את הבעיה הספציפית ??
אשמח לתשובתכם,
איציק
בערוץ 2 ובערוץ 10 ישנה האפשרות להפעיל תרגום לכבדי שמיעה בשידור חי(בדרך כלל זה במהדורות חדשות)אז שם מתרגמים בלייב ובגלל זה לוקח זמן עד שזה מופיע ככה זה גם ביס וגם בהוט(בגלל זה אני אישית כיביתי את האפשרות) בתוכניות כמו מאסטר שף שיש תרגום הוא תמיד מובנה בסדרה עצמה ולפי כך אין לך דרך לשלוט בו וזה לא קשור לממיר
תודה מרשמלו.
הדברים שאמרת אכן נשמעים מאוד הגיוניים, אך נשאלת השאלה א"כ מדוע אני רואה לעיתים את הכתוביות "מוקדם" מידי?
(כלומר, נניח בתוכנית של גיא פינס - קודם אני רואה כתוביות (לפעמים) על המסך ורק אז (באיחור של שניה/שתיים) הוא אומר את מה שמופיע בכתוביות.
יש לציין שלפעמים אני רואה את הכתוביות מאוחר מ-מה שאומרים ולפעמים מוקדם מ-מה שאומרים)
נ.ב. אכן יש תוכניות שהתרגום מובנה (כחלק מהסרט / תוכנית) ואז ברור שאין בעיה בסנכרון כלל.
מעניין. למישהו יש עוד רעיון?
הדברים שאמרת אכן נשמעים מאוד הגיוניים, אך נשאלת השאלה א"כ מדוע אני רואה לעיתים את הכתוביות "מוקדם" מידי?
(כלומר, נניח בתוכנית של גיא פינס - קודם אני רואה כתוביות (לפעמים) על המסך ורק אז (באיחור של שניה/שתיים) הוא אומר את מה שמופיע בכתוביות.
יש לציין שלפעמים אני רואה את הכתוביות מאוחר מ-מה שאומרים ולפעמים מוקדם מ-מה שאומרים)
נ.ב. אכן יש תוכניות שהתרגום מובנה (כחלק מהסרט / תוכנית) ואז ברור שאין בעיה בסנכרון כלל.
מעניין. למישהו יש עוד רעיון?
אני יכול להציע לך לעדכן קושחה בממיר.יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה.
עכשיו לפני שאתה מתקין את הקושחה, תבדוק שהגירסה נמוכה מ08.08.11!!
הורדה:
http://www.f2h.co.il/qvmd4gjnv2bh
עכשיו לפני שאתה מתקין את הקושחה, תבדוק שהגירסה נמוכה מ08.08.11!!
הורדה:
http://www.f2h.co.il/qvmd4gjnv2bh
אם זה פתר לך את הבעיה תגיד לי.עדכון מתאריך 21.12.10 :
1. תוקנה הצגת כתוביות חיצוניות SRT בעברית.
עדכון מתאריך 24.1.11 :
1. הפונט בעברית הוגדל והודגש.
2. הוכנס לוגו "הרשות השנייה" במקום INNOVA במעבר לרדיו ובהדלקת הממיר.
3. הוחלפו מקומות עצמת האות ואיכות האות בלחיצה על INFO שבשלט.
4. לחיצה על INFO תשאיר את חלונית העצמה ואיכות האות על המסך עד אשר נלחץ INFO שוב.
5. נפתרה בעיית הרצה אחורה של קבצי ווידאו וקבצים מוקלטים (PVR) - קבצים קצרים של עד 5 דקות ההרצה מיד מחזירה לתחילת הקובץ.
עדכון מתאריך 10.4.11 :
1. תוקנה הצגת סימני פיסוק בכתוביות חיצוניות SRT בעברית
2. תוקנה בעיית סנכרון אודיו בניגון קבצי MKV
עדכון מתאריך 08.08.11 :
1. סריקת וזיהוי ערוצים מהירה יותר....